Intrunirile capcompas

Creat de Vali, Martie 02, 2017, 09:01:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

scm_ro

27-29 vreau sa ajung si eu pe Isac - Chiril

stefand600

Salut, care cum v-ati programat iesirile in DD? Eu voi fi incepand cu 3 iunie in zona Maliuc-Sontea-poate Mila.
Stefan D

Alex1958

Șî eu!
Probabil Chilia /Periprava pe apele astea atat de mici!

bradutzu

si eu tot Chilia dar nu stiu daca de pe 3 sau saptamana urmatare!
Sa auzim numai de bine!

alexdaniell

Salut!

Pe 22-27 sunt la Crisan.

Daniel

Sam

Salutare,

Azi voi ajunge in Sf. Gheorghe. M-as bucura sa ne cunoastem! Sam: 0756069418

stefand600

Salut, stie cineva cum este apa pe Sontea? Doresc sa plec Joi si sa ma intorc Luni. Este cineva in zona in acest interval de timp?
Stefan D

bradutzu

Cu siguranta delta va fi impede toata!
La Galati apa este limpede si Siretul este cumintel asa ca nu cred ca pe undeva va fi apa nasoala!
Sa auzim numai de bine!

ionut.constantin89

Probabil va incepe sa se limpezeasca in cateva zile. Ieri nu arata deloc bine pe Sontea.

stefand600

Stefan D

crysty

S-a mai imbunatatit situatia???
Ceva noutati - Sontea, Chilia, Cernovca...

Multumesc

Alex1958

Salut,
M-am intors ieri de pe Chilia. Apa e OK dar cu cresterea asta au venit niste pomi de m-am speriat. Plus iarba si plante din lacuri.
Cresterea nu e din ploi, au dat drumul astia la baraj la PF I.
Tot vorbeam cu baietii, ca la Galati s-a tulburat, dar de miercuri seara pana duminica a fost OK. Nu e cristal dar e de dat la crap.
Insa e un curent de mama-mama. Cu barca in ancora la 20 m de mal se invartea elicea de la curent.
Toate cele bune!

stefand600

Sontea este OK. Merge ciortan, biban si rosioara mare. Din pacate , sunt nesimtitii cu corsare cu motoare de 200-300 de cai care nu reduc cand trec pe langa tine. Ancorat cu 2 ancore tot ma tarau de fiecare data cate putin.
Stefan D

drmarius

Duminica ajung la Sf. Gheorghe si o sa zac pe acolo 4 5 zile. Daca ne nimenim pe acolo de pe aici ,poate bem o bere  8)

Intersect

Citat din: drmarius din August 19, 2020, 12:54:01 AM
Duminica ajung la Sf. Gheorghe si o sa zac pe acolo 4 5 zile. Daca ne nimenim pe acolo de pe aici ,poate bem o bere  8)
Salut sunt și eu in zonă, dacă ai nevoie de ceva da un semn.
Born to fish,forced to work!!!