Izvor MX - cea mai mica barcuță construita in casa.

Creat de gvincentiu, Mai 15, 2017, 03:30:14 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

gvincentiu

Anul trecut nu am mai construit nimic si m-am simtit al dreku de rau. Parcă nu eram împlinit.... Greselile sunt făcute spre a nu se repeta iar păcatele pentru a fi iertate, mi-am zis...
Dedicat constructiilor mici si vesele, m-am gândit să reiau șirul cu un Minimax de 8`. Small size boat, dar atunci când am chef de o tură mică și fără obligații, de oleacă de adrenalină să o pot arunca pe mașină (30kg) și să-i dau bătaie.
Asta e, o construiesc în casă, pentru a le arăta altora că nu au scuze dacă simt chemarea.
Planurile sunt free (cu ceva greseli - corectabile din pendular  :D): http://muskokaseaflea.ca/StaticWeb2/?page_id=61
Cheltuielile le estimez a fi sub 500 lei: 200 lei materialele lemnoase, 100 lei rasina, 100 lei consumabile de constructie, 50 lei fibra pentru sigilat marginile , 50 bere si alte cheltuieli neprevazute.
Ganduri bune !

mariusm piesenoi111

gvincentiu

Work in progress, ca să zic așa. Progres după 5 ore (totul e să mă mișc când nu-i nimeni prin casă): scândurile lipite, tăiate și șlefuite, gata de asamblare. Între timp am aflat că poți nivela cu rindeaua și sprafețe curbe. Totul e din antebraț  :) :) :) .
Ganduri bune !

gvincentiu

Am auzit o voce.... "Cu mine, cum rămane? Sedusă si abandonată"
Normal că am sărit ca ars: vine baiatul si te termina.... Drept pentru care m-am apucat de lucru  ;) ;) ;)
Acum intreb si eu: cu un 4 CP pot trage o plansa dupa mine sa fac un fel de  wakeboard?
Ganduri bune !

DoiNomazi

Pare sa fie de munca, din poze. Cand anticipezi ca va fi gata?
Seasick & Grumpy va invita sa vizionati https://vimeo.com/showcase/2161320

gvincentiu

Una, doua săptămâni... problema e #stati acasa. Până atunci (posibil iunie  ;D), nu ne grabim.
Ganduri bune !

gvincentiu

Si este gata cu tot cu probe facute  ;D
Nu am pus fibra decat in prova, sa tina imbinarea dintre punti. Sincer? Nu era nevoie... Am facut si un drenaj dintr-un cot de PPR in care surprinzator, a intrat perfect dopul primit de la colegul Aurelian, acum vreo 7 ani. In mars toata apa stransa iese afara. Ma gandesc si la o supapa, dar deocamdata imi face o deosebita placere sa actionez manual dopul primit. Ma duce cu gandul la prieteni, la AdrianZUZ de exemplu  ;D
http://youtu.be/wjIuHpSfzT4
Ganduri bune !

rexsailor

bravo!
dupa cum vad ca santierul a inceput in balcon, ma intreb daca nu esti reincarnarea lui evgheni gvodzev , si cum fraga 1 n-a iesit inca, cine stie?
nu-mi spune ca nu se poate, ci spune-mi cum se poate !
pentru ca raul sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic!        ( eduard burke )

gvincentiu

Salut, colegule..... Este si Fraga 1 aproape gata  :) :) :). O sa o vezi  ;D ;D ;D
Ganduri bune !

gvincentiu

Și recunoașterea internațională. Fericit maxim sunt  ;D
Ganduri bune !

diles

bobinuta

Citat din: gvincentiu din Iunie 04, 2020, 09:41:14 PM
Și recunoașterea internațională. Fericit maxim sunt  ;D
Felicitari, Vincentiu!
Am ramas impresionat de rezultatul prezentat in poze, arata super !
Dar tipul din Canada vorbeste de un filmulet - il poti posta sa il vedem si noi ?
(eu cel putin nu l-am regasit printre pozele postate de tine).
In rest, banuiesc ca vei mai bibili in timp la barcuta aia, dar arata nemaipomenit !
Sa te bucuri de ea si sa te relaxezi la maximum !

Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

byteworks