Ambarcatiune MotoCraft Angler

Creat de romica, Martie 28, 2016, 08:21:20 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

romica

La inceput de sezon si cu ocazia lansarii noilor ambarcatiuni MotoCraft oferim un discount de 10% pentru orice ambarcatiune din gama Angler comandata in luna Aprilie

http://motocraftboats.com/index.php?page=angler-495-sc

crysty

Ca de exemplu cat ar costa dupa discountul oferit dar cu TVA inclus?

romica

22.401 ron

mariusbig

romica

sa-ti spun cat costa un Buster sau un Linder similar?

Fritz

scump dom'le ! scump  ::) La banii aia iei o masina buna...

mariusm piesenoi111

Stiu sigur ca un Buster la oferta costa fix dublu.
Adevarat ca este putin mai dotat si are si o inchidere a postului de conducere pentru timp ploios dar parca totusi.....cam scumpisor.
Dar ....ca in viata....depinde la ce ne raportam,nu?

mariusbig

Cu tot respectul Dle. Romica , eu strict ca pescar impatimit as vedea aceasta barca cu banchete laterale de la postul de conducere spre prova stanga dreapta  cu loc de depozitare sub ele si doar un loc de depozitare mai mic pe varf/prova eventual unde sa montez rezervorul , sa depozitez diverse , etc.
Cel care merge cu mine in barca  , cand pescuieste in zona lui - de la postul meu de conducere spre prova - cum draq da la peste , cum sta - minibanchetele alea sunt foarte mici , cum pune lansetele , etc.
Cand va exista o astfel de barca , mai vorbim si nu despre pret.

H

Din pacate pescarii de pe la noi nu sunt obisnuiti cu ergonomia americana.
A nu se scapa din vedere ca aceasta barca are 190 cm latime si nu 140-150 cm ca si lagunele, si credeti-ma pe cuvant ca este o barca super ergonomica la pescuitul la rapitor si cu un pic de amenajare chiar si la stationar.
Singura chestie care mai trebuie adaugata este un motor electric pe prova si barca e de vis.
Am avut 2 iesiri la pescuit cu o barca asemanatoare a unui prieten si m-am simtit extraordinar(ca pescar).

mariusbig

Corect Dle.H.
Si barca mea are 1,82 latime , doar ca are spatiu mai mult pe prova si mi se pare mai ergonomica , mai practica dpdv al pescuitului.
In rest , barca Dlui. Romica este super ok , doar ca eu o vad un pic altfel pentru stilul meu de pescuit.

Intersect

Citat din: H din Martie 30, 2016, 10:17:12 PM
Din pacate pescarii de pe la noi nu sunt obisnuiti cu ergonomia americana.
A nu se scapa din vedere ca aceasta barca are 190 cm latime si nu 140-150 cm ca si lagunele, si credeti-ma pe cuvant ca este o barca super ergonomica la pescuitul la rapitor si cu un pic de amenajare chiar si la stationar.
Singura chestie care mai trebuie adaugata este un motor electric pe prova si barca e de vis.
Am avut 2 iesiri la pescuit cu o barca asemanatoare a unui prieten si m-am simtit extraordinar(ca pescar).

De acord,eram aproape sa o cumpar acum cativa ani.M-am razgandit din cauza ca nu am putut sa ma dau cu ea pe apa.
Dl Romica avusese ceva experiente neplacute cu barcile plecate in teste.
Daca o luam o echipam cu Evinrude E-TEC 40 C.P cred ca ar fi fost un concubinaj nemaipomenit
Born to fish,forced to work!!!

dflorin

Frumoasa barca. Pretul se justifica datorita faptului ca este din aluminiu. Ce grosime are tabla?

dflorin

Scuze..era scris acolo. Nu am fost atent.