Inmatriculare barca

Creat de tunadco, Decembrie 15, 2016, 04:02:15 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cornel 63

Multumesc celor care au raspuns ,deci parerea mea , ca problema e destul de serioasa.
Nu cred ca place cuiva sa mearga la pescuit si sa-i strice ORGANU ziua...
E vreo sansa sa facem o petitie la ANR??? Ar trebui totusi sa fim putin ajutati de un membru care are studii juridice!! Zic si eu... 

Bogdan

Am raspuns pe larg, aici: https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,2463.msg42715/topicseen.html#new

Maine am sa fac un drum la CZ Galati si daca nu pricep nici cu legea in mana, ma adresez in scris la sediul central ANR.
Devine o problema din ce in ce mai mare ca asistatii sociali din cadrul institutiilor publice sa ne puna pe noi barcagii sa ne angajam in analize juridice care nu ne privesc. Probabil ca vreun individ de acolo doreste sa aduca ceva bani la bugetul de stat.

radu andritoiu

buna seara,

va rog sa mi comunicati mie pe email tot ce tine de inmatriculare ambarcatiunilor sau declararea lor la fisc
gasesc un timp liber si le citesc  andritoiuradu@yahoo.com

so, keep floating for pleasure

pelicanul

Citat din: cristi80 din Septembrie 23, 2017, 03:23:35 PM
................... Nu risca nimeni o acuzație de abuz in serviciu.

Stiu ca nu prea e indicat sa discutam politica pe aici, dar trebuie sa precizez, pentru cei care au uitat si pentru cei pe care nu i-a interesat subiectul, ca despre asta au fost protestele din februarie, din Piata Victoriei. Dezincriminarea abuzului in serviciu prin Ordonanta 13.

Noaptea ca hotii

FlorinDC

Citat din: mariusm piesenoi111 din Decembrie 15, 2016, 12:16:44 PM
Este exact cum spune Pelicanul.
Bill of Sale este perfect valabil.
Cu peridocul e mai complicat.
Barca in Belgia.....:)
Imi puteti spune va rog unde gasesc detalii pentru inmatricularea in Belgia? Si care ar fi costurile? Impozitul in cazul acesta se va plati in Romania?
Multumesc anticipat

stefand600

https://mobilit.belgium.be/fr/navigation/navigation_de_plaisance/bateau/lettre_de_pavillon
Costa 138 euro pentru 5 ani si se poate prelungi inca 5 ani cu 60 euro. In final 200 euro pentru 10 ani. Nu trebuie inregistrata la fisc nu trebuie facute inspectii navale care costa si astea ceva bani. La noi doar impozitul anual este intre 210 si 520 ron. Una peste alta in 10 ani cu o barca inmatriculata in RO se cheltuiesc cel putin 1000 euro pe taxe si revizii .
Stefan D

FlorinDC

Multumesc mult @stefand600 !

Doru12

@FlorinDC
ai rezolvat cu inmatricularea in Belgia?
daca da, da-ne cateva detalii

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"