Intrunirile capcompas

Creat de Vali, Martie 02, 2017, 09:01:05 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mdascalu

Buna seara,
Mai e cineva pe bucla la Uzlina?
Pe aici a plouat, apa e mare, dar e ok.
Cu stima,
mdascalu

DusCuBarca

23-24.06 iese cineva pe Dunare prin zona Fetesti sau Cernavoda?

stefand600

Vad ca nimeni nu mai iese!
In perioada 21-24 este cineva in zona Maliuc, Sontea sau Baclanesti?
Stefan D

mdascalu

Eu plec maine de la Iasi la Mahmudia si se acolo pe Filat, Litcov, Ceamurlia, Caraorman, Mila 23, Eracle, Stipoc, Tataru. Cam esta e planul, sa vad daca reusesc. Eracle, Garla lui Iacob, Stipoc, Tataru sunt noi pentru mine.

giorgel

Citat din: stefand600 din August 18, 2021, 03:51:10 PM
Vad ca nimeni nu mai iese!
In perioada 21-24 este cineva in zona Maliuc, Sontea sau Baclanesti?

Salut, am fost eu din 19 in 22, la Insula Nada Apelor, si m-am dat pe Sontea, Baclanesti, Olguta si evident Dunarea Veche.
Nu mi-a trecut prin cap sa ma uit aici :-(
Peste am prins doar pe Dunarea Veche la pontonul Nada Apelor. Caras mic si ciortan pana pe la 1.5 kg.
La tura viitoare sigur arunc un ochi si anunt aici:-)
Cand te-ai nascut, tu ai plans dar ceilalti au fost fericiti. Traieste-ti viata astfel incat, cand vei muri, toti sa planga dar tu sa zambesti. Vechi proverb chinez.

Zodiac

Salut ! Eu ''ma dau'' cu RIB-ul in zona Limanu pe mare . Sunt ''parcat'' in marina Limanu .
Am o intrebare ! Am tot citit despre zone protejate in zona 2 Mai si Vama Veche . Daca ies pe mare din marina Limanu , nu am voie sa merg in dreapta , spre Vama Veche ?

pauli

nu, astia de pe plaja de la vama cheama paza de coasta. Pana la 2 Mai la cherhana e ok

Zodiac

Multumesc @Pauli ! Am citit si eu despre rezervatie , niste...multe cuvinte din care nu intelegi mai nimic despre ce protejeaza .
Ce se intelege e ca unul numit ''custode'' face ''ce vrea muschii lui acolo'' , mai pe romaneste si-au tras smecherii loc privat de pescuit , la fel ca si in ''rezervatia bla...bla...bla'' de la Vadu , acolo e alt ''imparat'' numit ''guvernator'' .

Alex1958

Zodiacule,
Vezi ca la ARBDD e Guvernatoare, si o chema si Atena!
Asta daca ramane avand in vedere seismele politice....
Stima!

stefand600

Intre 15 martie si 9 aprilie este deschis pescuitul la stiuca. are cineva ceva ganduri de DD?
Stefan D

stefand600

14-18 doresc sa fac o iesire in zona Maliuc-Sontea-Mila 23. Mai are cineva astfel de ganduri?
Stefan D

stefand600

Salut, Este cineva la pescuit prin Delta? Ne spune si  noua ce si cum.
Stefan D

Alex1958

Salutare tuturor,
Intru eu maine. Apa a crescut si s-a tulburat. Prietenii mei nu au prea prins nimic notabil de cateva zile.
Toate cele bune!

stefand600

Salut, nimic nou pe aici! Sau poate nu mai merge nimeni in DD.
Stefan D

mdascalu

Salut,
Pai la asemenea reglementari si mai ales amenzi cati crezi ca vor mai merge in DD.
Eu, personal, o virez pe directia Insula Mare a Brailei. Nu ai peste ca in DD, dar macar scapi de griji.
O zi frumoasa.