Etec 30 CP

Creat de mariusm piesenoi111, Iulie 21, 2016, 12:35:34 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mariusm piesenoi111

Citat din: Betto din Iulie 20, 2016, 07:23:52 AM
Dupa doi ani de cautari, analizari, comparari, cautari personale, pe toata lungimea portului Tulcea si imprejurimi, a zeci si zeci de barci, iarna cand barcile stau cu fundul in sus si se poate analiza forma, dinamica lor, masurarea dimensiunilor, eu personal mi-am restrans aria cautarilor la profilul unei singure barci pentru Fishing, care sa-mi multumeasca partial cerintele. Aceasta este Black Sea Fishing. O barca serioasa, stabila, apta pentru glisare cu o motorizare de 15 Hp, construita de cei de la Pronautica -Tulcea: AMBARCATIUNE  BLACK SEA FISHING
Caracteristici Tehnice 
Lungime 5.10m, Latime 1.63m, Capacitate 6 persoane, Motorizare maxim admisa 40 CP, Pescaj mediu 0.10 m, Greutate 200 kg, Capacitate maxima de incarcare 740 kg, Pret 1.739 euro.
Pro: Forma chilei ascutite in prova de "taiere", depicare a valurilor, unghi de stelaj mic si gurne supradimensionate pentru glisare cu motorizari mici, cu o latime foarte suficienta pentru o stabilitate buna si o inaltime de 45 cm la oglinda.
Contra: Greutatea si pretul.
Foarte de acord Betto.....cu 4 persoane din bagaje pt 1 sapt ( doua din persoane sărite bine de 120kg) 34km/h cu etec de 30 caisori

radu andritoiu

e-tec ul face toti banii 

mariusm piesenoi111

Multumesc de apreciere Radu...adevarat! IUBESC efectiv motorasul asta.
Am facut de curand rost absolut intamplator de o elice ciudata cu un rake agresiv si cu pas de 13 de la un nene din Delta care avea sacii de elicii dar doar asta nu stia pe ce se potriveste....Se potrivea la mine...si a costat cam 3 beri. Cu elicea asta , cu doua persoanae in barca si bagaje rezonabile si cu minim 50l benzina( nu plec niciodata cu mai putina benzina la mine cu toate ca consuma super putin dar nu vreau sa ii bag decat de la Peco) sare in glisaj instantaneu si zboara cu 50km/h +.
E adevarat....are doar cca 50 h de functionare.
Il IUBESC si multumesc din nou celor care m-au incurajat sa merg pe ETEC( H, Ovidiu66 si restul fanilor ETEC).

radu andritoiu

Cat a facut motorul?
Eu mi am luat un suzuki 2016 30 cp

mariusm piesenoi111

Daca imi amintesc bine a fost cam 15900ron...ca a fost redus ca il aveau de ceva timp in showroom ...dar tot 5 ani garantie fara limita de km :) ..revizii la 3 ani sau 300 de ore.

radu andritoiu