Intrunirile capcompas

Creat de Vali, Martie 02, 2017, 09:01:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

stefand600

De joi 19 oct. sunt pe SONTEA la bibaneala sau pe Fortuna/Baclanesti la stucareala.
Stefan D

Intersect

Citat din: stefand600 din Octombrie 17, 2017, 07:14:34 PM
De joi 19 oct. sunt pe SONTEA la bibaneala sau pe Fortuna/Baclanesti la stucareala.

Salut cat stai?
Born to fish,forced to work!!!

tiganusmc

Citat din: stefand600 din Octombrie 17, 2017, 07:14:34 PM

Salut Stefan !
Sunt curios cum o sa fie ,

Am fost sapt trecuta in zona ,  de joi pana sambata si am prins 4 bibani si nici aia intr-un singur loc .
Fir intins !
Fishing cheaper than therapy

stefand600

Multumesc, Daca nu este in zona, incerc si pe langa Mila si chiar mai departe in zona Bogdaproste, Daca Razboinita nu este colmatat de vegetatie incerc si acolo ca stiu niste japse unde am prins stiuca indiferent de conditii. Stau pana duminica la pranz.
Stefan D

stefand600

23-26 noiembrie voi fi in zona Maliuc/Mila 23.
Stefan D

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

stefand600

Joi sunt in semirapida TULCEA -SULINA. Vineri si sambata sunt in Fortuna, Baclanesti, Sontea,etc. Daca sunt colegi de forum in vecinatate...!!!
Stefan D

radu andritoiu

daca marius primeste invoire, venim si noi in mila 23

radu andritoiu

stefand600

Ne auzim la telefon. Eu nu vin cu barca mea, iau de acolo o Laguna cu un 6 CP. Asa ca o sa raman in zona Sontea, Fortuna Baclanesti.
Stefan D

stefand600

Nu are nimeni nici un gand pentru 1Mai? Eu as face o plimbare de recunoastere si relaxare in zona Maliuc-Sontea-Mila. Este cineva amator?
Stefan D

cristeache

Salut Stefan,

Recunosc ca ma cam mananca sa ma plimb nitelus cu barca, da' sa merg in Delta fara sa pescuiesc..,ar fi inuman, aproape. M-ar certa tot echipajul, asa ca
astept deschiderea.
In schimb ma tot gandesc la o tura de Oltenita de 1 Mai..

Cristeache

mariusm piesenoi111

Citat din: cristeache din Aprilie 11, 2018, 08:10:33 PM
Salut Stefan,

Recunosc ca ma cam mananca sa ma plimb nitelus cu barca, da' sa merg in Delta fara sa pescuiesc..,ar fi inuman, aproape. M-ar certa tot echipajul, asa ca
astept deschiderea.
In schimb ma tot gandesc la o tura de Oltenita de 1 Mai..

Cristeache
pai hai pe barcaholic și înscrie-te la întâlnirea barcagiilor de 1 mai....1 mai marinăresc caută

stefand600

Pai pe acolo este cu caiace, eu sunt cu motorizatele.
Stefan D

mariusm piesenoi111

Nu e cu caiace....e ai un velier si câteva motorizate inclusiv a mea