Tropic 13

Creat de eugen67tl, Decembrie 09, 2015, 01:36:52 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

eugen67tl

Multumesc Dany,te sun maine .

dany

eugen67tl

Multumesc,sper sa ma revansez cat mai curand :)

eugen67tl

Am inceput sa chituiesc interiorul dar pentru ca trebuie sa-i aloc foarte mult timp am hotarat sa o intorc si sa temin exteriorul mai intai ( vine minivacanta de Sf.Maria si as vrea sa-i fac o proba)

eugen67tl

Ieri am reusit sa termin de smirgheluit si am dat si doua maini de vopsea  .
Am cumparat vopseaua de la Palinal ocazie cu care am avut marea placere sa-l cunosc personal pe Vali (care  a fost cu mine la magazin si m-a ajutat  la alegerea culorilor    :))  .Recunosc ca nu stiu cand trece timpul cand vorbeste Vali despre barci .

eugen67tl

Dupa 2 saptamani de munca am terminat si interiorul. Mai am de facut cateva retusuri si sper ca in weekend sa o dau la apa.

bobinuta

Felicitari si tot respectul !
Arata nemaipomenit si m-ai facut sa-mi doresc si eu una ! ;-)
Chiar mi-ar placea s-o vad de aproape.
Bravo si sa te bucuri de ea cat mai mult !

Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

eugen67tl

dany

M-ai dat  pe spate!Felicitari de lucrare! Ai lalait-o tu....da' si cand te-ai apucat !!!!

eugen67tl

Multumesc Dane,sa stii ca nu am uitat de ce m-ai rugat dar n-am avut timp sa trag o fuga in vacanta asta ( doar 5 zile  :-[).

NessyRO

Super și felicitări! Abia aștept primele impresii de pe apă!
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

dany

Ce zic eu si ce raspunzi tu....Stai cuminte ! Este timp si pt.''alea-alea''! :)

eugen67tl

Citat din: NessyRO din August 26, 2020, 06:15:05 PM
Super și felicitări! Abia aștept primele impresii de pe apă!

Multumesc!

eugen67tl

Desi nu am terminat de bibilit la ea,aseara nu am mai avut rabdare si am facut prima proba.Ce pot sa spun este ca merge cum mi-am dorit si este stabila .Intra in glisare foarte repede. Singur in barca cu motor de 15 cai 37 de km/ora in aval si 35 km/ora in amonte.Ramane sa vad cum se comporta pe valuri .Doua persoane (115 + 100 kg fara bagaje) 34 km/ora in aval si 32 de km/ora in amonte.
Am facut si 2 filmari scurte
https://www.youtube.com/watch?v=b6epiKORcu4&t=26s
https://www.youtube.com/watch?v=Rd7Dk1TtABU

drmarius

Felicitari! Enorm de multa munca se vede in poze! Performantele sunt super bune, asemanatoare cu cele pe care le am si eu cu AN ul mic cu 13.5cp 2t.

Filmarile eu nu le vad, sunt programate peste 13 ore sa fie publice.