Constructie Dayboat 4 m

Creat de timberland0910, Aprilie 03, 2017, 05:27:19 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

timberland0910

Citat din: timberland0910 din Iulie 20, 2017, 04:58:48 PM
Asa am facut si eu ..prima ora pana in 2000 ture ..a doua ora pana in
Acum sa iti mai spun ceva ...toate motoarele vin gata rodate din fabrica...Nici o firma nu isi asuma riscul de a repara motoare in garantie ca x sau y nu au facut rodajul corespunzator 😉

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
  Asta e asa ca o masura suplimentara de precautie

timberland0910

La finisaje am folosit asa : La interior vopsea poliuretanica de la Lomilux , iar la exterior  Lac Acrylic pigmentat tot de la ei (de iesit ies cu barca direct pe mal pe pietris si nu se zgarie de loc 😉)

BogdanFerariu

Felicitari, ti-a iesit foarte bine, sa o folosesti sanatos!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

timberland0910

Citat din: BogdanFerariu din Iulie 25, 2017, 03:48:38 PM
Felicitari, ti-a iesit foarte bine, sa o folosesti sanatos!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk
Multumesc😊

timberland0910

Citat din: timberland0910 din Iulie 25, 2017, 04:41:34 PM
Multumesc😊

si prima noapte de somn pe lac ..e mirific

timberland0910

Salutare , are careva idee unde gasesc asa ceva in romania? vreau sa confectionez un sistem de directie si am nevoie de  acest "steering drum) in spatele timonei :) (cablul va merge prin niste role pana la carma

cristeache

Te salut,

Timberland, s-ar putea sa am eu asa ceva.
Nu stiu cate spire are, parca un pic mai putine decat cel din poza ta.
Cu putin noroc, cred ca am si rolele de "colt".
Ar trebui sa ajung la tara weekendul asta si verific.

Cristeache

P.S.
Prin Jurilovca parca se cheama trot(z)ca, rola aia de ghidare.

timberland0910

Citat din: cristeache din Februarie 14, 2018, 08:00:44 PM
Te salut,

Timberland, s-ar putea sa am eu asa ceva.
Nu stiu cate spire are, parca un pic mai putine decat cel din poza ta.
Cu putin noroc, cred ca am si rolele de "colt".
Ar trebui sa ajung la tara weekendul asta si verific.

Cristeache

P.S.
Prin Jurilovca parca se cheama trot(z)ca, rola aia de ghidare.

Multumesc frumos pentru ajutor , astept cu nerabdare sa ajungi ..Sa faci o poza te rog ☺

dan roh

O intrebare te rog. Cam care este raza de curbura la care ai indoit placajul la prova? Sau mai precis te rog sa-mi care este lungimea arcului de cerc al provei precum si care eare latimea barcii in punctul maxim al arcului de cerc. Mi-ar de nare ajutor aceste informatii.Multumesc.

timberland0910

Citat din: dan roh din Februarie 15, 2018, 06:51:54 PM
O intrebare te rog. Cam care este raza de curbura la care ai indoit placajul la prova? Sau mai precis te rog sa-mi care este lungimea arcului de cerc al provei precum si care eare latimea barcii in punctul maxim al arcului de cerc. Mi-ar de nare ajutor aceste informatii.Multumesc.
[/quote

Latimea barcii e cam 1.75 m ...vezi ca gasesti planurile gratuite aici www.dinghy.pl  si ai acolo toate detaliile

dan roh

Multumesc. Inteleg ca nu ai avut probleme cu curbura placajului. Crezi ca ar putea fi curbat mai mult la aceeasi lungime la care l-ai curbat pentru barca ta?

timberland0910

Citat din: dan roh din Februarie 15, 2018, 08:05:15 PM
Multumesc. Inteleg ca nu ai avut probleme cu curbura placajului. Crezi ca ar putea fi curbat mai mult la aceeasi lungime la care l-ai curbat pentru barca ta?
In proiect era placaj de 6 mm eu am folosit de 10 mm si n-au fost deloc probleme..da se poate curba mai mult ..cel de plop ..altul nu stiu cum se comporta

dan roh

Multumesc. Mai am o singura intrebare si promit ca nu te mai stresez :)! Se poate folosi grosimea de 8mm la o barca de dimensiunea pe care o construiesti, fara epoxi,  avand in vedere ca barca va fi folosita doar la vasle?

timberland0910

Citat din: dan roh din Februarie 15, 2018, 10:06:06 PM
Multumesc. Mai am o singura intrebare si promit ca nu te mai stresez :)! Se poate folosi grosimea de 8mm la o barca de dimensiunea pe care o construiesti, fara epoxi,  avand in vedere ca barca va fi folosita doar la vasle?
Fara tesatura de fibra macar la exterior cu epoxy nu recomand ..eu am aplicat tesatura de 300 g /mp   int/ext si credema ca dau cu ea fara mila in bolovani si nu are nici pe dracu

timberland0910

Nu e relevant ca o fol doar la vasle...SRA IN APA!!!...pe vremea lui Cristos se folosea smoala si alte rasini naturale , dar suntem in 2018 ...nu te speria daca n-ai mai lucrat cu epoxy ca nu e rocket science...