Despre balti

Creat de dany, Martie 20, 2017, 09:32:22 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

haiduc are noroc la peste
problema la el e de sincronizare
daca va vrea, va povesteste el
so, keep floating for pleasure

bradutzu

ce oameni rai..............
Si eu voiam sa merg la Blasova weekendul viitor dar din pacate d-l Aurica mi-a transmis destul de transant ca pescuitul la rapitor este interzis asa ca am anulat!
Distractie placuta celor care merg la pescuit!
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Hehehe Se pleaca luni.....Radu nu!Si se vine vineri...
Si acum fiecare cu norocul lui😜😘👍👏🍻

Alex1958

Salut,
Pentru cine cauta o barca de trofee la crap recomand Vlahi- Jud Constanta.
Se pescuieste de pe pontoane unde esti dus cu barca. Balta este salbatica, nefurajata, instufata pe maluri, cu adincimi mici iar pestele este sanatos si puternic.
Se poate planta cu barca inchiriata (50 lei pe durata partidei oricat e aceasta de lunga). Tariful este de 75 de lei pe 12 ore in care ai voie sa iei un crap intre 2 si 4 kg si 10 kg de caras. Recomand partide de cel putin 24 de ore.
Problema este ca in aceasta balta nu exista peste din gama de retinut. Anul trecut am avut doua partide de 24 de ore in care am facut poze cu balauri fara sa aduc nimic acasa, iar acum mi-am depasit de 3 ori recordul personal dar acasa m-am dus cu un ciortan de 2 kg. M-am cam dat la patron, care, bineinteles ca zice ca are mii de pesti in balta in gama de retinere, dar, surpriza, pe site-ul de pescuit a postat un alt pescar care n-a prins decat balauri, fara sa poata retine nimic.
N-ar fi bai, daca s-ar declara asta, dar tariful este unul de retinere , pentru C&R nu se percepe asa taxa pentru o balta cvasi necunoscuta.
Deci patronal e cam excroc....dar are peste frumos. 4 luni (de iarna) pe an balta se pescuieste numai la rapitor, dar n-am gasit-o limpede nici in decembrie caci a bagat fitofag care a papat toata iarba si n-are cine filtra apa.
Fire intinse!

danutlupu

Ce inseamna pesti mari ?

Alex1958

as69

Superbe poze !!! Tare as merge si eu la Vlahi,nu am fost niciodata .