BARCA DIN ALUMINIU SUDATA

Creat de ionpescarul, Decembrie 06, 2013, 03:52:07 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

peb5

Si cineva din Vrancea (Odobesti) a construit o barca de aluminiu:
http://olx.ro/oferta/barca-aluminiu-de-pescuit-si-agrement-ID26dYb.html
Acum face alta dar la alta dimensiune (aproximativ 4.30m).
La noua barca se cunoaste acumularea de experienta.
Si eu cochetam la idea de a lua o barca de aluminiu, dar la 4-5 zile/an iesre la Dunare cred ca nu se justifica investitia si voi ramane la pneumatica (atunci am luat legatura cu acea persoana si mai vorbim din cand in cand).
Am mai scris despre aceasta noua barca si pe:
http://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1396.0.html
Pun cateva poze:

petrica

Salut
Am vazut postul "BARCA DIN ALUMINIU SUDATA ".
Caut un inginer naval sa faca un proiect tehnic pentru o ambarcatiune agrement de aluminiu.
Chestia ca dupa aceea  o sa se construiesca in regie proprie ca iese mai ieftin si o sa fie nevoie si de sudori autorizati in AL.
Celor care pot da relatii pot scrie PM sau direct pe email ul registrat.
Multumesc anticipat

dflorin

Salut.Daca ai cunostinte de tinichigerie si un atelier cred ca poti sa demarezi un astfel de proiect. Problema este ca proiectarea si sudura o sa coste foarte mult, mai vin si materialele...nu stiu ce sa spun, cred ca mai bine cumperi una la mina a doua.

iris

excelent materialul publicat de Pelicanul,multumesc.

momaul

Salut.Tipul care a facut barca din aluminiu este un mare meserias.Nu incercati asa ceva acasa ca nu o sa reusiti,credeti-ma ca stiu ce spun.

ionpescarul

Pentru suduri in aluminiu e un domn pensionar la ploiesti care sudeaza ,pentru niste preturi simbolice .La revelionul pescarilor ,probabil ne-au ajuns blestemele.,cand am carat tuciul cu bors ,eu si inca un coleg .am scapat tuciul jos ,sa varsat cam jumatate dar sa si spart (tuci de 50 litri ) ieri a fost dus la sudat ,azi l-am luat ,a costat 50 ron o sudura lunga de vreo 40 cm ,l-am intrebat daca are probleme la sudurile in aluminiu si a spus ca sudeaza orice aluminiu ,de la tabla de 1mm pana la jenti auto.

ulise70@

vand un MIG MAG Fronius variostar 2500,care poate suda si aluminiu,la un pret de 1000 e.necesita argon pt mediu protector
nu ma lasati pe uscat,ma impiedec des!!!lasati=ma pe apa,sunt in elementul meu!!