Dolly

Creat de cristi80, August 29, 2016, 09:23:08 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristi80

buna ziua,
dupa multe amanari si suspendari a proiectului,astazi am lansat si eu creatia la apa. 
vreau sa le multumesc, in special, Moshu-lui si lui Vali pentru ajutorul acordat, precum si celorlalti useri cu jurnale, de la care m-am inspirat si am invatat.
P.S-nu stiu de ce nu pot pune poze mai multe :(

Vali

Felicitari si ape linistite :). Se vede ca te-ai descurcat pana la urma si fara mine la finisaje.
Despre poze, mai incearca, daca nu, da-mi-le pe mail si incerc eu sa le pun.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Haiduc

Salutare
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea frumoasa foc

Toate bune

cristi80

Citat din: Vali din August 29, 2016, 09:41:16 PM
Felicitari si ape linistite :). Se vede ca te-ai descurcat pana la urma si fara mine la finisaje.
Despre poze, mai incearca, daca nu, da-mi-le pe mail si incerc eu sa le pun.
sa stii ca m-am descurcat si nu prea... :-\

Vali

Este ca pana la urma ai ajuns la vorba mea :)? Recunoaste in fata clasei ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristi80

recunosc, nu am cum sa nu recunosc, acum ce sa fac...merg inainte.
vaslele de la Tulcea le dau cu rasina sau cu ceva?

acig

Superba lucrare ! Felicitari si numai clipe plecute sa aveti impreuna !
Cred ca rasina si ulterior o vopsea auto la spray e ok !
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Haiduc

Foarte frumos interiorul parca nici nu iti vine sa calci in ia fara botosi.
Bravo inca o data

Haiduc

Eu la vasle am dat cu ulei de in fiert ca sa intre in lemn bine, dupa care am dat cu un lac yacht de la kober si au un luciu de zici ca este geam.
Dar au fost lasate dupa ce am dat cu uleiul de in cam doua trei saptamani pana nu se mai cunostea ca au fost date cu ulei si lacul a prins perfect

byteworks

Foarte fain frumos! E de la Selway Fisher?

Thor

Citat din: cristi80 din August 29, 2016, 09:23:08 PM
buna ziua,
dupa multe amanari si suspendari a proiectului,astazi am lansat si eu creatia la apa. 
vreau sa le multumesc, in special, Moshu-lui si lui Vali pentru ajutorul acordat, precum si celorlalti useri cu jurnale, de la care m-am inspirat si am invatat.
P.S-nu stiu de ce nu pot pune poze mai multe :(
Frumoasă-frumoasă! Felicitări!

cristiantutuianu

Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de Dolly.
Ce sa zic e sexy rau de tot  ;D mi-am adus aminte de Babutza ...si de tot alaiul care a fost prezent cand a facut cunostinta cu apa!

cristi80

Va multumesc.
da, domnule Tutuianu, e normal sa va aminteasca de Babutza, deoarece am incercat sa o reproduc. Pt. mine Babutza a fost cea mai frumoasa barca de pe forum si de aceea am respectat si culorile si modelul(sper sa nu fi suparat pe cineva :-\ )

@Byteworks-da este motorcanoe de la selway fisher.

Citat din: Haiduc din August 29, 2016, 10:11:09 PM
Eu la vasle am dat cu ulei de in fiert ca sa intre in lemn bine, dupa care am dat cu un lac yacht de la kober si au un luciu de zici ca este geam.
Dar au fost lasate dupa ce am dat cu uleiul de in cam doua trei saptamani pana nu se mai cunostea ca au fost date cu ulei si lacul a prins perfect
cred ca asa o sa fac, dar o sa astept vremea nasoala, acum vreau sa ma bucur de barcuta

gvincentiu

Foarte frumoasa cu o realizare de exceptie. Pune si niscaiva costuri si ore de lucru, asa, ca sa fie mai documentat proiectul
Ganduri bune !

cristi80

,,realizare de exceptie'' este prea mult spus :D, mai trebuia lucrat la finisajul exterior.
cat despre timp si bani, nu am o cuantificare exacta, deoarece m-am intins cu barca f. mult timp si am uitat costurile.
in alta ordine de idei, furchetii pe care ii aveam nu s-au potrivit cu vaslele lipovenesti, asa ca am incercat sa imi fac o pereche de furcheti, nu au iesit cei mai frumosi dar sper sa fie ok.