cazare pe Chilia?

Creat de teo pes, Ianuarie 10, 2017, 02:34:08 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

teo pes

Ma gandesc sa fac si Chilia la vara ! un luc cu tinut barca n siguranta la apa cat mai in aval? , ce mai stiti de de concesionar? m as duce cu masina pana la Chilia sa las barca la apa acolo ,eventual sa ma cazez si sa cloncanesc la vale de Pardina?
Viata i grea !!  Dar trece !!

Alex1958

Salut!
Nici nu stii cat de mult am studiat treaba asta. Numai ca eu nu sunt pentru lasat barca in apa si cu masina proprie nu-mi permit s-o las si s-o scot. Asa ca am pasat. Oricum cat ma duc si ma intorc de acolo as da si pe cazare la pensiune si benzina la masina si mai trambalez si incarcatura cine stie cat.
Concesiunea e bine merci valabila pana in 2018. Daca omul e legat pana atunci, caci are astfel de probleme, nu cred ca va fi o problema prelungirea ei, caci deja administrator e o doamna cu acelas nume de familie. Oricum in concesiune nu este permis pescuitul la clonc.
Sunt pensiuni in Chilia si in Periprava. Iti pun mesaj pe privat sa nu facem reclama caci ne cearta Vali.
Toate cele bune!

Alex1958

Inca un impediment pe care am uitat sa-l mentionez apropos de intentia ta.
Pe Chilia se intampla frecvent -cel putin in sezonul 2016 a fost jale mare- sa fie apa tulbure. Avand barca la Chilia trebuie sa te duci pana acolo si eventual sa te deplasezi pe o zona mai limpede iar la sfarsit sa te intorci acolo la masina.
Cu barca la Tulcea n-ai astfel de probleme!
Oricum fire intinse!

ss

Citat din: teo pes din Ianuarie 10, 2017, 02:34:08 PM
Ma gandesc sa fac si Chilia la vara ! un luc cu tinut barca n siguranta la apa cat mai in aval? , ce mai stiti de de concesionar? m as duce cu masina pana la Chilia sa las barca la apa acolo ,eventual sa ma cazez si sa cloncanesc la vale de Pardina?
Drumul pana la Chilia este foarte greu, te doare inima de masina, daca zdrangani si barca in spate si simti toate socurile in sasiu, infarctul e asigurat... Am facut odata un experiment cu un amic mai capos, eu cu barca de la Tulcea, el cu barca pe peridoc, am ajuns la Chilia cu 2 ore inainte, fresh si deja beat de aerul si frumusetile Deltei, iar el spumega...  ;)

Alex1958

Salut,
Cred ca Teo se gandea sa duca barca odata si eventual s-o scoata la sfarsitul sezonului. Asa ar putea sa merite efortul, dar s-o trambalezi la fiecare iesire nu merita sigur.
Eu fac cam 1:1/2 H de la Victoria pana pe Cernovca/Periprava. Cu masina n-am fost niciodata. Ma duc spre suta de litri dus/intors. Daca stau 3-4 zile -dupa parerea mea mai putin nu merita efortul- scutesc 3 nopti la pensiune deci m-am cam scos cu ce dau pe benzina, plus ca scutesc trambalarea de fiecare zi, sunt permanent pe locatie, nadesc, vad si ascult apa, imi cresc sansele...
Se poate ajunge chiar si cu o barca mai mare de la Chilia Veche spre Mila 23 si mai departe in sudul deltei.
De la Periprava prin Musura -atentie la intersectia Bratului Chilia (Stambulul Vechi) cu Musura granita continua pe Musura deci nu ratati canalul Musura caci se lasa cu necazuri mari...- se ajunge la Sulina pe sub podul de pe drumul spre Cardon.
Zona este foarte linistita si salbatica iar din supravegherea PF cu EDAS si ce mai pazesc oamenii lui Raduta braconajul electric este redus.

teo pes

Incep sa mi fac o imagine de cea ce se intampla pe brat . Faptul ca nu ai voie la clonc este un alt abuz pt ca nu este interzis in romanica ca mod de pescuit sportiv! ....dar daca in tara lui raduza nu se poate normal ca nu ti strici iesirea pt un ..... :o, da ! as fi mers cu patrolul la Chilia cu barca dupa mine , sunt invatat cu remorca n offroad !! ;D,se pare ca renunt la ideie pt ca si ce am gasit si spune ca are ponton e situat departe si fara nimic insemnand siguranta, asa ca ori o lasi in mal ori la 300 m de propietate tot aia i ;Dma gandeam la un inceput de duminica si plecare acasa vineri asta sa nu ma baltacai printer turistii de sfarsit de saptamana.
Oricum ceva % din intentie tot ramane depinde de ce informatii mai adunam aici!

