Confectionare bimini top

Creat de mustatza, Ianuarie 05, 2013, 03:49:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

ionpescarul

Pentru cine mai are nevoie de fremoare pentru corturi si inchideri la barca.La Ploiesti e un magazin care comercializeaza fermoare la (metru liniar ) deci poti cumpara practic orice lungime.Pretul pe metru  este de 1 ron/ml,iar cheita este 1 ron/buc.Eu am folosit la cortul meu si e ok.In toamna aveau cheite cu deschidere doar pe o parte ,dar cred ca le putem comanda sa aduca  si cheite cu deschidere dubla.
Multa sanatate.

radujiscanu

Se poate adresa sau tel mag fermoare va rog

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

ionpescarul

Citat din: radujiscanu din Ianuarie 01, 2017, 12:04:26 PM
Se poate adresa sau tel mag fermoare va rog

Trimis de pe al meu ALE-L21 folosind Tapatalk

Cand voi avea drum si nu voi uita ,ma straduiesc ,le voi cere adresa si numar de tel si il postez aici ,

Florio

La multi ani nea Ioane, sa te tina Dumnezeu sanatos, iar Neptun, pe ape :) .
Chiar aveam nevoie de fermoar la metru, pentru o noua husa la randa. Lungimea fiind de 330 cm, excede cei 3m din oferta clasica a Politex, de unde m-am aprovizionat mereu.
Daca ploiestenii au si latimea suficienta, anul a inceput excelent :)

acig

Citat din: Florio din Ianuarie 03, 2017, 09:25:50 AM
La multi ani nea Ioane, sa te tina Dumnezeu sanatos, iar Neptun, pe ape :) .
Chiar aveam nevoie de fermoar la metru, pentru o noua husa la randa. Lungimea fiind de 330 cm, excede cei 3m din oferta clasica a Politex, de unde m-am aprovizionat mereu.
Daca ploiestenii au si latimea suficienta, anul a inceput excelent :)

Daca crezi ca te rezolva:
http://www.yacht-tng.com/home/137-fermoar.html#/caracteristici-culoare_albă_dimensi
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

ionpescarul

Sanatate maxima pana in 2100,nu am avut drum catre Ploiesti,cum am drum. ? (vad ca treaba e serioasa ) va pun in legatura cu magazinul.

Florio

Citat din: acig din Ianuarie 03, 2017, 11:03:25 AM
Daca crezi ca te rezolva:
http://www.yacht-tng.com/home/137-fermoar.html#/caracteristici-culoare_albă_dimensi

Bine-ai revenit in țară, nea Gică :) ! Si daca n-ai revenit incă, te asteptam repejor, că s-a anunțat un val de frig neindicat sa te prindă prin latitudini nordice.
O sa incerc si un telefon la TeNeGiști, să vad cum stau cu fermoarele de 3,5m.
Ce-i drept pentru noi ăștia cu propulsia in "cearceafuri", foarte bune ar fi de achizitionat fermoarele la metru, cu mai multe accesorii de tip cursor, blocator de capat, etc.
Fiindca avem nevoie de diverse dimensiuni mai mici, mai mari, la husa randei, la husa ce o inchide pe aceasta in jurul catargului, la vreo prelungire de bimini-top, la una, la alta.
Odata cumparata o lungime acoperitoare de fermoar si cateva accesorii cursor, se pot rezolva multe din necesarele la bord pe zona asta.
Anul asta ma jur ca ma ocup de barca! :) Nu numai ea de mine.   

ionpescarul

Citat din: ionpescarul din Ianuarie 03, 2017, 11:52:51 AM
Sanatate maxima pana in 2100,nu am avut drum catre Ploiesti,cum am drum. ? (vad ca treaba e serioasa ) va pun in legatura cu magazinul.

Am fost azi la fermoare ,persoana contact dl.Razvan ,tel 0723 581 691,i-am explicat omului ca e posibil sa fie sunat de niste domni care doresc sa i-si construiasca corturi si a spus ca va ajuta ,prin livrare cu ,curierat.

