Inchiriere barca in Sfantul Gheorghe

Creat de acig, Septembrie 30, 2016, 08:29:14 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

acig

Saptamana viitoare un prieten din Bucuresti inentioneaza sa faca un sejur de  o saptamana la Sfantul Gheorghe;
M-a rugat daca pot sa ii recomand pe cineva care ii poate inchiria o barca.
Il poate ajuta cineva ?
Garantez pentru calitatea ,responsabilitatea si seriozitatea lui.
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Intersect

Nea Gica incearca la Cristi,stiu ca are o barca Dima si fii cu un motor de 20 cp poate o inchiriaza.0766 898 753.
Born to fish,forced to work!!!

Dbr

Da Nea Gica. Tot asa recomand si eu. Suna la Cristi la nr indicat de Intersect. Si ca o precizare, care nu stiu cat de importanta este , barca este un Lotus Major 5 m, cu motor Mercury 15 cp 4 timpi, ambele in stare foarte buna.

Intersect

Citat din: Dbr din Octombrie 01, 2016, 03:22:57 AM
Da Nea Gica. Tot asa recomand si eu. Suna la Cristi la nr indicat de Intersect. Si ca o precizare, care nu stiu cat de importanta este , barca este un Lotus Major 5 m, cu motor Mercury 15 cp 4 timpi, ambele in stare foarte buna.
Stiu ca nu mai este in Sfantu dar se gaseste cineva care sa ii dea barca.Sa evite sa emarga la pescuit in Garla Turceasca,este strict interzis si au inceput controalele.
Born to fish,forced to work!!!

acig

Multumesc,ii voi transmite informatia cu Garla Turceasca;
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Dbr

Cristi de doua zile s-a reîntors in Sf. Ghe.