Alex1958

Eu inca sunt "amploaiat" si plec de obicei joi dupa amiaza din Bucuresti si daca m-am lasat in apa pana la caderea noptii e OK.
Vineri, sambata si duminica pana la pranz pescuiesc dupa care o iau spre casa.
Nu-i un trafic de speriat in week-end pe zona aia, sa stii!
Dar s-o lasi pe peridoc, eventual cu o husa pe ea, intr-o curte nu s-ar putea?
Nu stiu ce rampa au acolo la Chilia Veche dar trebuie sa fie ceva...
Ce altceva sa facem pe iarna asta decat planuri si sa visam cum ar fi sa le indeplinim....

teo pes

Eu nu pescuiesc de obicei in delta ! in delta mai mult de plimbare , vazut ,relas ! este singurul brat pe care nu am fost ,dar recunosc ca ma gandisem sa kloncanesc fiind zona de fraontiera si curentul este mai slab !! :P
Si eu tot asa ies in diferite locuri intre Harsova si Braila , de joi -miercuri dimineata ...sau vinery seara si dum sear casa ...! AM 120 KM PANA LA FIRUL DUNARII SI DE ACOLO URC COBOR DEPINDE DE CONDITII !!!in delta s a cam dus cu pescuiala ... inclusive pt unditari ... vai de noi ...cand ma intorc la treaba si ma intreaba ,,cat  ati prins" cade casa pe mine ......!CAT ! TOATA LUMEA CAT !!!!

black

Pentru cine dorește sa lase pericolul cu mașina și sau barca  in siguranta în zona Chilia recomand cu căldură  pe Ion BOTAS paznicul de vânătoare de pe ostrovul Tataru.Are casa pe ostrov are și o rampa de lansare barci și e de încredere.  Am 20 de ani de când bat zona și îl cunosc foarte bine. Repara singur mașini barci și asigura și masa .cazare și indrumare.E adevărat ca drumul nu e ok dar cu o mașină de teren  în 3 ore  din Tulcea ești acolo ( apx 75 km ). Atenție  la bacul de pe ostrov ul Tataru ca nu e nimeni acolo și trebuie anunțat din timp sa vina BOTAS sa l manevreze. Are câteva gropi lingă el o splendoare la pescuit stationar

acig

Citat din: black din Ianuarie 12, 2017, 05:39:31 PM
Pentru cine dorește sa lase pericolul cu mașina și sau barca  in siguranta în zona Chilia recomand cu căldură  pe Ion BOTAS paznicul de vânătoare de pe ostrovul Tataru.Are casa pe ostrov are și o rampa de lansare barci și e de încredere.  Am 20 de ani de când bat zona și îl cunosc foarte bine. Repara singur mașini barci și asigura și masa .cazare și indrumare.E adevărat ca drumul nu e ok dar cu o mașină de teren  în 3 ore  din Tulcea ești acolo ( apx 75 km ). Atenție  la bacul de pe ostrov ul Tataru ca nu e nimeni acolo și trebuie anunțat din timp sa vina BOTAS sa l manevreze. Are câteva gropi lingă el o splendoare la pescuit stationar

Ai te rog un telefon ?
Il poti da eventual PM
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

Alex1958

Nu e puscaria aia ultramoderna pe Ostrovul Tataru?
Vreau si eu nr de telefon pe PM te rog Black!

black

E daramata de tot pușcăria de pe ostrov. Nr de tel a lui Ion BOTAS este 0753051637.

Vali

"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

black

Nu ai treaba cu deținuții.  Nu i vezi decat cand treci cu bacul pe ostrov. Bacul teoretic este al lor si ei trebuie sa l manevreze . Sunt foarte putini ,liniștiți și nu circula decât în perimetrul garnizoanei.  Casa lui  BOTAS este foarte departe de pușcărie.aproape de chilia

tiganusmc

Citat din: black din Ianuarie 13, 2017, 12:13:42 PM
Nu ai treaba cu deținuții.  Nu i vezi decat cand treci cu bacul pe ostrov. Bacul teoretic este al lor si ei trebuie sa l manevreze . Sunt foarte putini ,liniștiți și nu circula decât în perimetrul garnizoanei.  Casa lui  BOTAS este foarte departe de pușcărie.aproape de chilia

Black , Ion nu are si o pensiune aproape de Chilia , chiar pe bratz, si o casuta de lemn suspendata pe un ponton ?

Marius
Fishing cheaper than therapy