Barca din vis!

Creat de iulian_cioclin, Mai 13, 2017, 07:32:03 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

drmarius

Pentru mine este foarte ok suportul de naluci. Eu am unu cumparat ca in poza de mai jos.
Poti sa scoti din prima cateva naluci pe care le vrei utiliza in partida sau chiar toate. La mine nu au tinut ventuzele si l-am prins cu suruburi.

Radu e gelos ca nu are si el! 8) 8) 8)

radu andritoiu

varianta mai simpla e cu o bucata de polistiren extrudat prinsa de copastie pe interior
so, keep floating for pleasure

radu andritoiu

colegu"  fss, chiar mi s au parut haioase filmuletele voastre si drept gluma am apreciat chestia cu dd
la fel si tu trebuia sa apreciezi in registrul unei glume, mai putin treaba cu vesta, nu de alta dar tine de siguranta si poate trebuia sa te fi gandit si la siguranta simpaticei fapturi
te ai ofuscat inutil, insa e bine ca ai o aplecare ptr animalute
daca faci publice poze sau filme, asteapta te sa mai fie si glume pe seama lor, altfel o sa ti fie cam greu

iulian_cioclin

Mai baieti, imi poluati bunatate de topic :))) Amandoi sunteti baieti buni, n-are rost sa va contrati.
,,Bss'' obisnuieste-te cu Radu, asa este el... omniprezent.

radu andritoiu

fanele, nu ca te as suspecta de prea multa imaginatie, insa data viitoare spune o cu gura plina, cum iti sade bine
nu suntem tocmai intre donsoare
sa nu i mai stric frumusete de subiect, pe viitor mi se cam fss aie mie de ce ti mai fata tie abisul dintre urechi

bss

Citat din: radu andritoiu din Decembrie 09, 2017, 11:07:22 PM
fanele, nu ca te as suspecta de prea multa imaginatie, insa data viitoare spune o cu gura plina, cum iti sade bine
sa nu i mai stric frumusete de subiect, pe viitor mi se cam fss aie mie de ce ti mai fata tie abisul dintre urechi
Scuze Iuliane de comentariile off topic. Promit solemn ca e ultima data cand imi pun mintea cu " ... s-a trezit si Ion, ca si el e om ...". Stii zicala:'' Nu-ti pune mintea cu prostul ca are mintea odihnita si te bate cu experienta'' Dar adu-ti aminte ca si tu ai avut niste altercatii verbale cu ''unul la fel'' si nu te-ai putut abtine sa nu reactionezi.
Ca ..., daca eram la nivelul lui ii puteam albastri frumusetea ...
https://www.youtube.com/watch?v=J_QGZspO4gg
La multi ani

iulian_cioclin

Citat din: radu andritoiu din Decembrie 09, 2017, 11:07:22 PM

Nu prea imi dau seama cui te adresezi si nici nu inteleg prea bine ce ai vrut sa scrii.

Haiduc

Salut
Parerea mea este sa "Vali te rugam fa topicul curat " si restul fara comentarii si remarci rautacioase pe alocuri ca nu isi au rostul iarna deabia incepe asa ca pana la primavara ne dam intalnire si ne mai si duelam
Multa sanatate si sa auzim numai de bine baieti

Vali

Haideti sa nu ne mai certam. E foarte usor de inchis (temporar) topicul si de sters postarile nepotrivite, dar nu imi sta in caracter sa fac pe cenzorul. Asa ca luati-o va rog ca pe o rugaminte personala: haideti sa ramanem on-topic. Daca nu se poate cu vorba buna, n-am ce sa fac si voi interveni cum am scris mai sus.

@Iulian: nu vreau sa fii suparat pe mine vizavi de chitul ala de gelcoat, dar din pacate de ceva vreme nu mai am aerosil. Nici la tanti aia nu am rezolvat, dupa cum stii. De cumparat aerosil nu poate fi vorba, fiindca imi trebuie cateva vieti ca sa consum sacul ala imens in care e ambalat standard. Asa ca o sa mai astepti ceva vreme, sa vedem de unde fac rost de niste aerosil.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

pelicanul

Citat din: Vali din Decembrie 10, 2017, 08:29:40 PM
.................................................................................
De cumparat aerosil nu poate fi vorba, fiindca imi trebuie cateva vieti ca sa consum sacul ala imens in care e ambalat standard. Asa ca o sa mai astepti ceva vreme, sa vedem de unde fac rost de niste aerosil.
Uite aici se vinde la kilogram: http://www.materiale-compozite.ro/ro/Filleri/Aerosil--agent-de-crestere-a-tixotropiei-33.html
Dar si asa mi se pare mult. Si scump! :)

cristi80

Citat din: Vali din Decembrie 10, 2017, 08:29:40 PM
De cumparat aerosil nu poate fi vorba, fiindca imi trebuie cateva vieti ca sa consum sacul ala imens in care e ambalat standard. Asa ca o sa mai astepti ceva vreme, sa vedem de unde fac rost de niste aerosil.
nu prea ma pricep, aerosil poate fi inlocuit de cenosfere?cenosfere am eu

Vali

Citat din: cristi80 din Decembrie 11, 2017, 09:56:53 AM
nu prea ma pricep, aerosil poate fi inlocuit de cenosfere?cenosfere am eu

Nu, fiindca aerosilul e transparent, deci nu schimba culoarea gelcoatului, pe cand orice alt filler ii altereaza nuanta.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

cristi80

Vali

Citat din: pelicanul din Decembrie 11, 2017, 08:58:50 AM
Uite aici se vinde la kilogram: http://www.materiale-compozite.ro/ro/Filleri/Aerosil--agent-de-crestere-a-tixotropiei-33.html
Dar si asa mi se pare mult. Si scump! :)

In acest link se vede cat de usor este acest aerosil - 40 grame / litru !!! : https://www.wacker.com/cms/en/products/product/product.jsp?product=9326

Deci un kilogram ocupa 25 de litri, iar sacul standard de 10 kg de la Polydis ocupa 250 de litri !!!. Imaginati-va in acelasi timp ca la 100 grame de chit de gelcoat intra vreo 2-3 linguri de aerosil, si ganditi-va in cat timp se poate consuma o cantitate de 25 litri - 1 kilogram ;).

iulian_cioclin