Magazin dedicat exclusiv pescarilor de somn! www.pescardesomn.ro

Creat de bradutzu, Aprilie 09, 2017, 12:57:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bradutzu

Scaunele au plecat catre Marian
Multumiri pentru comanda si sa le foloseasca cu placere!
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

in continuare voi prezenta o geanta dedicata barcagiilor nostri care merg in cautarea uriasilor de Dunare inarmati cu cloncul sau de fapt cu cloncurile caci pot transporta pana la 8 cloncuri si 24 de monturi pregatite cu iscusinta si descantate in taina!

Caracteristici:
- Material: PVC impermeabil
- 2 compartimente mai, in oglinda, ce au locasuri pentru cate 4 cloncuri si o placa pentru pastrarea in ordine
   a cate 12 monturi
- un buzunar supradimensionat de poate adaposti si o cutie cu accesorii marunte
- partea de jos este antiderapanta
- curea de umar puternica si bine captusita pentru un transport facil

Dimensiuni:
Geanta: 50 x 35 x 23 cm
Buzunar: 35 x 26 x 7cm
Sa auzim numai de bine!

mariusm piesenoi111

bradutzu

Sa auzim numai de bine!

marian giurea

am probat scaunele weekendul trecut,excelente,usoare si practice.

bradutzu

Va multumesc pentru aprecieri!
Sunt intr-adevar o solutie pentru cei cucare nu au scaune in barca si trebuie sa stea pe cutii sau alte scanduri!
Sa auzim numai de bine!

Haiduc

Salut Marian
si pe mine ma incanta idea cu scaunul prezentat de bradutzu si o rugaminte am la tine daca se poate, pune si o poza cum le-ai montat sa vada si colegii care sunt interesati cum se poate monta pe barca, eu unul as vrea sa il montez pe kesonul din spate langa guvernare dar nu vad cu l as putea prinde ca acolo este basul inkis
Multumesc si numai de bine sa auzim

bradutzu

Salut
Scaunul nu se monteaza ci pur si simplu se aseaza pe orice loc disponibil se deschide dintr-o singura miscare si te asezi!
Fara gauri, montaje sau alte complicatenii! ;D

O saptamana usoara la toata lumea!
Sa auzim numai de bine!

marian giurea

scaunul este de fapt o saltea rabatabila prinsa cu 2 curele reglabile, il poti pune pe orice suport , te asezi pe el,iar latura din spate devine spatar prin greutatea celui care sta pe scaun,il poti folosi pe tot ce ai la indemana inclusiv pe mal ,trunchi de copac cazut ,etc,asa cum am spus sunt practice,din pacate nu am facut nicio poza cu ele si nici nu o sa ajung la barca curand,am f mult de lucru ,promit insa, cu prima ocazie le fotografiez

Haiduc

radu andritoiu

Mihaita iti reconand un scaun ca cel din poza
Cand ne facem timp frate de o delta
Numa ' sa vina si chef de delta
Ca bine ne a hranit anul trecut
so, keep floating for pleasure

bradutzu

Salut Barcagii,
Pentru ca a venit toamna si sezonul ploilor va propun o geanta 100% impermeabila proiectata sa reziste in cele mai severe conditii. Este ideala pentru pastrarea lucrurilor de valoare care pentru mine in sezonul rece sunt hainele (camera si telefonul sunt mai mult decat rezistente la apa)

http://www.pescardesomn.ro/product/geanta-unicat-security-case-ii/

Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Salut
Pentru azi va propun o lanseta dedicata pescuitului la somn dar care ofera placere in dril si suficienta sensibilitate pentru pescuit la somotei, pentru cei care nu cauta neaparat marile capturi! Una dintre cele mai bune lansete de acest gen si cu siguranta cu cel mai bun raport pret/calitate!

http://www.pescardesomn.ro/product/lanseta-unicat-catnapper/
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

salut!
Ce spuneti de un belly boat?
O pneumatica ce se guverneaza cu ajutorul picioarelor!
Este perfecta pentru pescarii de clonc sau spinning sau pur si simplu pentru a explora o balta in cea mai pura comuniune cu natura pe care o barca o poate oferi!
Este o barca extrem de stabila proiectata pentru pescarii de somn, capabila sa asigure suficienta stabilitate incat sa te poti lupta cu un somn de 100 kg!

https://www.pescardesomn.ro/produs/barca-belly-boat-unicat-extreme-boat/
Sa auzim numai de bine!

bradutzu

Salut barcagii si pescari,
Avand in vedere ca se apropie sezonul de iesit pe ape si de obicei primavara este ploioasa si capricioasa, va propunem o gama de bagajerie impermeabila unde cu siguranta veti gasi gentile perfecte pentru voi!

https://www.pescardesomn.ro/categorie-produs/imbracaminte-incaltaminte/bagajerie/

Si o mica selectie de fotografii:

Sa auzim numai de bine!