Daca sunt Resurse sa fie

Creat de cristiantutuianu, Ianuarie 13, 2017, 11:38:57 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cristiantutuianu

Azi am reusit sa citesc si eu ce mai zice lumea
Citat din: ionpescarul din Ianuarie 10, 2017, 03:50:21 PM
Am fost azi la fermoare ,persoana contact dl.Razvan ,tel 0723 581 691,i-am explicat omului ca e posibil sa fie sunat de niste domni care doresc sa i-si construiasca corturi si a spus ca va ajuta ,prin livrare cu ,curierat.
pe forum si am ajuns la o concluzie :daca din diverse motive ai scapat o postare vi si pui o intrebare la care deja exista raspunsul.
Poate nu te gandesti sa dai o CAUTARE pe forum  ....dar sarim peste

DORITI SA AVEM UN " LOC " IN CARE SA LE GASIM RAPID?
Hai sa  trecem la treaba !
Sa fie pe caprarii
- Fibra de sticla
- Rasina epoxidica
- Rasina poliesterica
- Vopsea
- Bimini
- Motoare
- Vele
lista poate continua

cristiantutuianu

De preferat un nume si un nr de contact locatia feedback despre persoana (ca asa stie toata lumea La S.c. X si Y
Pentru actualizarea ei recomand postarea ei nu cu  Inserează un citat ci prin selectarea textului  (copy /paste)aflat sub aceasta linie:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Fibra de sticla
- Rasina epoxidica
       epoxidica,persoana contact Cristian Militaru (e o persoana foarte ok) Tel:+40.722.620.616 Bucuresti
- Rasina poliesterica

- Vopsea
- Bimini
       Fermoare ,persoana contact dl.Razvan ,tel 0723 581 691Ploiesti
- Motoare
- Vele

Haiduc

Buna idee @cristiantutuianu sa fie toate grupate, daca din colegi stiu mai multi cateva persoane care se ocupa cu aceleasi lucruri "fermoare,fibra ,vopsele etc sa le punem pe toate si cu locatia respectiva ca toti colegii sa aleaga de unde e mai aproape pentru fiecare zic eu nu?
Numai de bine

cristiantutuianu

Citat din: Haiduc din Ianuarie 13, 2017, 10:32:23 PM
Buna idee @cristiantutuianu sa fie toate grupate, daca din colegi stiu mai multi cateva persoane care se ocupa cu aceleasi lucruri "fermoare,fibra ,vopsele etc sa le punem pe toate si cu locatia respectiva ca toti colegii sa aleaga de unde e mai aproape pentru fiecare zic eu nu?
Numai de bine

Ai dreptate Haiduc .Nu văd o problema dacă sunt trecute și persoane care repara motoare ,bărcuțe,, transport ambarcațiuni . Veniți cu propuneri !

mbro

daca vad ca se cere am sa contribui si eu cu cativa din colaboratorii nostri:

Boboc Sorin: 0724.302.604  (un batranel tare simpatic ce are service de motoare de barca (si nu numai) in Bucuresti pe Strada Calusei.

Avramescu Emilian: 0733.791.884. Mecanic si instructor autorizat categoria C si D, se ocupa si de transport ambarcatiuni. Are situl ASTEC Club unde detaliaza mai tot ce face. Am lucrat cu el si am auzit reviewuri destul de bune. Are sediul in Ploiesti pe strada Temisana.

Ristea Ion: 0766.798.660. Mecanic in Constanta.... si de el am auzit doar lucruri bune.

Filoti Cornel: 0761.122.552. Mecanic in Braila... iar, super om.

Mai sunt si altii... dar pentru acestia pot garanta.

Distribuitor national de elice barca si piese pentru motoarele de barca.

cristiantutuianu

- Fibra de sticla- Rasina epoxidica- Rasina poliesterica- Vopsea
       #epoxidica,persoana contact Cristian Militaru (e o persoana foarte ok) Tel:+40.722.620.616 Bucuresti
       #Fibra de sticla,Rasina,Gelcoat surubaraie inox etc.
Persoana de contact Dl. Eugen este din Tulcea si este un om de cuvant si corect
Tel.0763670479 ( da il cunosc e de nota 10 )

- Bimini
       #Fermoare ,persoana contact dl.Razvan ,tel 0723 581 691Ploiesti
- Motoare
        #Boboc Sorin: 0724.302.604  (un batranel tare simpatic ce are service de motoare de barca (si nu numai) in Bucuresti pe Strada Caluse
        #Ristea Ion: 0766.798.660. Mecanic in Constanta.... si de el am auzit doar lucruri bune.
        #Filoti Cornel: 0761.122.552. Mecanic in Braila... iar, super om.

- Vele
- Transport ambarcatiuni
       #Colegul Dbr (pe forum ,il stiti ? Eu da )
       #Avramescu Emilian: 0733.791.884. Mecanic si instructor autorizat categoria C si D, se ocupa si de transport ambarcatiuni. Are situl ASTEC Club unde detaliaza mai tot ce face. Am lucrat cu el si am auzit reviewuri destul de bune. Are sediul in Ploiesti pe strada Temisana.

Haiduc

Fibra de sticla,Rasina,Gelcoat surubaraie inox etc.
Persoana de contact Dl. Eugen este din Tulcea si este un om de cuvant si corect
Tel.0763670479

radu_d

.....Se cauta dacron.......
Salut, ma intereseaza sa modific unghiul velei mari de la ghiu, el fiind obtuz acum, si pentru asta am nevoie sa-i cos un pliu pe care sa-l intaresc cu dacron.
Legatura coltului de fuga de la ghiu + 3 tertarole, fata + spate rezulta ca imi trebuie undeva la 15-20 ml de dacron cu latime mai mare de 20-30 cm

Daca resusesc operatiunea de ridicare a ghiului ( care are articulatia fixa) pot sa ma gandesc la un biminitop pe punte.

Orice ajutor e binevenit.
Mersi

Florio

Citat din: radu_d din Ianuarie 31, 2017, 11:41:38 PM
.....Se cauta dacron.......
Salut, ma intereseaza sa modific unghiul velei mari de la ghiu, el fiind obtuz acum, si pentru asta am nevoie sa-i cos un pliu pe care sa-l intaresc cu dacron.
Legatura coltului de fuga de la ghiu + 3 tertarole, fata + spate rezulta ca imi trebuie undeva la 15-20 ml de dacron cu latime mai mare de 20-30 cm

Daca resusesc operatiunea de ridicare a ghiului ( care are articulatia fixa) pot sa ma gandesc la un biminitop pe punte.

Orice ajutor e binevenit.
Mersi

Ia legătura cu Alex Mihaita. L-ai cunoscut sigur, la Limanu.
El îti poate executa si cusatura.
Desi personal cred ca unghiurile date de ferțele unei vele de Archambault, nu sunt asa usor de dibuit :)

radu_d

Am luat legatura cu el...ma plimba cu vorba,  stai sa vezi, sa dau telefoane, si nu am niciun raspuns de 3 zile....asa ca imi fac singur daca gasesc dacron

Pe 10 feb plec la barca in Grecia si ma straduiesc sa modific vela.

pelicanul

Citat din: Florio din Februarie 01, 2017, 07:17:39 AM
Ia legătura cu Alex Mihaita. L-ai cunoscut sigur, la Limanu.
El îti poate executa si cusatura.
Desi personal cred ca unghiurile date de ferțele unei vele de Archambault, nu sunt asa usor de dibuit :)
Cred ca lucrarea depaseste putin posibilitatile din Romania. Atit din cauza "unghiurilor greu de dibuit" cit si din cauza dimensiunilor velei.