Despre balti

Creat de dany, Martie 20, 2017, 09:32:22 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

Ca sa putem intra in sezon mai devreme apelam la baltile private cu plata.In acest sens va intreb daca ave-ti de stire cand se deschide pescuitul la Blasova si care mai sunt conditiile de acolo.Multumiri!

bradutzu

De crezi ca s-ar inchide pescuitul pe Blasova?
Fiind o balta privata banuiesc ca daca platesti poti sa pescuiesti :)
Sa auzim numai de bine!

Alex1958

Salut,
Si eu m-am gandit la Blasova, pentru 1 Mai.
Anul trecut, la inceput n-au dat voie cu barcute de nadit si apoi s-au mai domolit.
Ma intreb daca cu barca ta ar da voie si daca o poti lansa de pe peridoc pe undeva? Nu pre cred! Am vazut ca ar avea si zona de salau.
Fire intinse!

dany

e vorba de pescuit de pe mal,nu cu barca....
Bradutule draga.....Vorba-i ca fiecare balta are o data de deschidere.Ca de paste ,ca de 1 mai...?!

bradutzu

asa o fi......
N-am mai pescuit la o balta privata de cativa ani!
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Blasova e o balta buna chiar daca nu se prinde mereu la stuf unde nu se poate pescui decat cu barca tine salau ten si crap mare mai ales ca administratorul baltii Nea Aurica cam numai pe acolo il hraneste.In ultimi doi ani am prins si somn mare 11kg asa ca nu va luati dupa ce se spune daca ai picat pe el faci treaba. Trebuie nadit insa cu porumb lasat la fermentat atat nu va luati alea baituri si fel de fel de mirodenii ca cel mai bine trage la porumb hrana preferata pe care o dau administratorii este borhotul de la bere.
Problema cu Blasova e alta cand balta se umple de pescari administratorii arunca de mancare exact in locurile unde sunt pescarii asta e un fel de bataie de joc dar totusi peste se prinde.
Taxa e 50 ron pe 24 ore conditiile cam ca pe orice balta(5kg peste si ce e sub kg eliberat)
Balta are si novac destul de mare dar greu de dibuit.Cel mai bine pe balta asta se prinde la inceput de primavara si toamna tarziu
Eu fac su sejur acolo incepand de dupa paste pana la sfarsitul saptamanii
Numai de bine

Haiduc

Pescuitul este permis de la 1 Aprilie pana atunci sa facem monturile

dany

multumesc Haiduc!Am niste cunoscuti ce au mers de cateva ori la Blasova.Uneori au prins,alteori nu...E bine de facut o partida de 4 -5 zile ca sa-l poti nadi si dupa aia apar rezultatele.Au avut intrari de crap mai mult noaptea,inclusiv la bologneza cu momeala porumb,cum ai zis.Ne auzim cu rezultatele...

Haiduc

Peste aproape o luna sunt acolo cu niste amici cine vrea e binevenit acolo trebuie stat minim 4 zile ca sa ai ceva rezultate plus ca altfel nu se justifica atata drum dar mare grija ca daca te prinde o ploaie de 1-2 zile pe potcoava in spate dupa fosta vila a lui Ceausescu acolo stai inca 2-3 zile ca drumul e de pamant poti sa ai si 8x8 ca nu mai iesi se incarca rotile cu pamant si rupi tot pe dedesupt.Pe partea aia e bine de dus spre vara cand pamantul e uscat si ploile sunt scurte,eu acum merg pe partea dreapta dupa fosta vila a petromului si ce a mai ramas din kempingul de odinioara care acum e o paragina.Pacat de el ca era intr-o padurice frumoasa pentru copii.
Numai de bine

dany

Se apropie clipa de Blasova!!!A ajuns acolo careva?S-a intarziat iesirea datorita vremii asteia.....Pana se duce zapada asta mai trebuie sa treaca ceva vreme;si sa se mai si usuce ''asfaltul'' din zona !!

Haiduc

Salut@dany
Saptamana viitoare de luni pana vineri eu sunt la Blasova ar fi trebuit saptamana asta dar datorita "caniculei" am amanat o saptamana
Numai de bine sa auzim

radu andritoiu

Din tot sufletul meu de oltean iti urez succes cu carul , si noroc, bafta
so, keep floating for pleasure

ss

De-aia nu plec eu cu olteni la peste!!!  ::)

iris

Radu,cica se ureaza altfel-sau cel putin in Oltenia- unuia care pleaca la pescuit.
   Vali nu mi-ar permite sa postez :) :) :)

radu andritoiu

fir intins
in jurul gatului
so, keep floating for pleasure