Florio

Citat din: ionpescarul din Ianuarie 10, 2017, 03:50:21 PM
Am fost azi la fermoare ,persoana contact dl.Razvan ,tel 0723 581 691,i-am explicat omului ca e posibil sa fie sunat de niste domni care doresc sa i-si construiasca corturi si a spus ca va ajuta ,prin livrare cu ,curierat.

Grație informației, am vorbit astazi cu dl. Razvan, care nu vinde fermoare ci cumva le oferă. :) Cel puțin asta înțeleg eu, la prețul de 1 leu pe metru.
Acesta rămâne o conexiune bună, chiar dacă fermoare mai solide decât RT5 (3mm) nu aduce.
Mie îmi va trebui ceva mult mai robust pentru husa mea de randă,  așa că va rămâne să caut la YKK sau în altă parte.
Multumesc, nea Ion.

nicu

https://www.google.ro/maps/place/Polytex/@44.4337838,26.1349865,3a,64.1y,193.02h,82.68t/data=!3m6!1e1!3m4!1sQ1G_1gUUsubZdm9EW_UMbg!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x0:0x4953ae6c72d4f08b!8m2!3d44.4336218!4d26.1348928?hl=ro

Polytex producator corturi expozitii
fermoare profi si rezistente 10 mm pentru corturi
oferte multiple ,culori diverse, aproximativ 10 lei/m

pelicanul

Mi-au ramas mie doua fermoare de 2 m bucata, albe, de la Polytex. Nenea croitoru' care mi-a facut umbraru' a hotarit ca merge mai bine cu "arici". Pina acum se pare ca are dreptate. :)
Problema este ca trebuie sa le caut prin beci si asta costa... :) Da' ne-ntelegem noi cumva! :)

PS Lungimea e din aduceri aminte, s-ar putea sa fie mai mica, dar sigur nu e sub 1,5 m.

Florio

Citat din: nicu din Martie 07, 2017, 11:39:25 AM
https://www.google.ro/maps/place/Polytex/@44.4337838,26.1349865,3a,64.1y,193.02h,82.68t/data=!3m6!1e1!3m4!1sQ1G_1gUUsubZdm9EW_UMbg!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x0:0x4953ae6c72d4f08b!8m2!3d44.4336218!4d26.1348928?hl=ro

Polytex producator corturi expozitii
fermoare profi si rezistente 10 mm pentru corturi
oferte multiple ,culori diverse, aproximativ 10 lei/m

Citat din: pelicanul din Martie 07, 2017, 12:16:09 PM
Mi-au ramas mie doua fermoare de 2 m bucata, albe, de la Polytex. Nenea croitoru' care mi-a facut umbraru' a hotarit ca merge mai bine cu "arici". Pina acum se pare ca are dreptate. :)
Problema este ca trebuie sa le caut prin beci si asta costa... :) Da' ne-ntelegem noi cumva! :)

PS Lungimea e din aduceri aminte, s-ar putea sa fie mai mica, dar sigur nu e sub 1,5 m.

Băieți, știu Polytex, cred că sunt primul barcoman care a cumpărat de la ei și i-am îndrumat și pe alții :) .
Polytex nu are fermoare la metru, cea mai mare dimensiune fiind 3m. Prelata bărcii mele si husa randei, au așa ceva.
Foarte bune calitativ și rezistente. Dar mie îmi trebuie mai mult de 3m. Și din acela cu cursoare mobile, ca la sacul de dormit.
Luând  fermoar la metru și separat cursoare, pot lucra mai multe nebunii personale  :) 

sixone

Polytex, cel putin anul trecut aveau si fermoare la metru, singura problema e ca nu au terminatia aia din capat care-l tine sa nu se desfaca (trebuie sa-l bricolezi singur daca vrei), au doar cursorul.

Florio

Citat din: sixone din Martie 07, 2017, 03:45:24 PM
Polytex, cel putin anul trecut aveau si fermoare la metru, singura problema e ca nu au terminatia aia din capat care-l tine sa nu se desfaca (trebuie sa-l bricolezi singur daca vrei), au doar cursorul.

Asa este, într-adevăr. Dar nici cursoarele nu le aveau, că de terminație n-ar fi o mare problemă. O tăbliță de inox rezolvă problema.
Poate ar fi cazul să le mai telefonez o dată.