frumusetea albastra

Creat de radu andritoiu, Aprilie 03, 2016, 09:23:27 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

silvian2009

E fantastic felul in care stă barca asta pe apa!
"Gandesc ca perfectiunea e urata. In lucrurile facute de oameni vreau sa vad semne, esecuri, dezordine, deformare".
Yohji Yamamoto

ziuamarinei

Citat din: radu andritoiu din Aprilie 07, 2016, 03:26:50 PM
salutare prieteni barcagii si pescari,
dupa botezul " frumusei albastre " , singurul meu regret este ca nu am suficient timp pe cat imi doresc sa l petrem impreuna, ori ca ziua se termina asa de repede atunci cand esti pe apa, oricat de mult ai amana momentul in care te hotarasti sa pui barca pe peridoc.
vizual, cand privesti barca stand pe apa, este placuta ochiului, chiar aduce cu o salupa; spatiul interior este mare, bordajul inalt [ mie imi place asta ] , iar copastia lata, asa ca poti sa stai pe ea.
ieri in barca am fost trei persoane, inafara de mine si marius a mai fost un prieten pescar, care la spining lanseaza in stilul cowboy - arunca in toate directiile, si am scapat - asta datorita spatiului interior.
ce mi place cel mai mult la barcuta este comportamentul acesteia pe apa; de cum pasesti in ea iti da incredere, iar in mars este foarte stabila; personal am tras de mansa in stanga si in dreapta, uneori chiar bruscand barca, insa niciodata nu mi a dat impresia ca pierde stabilitatea ori ca ai abuza .
vai , vai ce siaj as face cu un motoras de vreo 40 cai cu frumusetea asta
felicitari maitre vali
Bravo, sa o pescuiesti si sa te bucuri de ea. Inca o data raman uimit cat de bine gliseaza cu motoare mici chiar daca vad cel putin odata la cateva zile barca propulsata de un 15hp a colegului si prietenului Dan aka @pava.
Ce tare ar fi ne gasim pe ape si sa ne recunoastem dupa barcute, asemanatoare dar fiecare customizate diferit.
Oricum sa-ti aduca numai momente placute.

Haiduc

Salutare tuturor

Am fost putin ocupat si acum am apucat sa vad BESTIA ALBASTRA este fenomenala merge ca si cand nu atinge apa uitati-va la cutia de suc din dreapta cutiei de bagaje de la jumate sta nemiscata parca ar fi lipita,asa da tinuta de drum in conditiile alea stai si cu paharele pline.
Ce sa mai Radule sa o stapanesti sanatos sa nevedem pe ape cat mai curand
Si multumiri lui Vali ca ne face jucarii de care sa fim mandriiiiiiii
Jmekerie mare nu mai avem probleme cu boi.. pardon conducatorii marinari😃de sambata si duminica pe Snagov cu o asa frumusete

Inca o data sa fiti sanatosi si sa va bucurati de ea

mariusm piesenoi111

Citat din: radu andritoiu din Aprilie 18, 2016, 12:18:44 AM
Multumim de urare. Sa facem o pescuiala pe dunare dupa prohibitie. Ne am hotarat o transformam intr o salupa, parbriz, post de condus. Motor mai mare.
Chiar asteptam...eram curios sa vad cand ajungeti la concluzia asta......
Cat de mare motorul?
Care e max de pus pe ea?

Haiduc

Salut

si uite asa usor usor o sa ajungeti sa puneti si o cabina micuta cum ii sade pescarului bine in stuf, si gata o punem de un vaporas mic ;) ;) ;)

Haiduc

da nu e rau dar fa o proba si cu unul de 30 si il colantam nitelus dar sare putin la consum 4t ar fi bun dar e greu de pus pe barca de unul singur

Haiduc

nu imediat cu timpul intai trebe peridocul dupa vine si motoreata mergem la plimbare nu la goneta asa vorba  aia iarna-i lunga

Haiduc

Da dar nu stiu daca il putem pune eu am cu cizma scurta suzu de 20
Daca merge il punem nu e problema

Haiduc

Sper ca pana la sfarsitul prohibitiei sa o incercam pe sora cea mica de 4,30 daca am noroc

Haiduc

Si cand ai de gand sa ii pui pupitru si tot ce mai trebe pt. o mica salupita?

Haiduc

Salut

sa il stapanesti sanatos si cred ca se imperecheaza de minune dar nu in ultimul rand cu un proaspat capitan

inca odata sa fi ferit de buturugi

ionpescarul

Am vazut barca ,mare ,bazata,de razboi ,exact ce trebuie pentru o deplasare in orice conditi pe dunare ,adevarat barca de dunare .Asta toamna eram pe la obrizu 1,in ancora la crap ,batea sudul si se montase tare apa ,valuri din fata la 1 m ,era prea mult pentru 4,3m ,am strans si m-am retras pe Musura la adapost,Daca aveam un 5 m ? altfel calca apa ,

ionpescarul

Citat din: radu andritoiu din Iunie 03, 2016, 07:18:13 AM
Salutare pasionati de barci si pescuit,

Frumoasei albastre i am gasit un tanar june dintr o familie buna, adica un suzuki in 3 cilindrii , efi, din acelasi an ca si barca, adica 2016, si 30 caluti .
Ce spuneti, or face casa buna?
Fara cuvinte

Haiduc

Da bag de seama ca a ti avut ceva treaba.Sa inteleg ca zilele urmatoare postati si ceva cu barca?

peb5

Incearca sa faci pozele cu telefonul culcat sau sa le rotesti dupa ce le salvezi. Nu de alta da ne rupem gatul.