Barca Lobster 15' + motor 4T Suzuki 20 injectie + peridoc (Bouboulaki)

Creat de byteworks, August 26, 2016, 04:26:35 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

byteworks

Am observat ca in ultimii ani, fiind departe de o apa ca lumea, nu reusesc sa utilizez barca mai mult de o iesire doua pe an, in favoarea iesirilor cu barcutele mai mici pe iazurile noastre. Asa ca iata o propun la vanzare:

Barca Lobster 15 picioare, construita de mine in 2013 dupa planurile Selway-Fisher Design. Jurnalul de constructie, in detaliu, se poate urmari aici.

Caracterisitici:
lungime 4.57m
latime 1.8m
bord liber   0.68m
pescaj  0.2m
greutate gol  113 kg
motor 5-30 CP, 37 mk/h cu 20 CP   

Este o barca foarte incapatoare, foarte stabila, se comporta foarte bine si costier.

Motorul este Suzuki 20 CP 4T cu injectie, cizma lunga, cumparat nou de la reprezentanta in 2013, are in jur de o suta de ore de functionare deci e ca nou, mai are 2 ani de garantie.

Peridocul este romanesc, Repo, 750 kg, cu bare de sustinere longitudinale, cumparat de nou in 2013.

Mai multe poze in jurnalele de calatorie:

In Delta.

In Grecia.

Bonusuri: o pereche de vasle din lemn de tei, acoperis bimini, trei baloane de acostare, ancora. Bonus plus: catarg + vela in stil lipovenesc + derivor lateral.

Pret barca + motor 4500 euro.
Pret peridoc 1000 euro, separat doar dupa plecarea barcii.

dan_rotaru

Pfuiii...chiar imi pare rau ca vinzi barca, mai ales ca am citit mai demult aventurile prin care ati trecut impreuna. Eram incurajat de postarile tale in demersul de a-mi lua si eu o barca, mai ales ca si tu de dadeai pe ape locuind la o distanta considerabila de Delta (eu fiind din Iasi).
Mai gandeste-te, zic eu, ca e pacat.
PS: nu merge niciunul din linkurile din anunt.

byteworks

Multumesc, am corectat legaturile.

Nu-i bai prea mare caci mai am doua barcute Broscuta si Motorca, ambele capabile si prima incercata din plin in Delta. Pur si simplu sta degeaba in curte, n-am miscat-o de la precedenta iesire in Delta de anul trecut in octombrie. Nu sunt un exemplu bun, mai am si alti gargauni in cap, anul acesta de exemplu m-am reapucat (la 4x de ani) sa zbor la liber cu parapanta si ca noutate cu deltaplanul (e drept ca dupa ceva ani de motodelta), si mi-a iesit, am prins ore frumoase alaturi de pasari, cu soarele drept motor!

Si daca locu-i gol, poate am motiv sa ma apuc de alta? Greu de crezut cu intoleranta la rasina pe care am dobandit-o  :-[

dan_rotaru

Spor la vanzare, atunci, si poate ne vedem prin delta. Eu o sa am barca mea la fix pentru stiuca de octombrie....:)

byteworks

Ma bucur pentru tine, cu una sau alta sper sa ne iasa si noua iesirea de inceput de octombrie. Poate ne intersectam pe undeva.

mariusm piesenoi111

1.Despre ce ieșire la început de Octombrie vorbiți?
2.Acum am barca dar dacă mai faci una cabinata ca cea pe care am ratat-o o cumpăr din fașă.
Spor la vânzare,
Marius

byteworks

Salut Marius,
1. Iesirea de octombrie in Delta a echipei Bucovina, cred ca va fi patra consecutiva.

2. Despre o cabinata ca cea dinainte de Lobster, adica Lynx 14 care e de fapt un velier pocket cruiser, vorbesti cu Vali, el este constructorul, eu doar un modest armator, doar am terminat lucrarile pe ici pe colo.
Totusi pentru o utilizare preponderent cu motor Lobsterul e mult mai spatios si i se poate pune o cabina. Dar pentru asta (cabinata cu motor) sunt solutii mult mai bune, motor sa fie!

dan_rotaru

1. Deja mi se invart rotitele prin cap, cu gandul la o flotila pe canalele deltei....dar iti stricam topicul.