se merita?

Creat de dany, Iulie 17, 2015, 04:47:01 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Am gasit anuntul asta si vorbind cu un prieten ne-am gandit ca poate....
Am vorbit cu propietarul si mi-a dat niste dimensiuni ,urmand sa-mi faca niste poze in detaliu.Este cineva din zona care a-r putea sa-si arunce un ochi?
Are 5,6m lungime,2,3m latime si 1,2 h-ul la cuplu maestru,sa zicem....
Cer parerile voastre in legatura cu reconditionarea ei.
SE MERITA?
http://olx.ro/oferta/oferta-barca-ID4ii3i.html#2e9a2c4acc

bradutzu

Daca o renovezi cu sufletul.......se merita
dk o renovezi ptr profit.........mergi si vezi in ce stare se afla
Sa auzim numai de bine!

dany

V-a fi renovata strict pt. noi.Nu este pentru  revanzare.Astept noi poze .Nu reusesc sa identific ce scrie pe babord

renata

Salut Dany ! se vede ca a renuntat la cabina unul din proprieteri anteriori , daca reusesti sa intri in posesia carapacei iti va fi mai usor sa o reconstruesti daca nu va trebui sa faci o serie de masuratori si calcule sa iasa o cabinata pe cinste , oricum va fi ceva de munca fie ca o vei recabina sau o vei lasa poen.daca o veti cumpara va vo-i urmari cu placere si poate mai invat si eu cite ceva , va doresc succes si putere de munca !!!!

dany

Am vorbit cu cel, in a carui curte sta barca[am inteles ca este al doilea propietar].L-am rugat sa faca poze si sa mi le trimita.Voiam sa vad cum arata la interior,cat de cat.Sustine sus si tare ca barca nu a avut cabina ceea ce m-a pus pe ganduri,caci partea aia de consola unde ar trebui sa fie volanul si unde are si mansa,deci postul de comanda,pare a fi fost taiata dintr-un corp mult mai mare si anume cabina....Plus ca spre prova are niste capete ridicate in sus ce par a fi fost stalpii cabinei....
M-ar ajuta mult daca cineva din zona a-r putea s-o vada.Barca se afla in comuna Mosoaia la 8 km de Pitesti.
Se pare ca pe bord are scris Crestliner .Nu am reusit sa identific modelul
Multumesc de sfaturi.

Vali

Dany, parerea mea e ca nu se merita. Cumperi o copaie de care altii si-au batut joc la maxim inaintea ta, si te chinui o gramada sa scoti ceva cat de cat acceptabil, cu o gramada de bani si munca investite. Iar daca vrei apoi sa o vinzi, putin probabil ca-ti vei recupera ce ai investit.

Pe de alta parte, barca asta e de glisare, sigur e grea si neaparat cere motor mare, daca vreti s-o folositi asa cum a fost gandita de la inceput. Asta inseamna, pe langa cheltuielile cu motorul, o gramada de bataie de cap cu inmatricularea, inspectiile, fiscul etc. Mai ales ca nu stiti care-i treaba cu actele. Deci inca un topogan pe care trebuie aruncati bani.

Iar ca argument final, am mai spus-o si o mai spun, nu mai contribuiti la bunastarea unor smenari care n-au fost in stare sa dea macar cu un furtun cu apa inainte de a face o poza. E plina tara asta de gunoaie precum cel din poze, la care astia care vand nu-s in stare macar sa faca un smotru minim, cand isi cauta clienti. Asa ca mai bine lasati-i sa moara cu gunoaiele lor cu tot, si sa aiba parte de ele asa cum au avut ei grija de acele barci.

Iar daca tot ai 450 de euro de dat, mai bine iti faci din prima o barca din desfasurate de fibra, turnata cu gelcoat, cum ne-a povestit Fritz, si obtii un corp de barca noua la banii astia. Obtii ceva exact adaptat motorului si incarcarii intentionate, iar munca ulterioara de amenajare e tot aceeasi. Deci cu aceeasi munca obtii ceva nou-nout, fara sa mai arunci bani la smenari. Daca vrei detalii, spune si le voi scrie.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Multumesc de sfaturi!