Barca noua pentru Yamaha 13.5CP 2t

Creat de drmarius, Noiembrie 14, 2016, 09:03:12 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

drmarius

Maine cu Radu pe Snagov lansam o barca noua AN-2 care o sa faca echipa cu un Yamaha mic de 13CP 2 timpi.

O sa fie folosita ptr. Snagov, Dunare si cele mai mici canale din delta... pescuit, plimbari si photo.

Cateva poze pe uscat se gasesc aici ... https://goo.gl/photos/gHE17g5rWnFZDEH26

maine revenim cu poze si daca  reusim o filmare.

iulian_cioclin

Nu imi ramane decat sa ma repet: Sa le stapaniti sanatosi si sa va aduca numai satisfactii!!!!
Eu astept filmarea cu maxim de interes.

bbl81

ar fi interesanta filmarea atat din barca, cat si din alta barca, pt a se observa comportamentul acesteia.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

Nicolai

Faina barca, mai ales ca-n prima poza are si cabina. ;)
Va doresc timp liber sa va bucurati de ea.

Thor

AN-2 este Antonov 430. Grozava barca, bun constructor! Sa o plutiti sanatosi.

iulian_cioclin

In 2 ore o sa avem filmari. Barcuta e pe Snagov in teste :D

drmarius

Am mai adaugat cateva poze la album.

https://goo.gl/photos/gHE17g5rWnFZDEH26

Cateva impresii ...
- barca este f usoara si se da la apa fara probleme, lafel si se scoate.
- raspunde f bine la vasle cat permite vantul. dar foarte usor schimbi locul de pescuit fara motor.
- cu trimul initial am prins cu Radu 35kmh. de la jumatate si putin peste viteza variaza intre 27 si 30 kmh.
- dupa am gasit o noua pozitie, simtitor mergea mai bine si se aseza mai bine pe apa. cu noua pozitie nu am mai verificat gps ul.
- si partea cea mai buna, doi pescari dau linistit la rapitor. fiecare da si circula pupa - prova fara nicio problema.
- 27 - 30 kmh este o viteza f buna pentru mine cu mansa la jumate si banuiesc ca nu o sa am un consum mare.

Pentru D si DD cu un motor mic este perfecta ptr noi.

drmarius

dany

Frumos merge barca si motorul.Se pupa perfect.Sa va poarte unde doriti mult timp de aici in colo!!!

Haiduc

Salut
Si sa te bucuri de ea,dar cam kitrosi la filmare ma baieti ma vedem ca era frig dar ne tineti incordati si dupa ne aratati doar......nu vedem vinul fiert
Sa auzim numai de bine

ionpescarul

Thor

Invidie - este un cuvant bland. Pentru mine. Mi-ar place inca o bancheta la o treime de la prova spre pupa.

drmarius

Wow ... am fost preocupat si nu mi am dat seama ca Radu o pune de un documentar.

Multumim de urari!

Deja facem planuri pentru o iesire la sfarsit de luna in delta dupa stiuca. In functie de echipa, sper sa mergem cu ambele AN-uri. Dupa mai revin cu ... cel putin poze.

AdrianZUZ

Superb merge atat barca cat si motorul!