Tura caiac Balta Mica a Brailei 28.02.2016

Creat de AlecNaneti, Februarie 25, 2016, 03:03:42 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

AlecNaneti

Cum sezonul de ture in caiac a fost deja deschis, trecem la a doua tura pe anul asta, si nu oricum: o tura intr-un loc superb, cel mai frumos loc din apropierea zonei Galati-Braila: Balta Mica a Brailei.

Pentru demonstratie atasez link-ul de la tura de anul trecut:
http://www.romania-vazuta-din-caiac....ica-a-brailei/

De luni de zile tot stau cu ochiul pe cotele apelor Dunarii. In sfarsit, a dat Domnu', si au crescut apele. Tura in interiorul insulei Fundu Mare se poate face doar cand cota la Braila e de 450 cm. Astfel ca accesul in locul cel mai frumos si mai apropiat este restrictionat de nivelul apei. Ocazie rara! Grabiti-va de va inscrieti la tura!

Participanti in momentul de fata:
Subsemnatul, Valerica Rimbu care va pune la dispozitie caiace doritorilor care nu au, Daniel din Braila

pava

Interesanta actiune  ::), nu functioneaza link-ul .

Intersect

Salut,când se desfășoară tura?

Born to fish forced to work!!!

Born to fish,forced to work!!!

AlecNaneti

Da, corect, am uitat sa pun data:

Duminica    28.02.2016   cu plecare din Braila pe la ora 10

daca te intereseaza ma poti suna: 0748292769

e loc pentru toata lumea, cu caiac sau fara

Intersect

Din păcate duminică plec din țară pentru câteva zile.Data viitoare poate ma nimeresc și eu.
Zona este foarte frumoasă.

Florio

Citat din: AlecNaneti din Februarie 25, 2016, 03:03:42 PM
Cum sezonul de ture in caiac a fost deja deschis, trecem la a doua tura pe anul asta, si nu oricum: o tura intr-un loc superb, cel mai frumos loc din apropierea zonei Galati-Braila: Balta Mica a Brailei.

Pentru demonstratie atasez link-ul de la tura de anul trecut:
http://www.romania-vazuta-din-caiac....ica-a-brailei/

De luni de zile tot stau cu ochiul pe cotele apelor Dunarii. In sfarsit, a dat Domnu', si au crescut apele. Tura in interiorul insulei Fundu Mare se poate face doar cand cota la Braila e de 450 cm. Astfel ca accesul in locul cel mai frumos si mai apropiat este restrictionat de nivelul apei. Ocazie rara! Grabiti-va de va inscrieti la tura!

Participanti in momentul de fata:
Subsemnatul, Valerica Rimbu care va pune la dispozitie caiace doritorilor care nu au, Daniel din Braila

Foarte fain, de la astfel de ture pleci cu bateriile incarcate 100% :) . Fiind cu regim de parc national, am banuiala ca nu se poate pune problema camparii, nu ?
Intreb asta fiindca pentru mai putin de doua zile rar ies cu caiacul :)

AlecNaneti

@ Intersect

Ramane pe data viitoare. Vad ca are un pic de succes postarea mea, asa ca voi mai posta si pe viitor turele pe care le vom face.

@ Florio

Doar unele zone sunt protejate strict, cum ar fi Insula Fundu Mare, insa pentru a pune cortul poti alege linistit o zona la fel de salbatica pe unul din malurile Dunarii sau pe o alta insula. Asa ca te asteptam pe la noi pentru o tura de caiac de cate zile vrei tu.

ionitzady

zona este superba ... parca ar fi o lume nevazuta privita  din oras dar atunci cand cotele Dunarii o permite se deschide o poarta catre paradis si odata ce ai pasit in ea te minunezi de mica delta .
  Sper sa mai ajung si eu in primavara asta , in rest v-a urez calatorie placuta

AlecNaneti

Da, e minunea de la doi pasi de noi. Multumim!

Intersect

Data viitoare zi-ne din timp,sincer credeam ca mergeți săptămâna viitoare. Distracție plăcută.

AlecNaneti

@ Intersect
E posibil ca Valerica Rimbu sa mai organizeze o tura si weekendul urmator tot in Balta Mica.

A fost super fain, cea mai spectaculoasa tura de caiac din cate am facut pana acum. Poze si filmare pe pagina de facebook a lui Valerica Rimbu si Imbold.

Intersect

Super tura,sper ca data viitoare sa vă însoțesc.

AlecNaneti

Incepe sa se inchege o gasca adevarata de caiacisti in zona Galati - Braila. Si asta in primul rand in jurul lui Valerica Rimbu. Sigur, e pensionar si are timp mai mult, insa, pasiunea e cea care-l recomanda. A cumparat mai multe caiace pentru inchiriere, insa afacerea e pe planul doi.

In weekendul asta nu cred ca voi mai merge in Balta Mica, insa Valerica e foarte posibil sa mearga, a invitat caiacisti de prin Bucuresti.

Daca vrei sa mergi, poti sa-l suni: 0745231363.

Intersect

Citat din: AlecNaneti din Martie 01, 2016, 10:31:12 AM
Incepe sa se inchege o gasca adevarata de caiacisti in zona Galati - Braila. Si asta in primul rand in jurul lui Valerica Rimbu. Sigur, e pensionar si are timp mai mult, insa, pasiunea e cea care-l recomanda. A cumparat mai multe caiace pentru inchiriere, insa afacerea e pe planul doi.

In weekendul asta nu cred ca voi mai merge in Balta Mica, insa Valerica e foarte posibil sa mearga, a invitat caiacisti de prin Bucuresti.

Daca vrei sa mergi, poti sa-l suni: 0745231363.
Mulțumesc pentru nr de telefon. Din păcate vacanța mi-a fost scurtata.
Ajung joi în România și plec sâmbătă dar am să păstrez numărul.
O sa fie o dată viitoare.