sonare

Creat de radu andritoiu, Iunie 14, 2017, 08:14:14 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

buna seara,
ma puteti sfatui privind sonarul Garmin Striker 7SVGPS
care sunt diferentele intre acesta si Lowrance Elite 7 TI TotalScan
in general il voi utiliza pe dunarea albastra
multumim 
so, keep floating for pleasure

AdrianZUZ

Daca sonarul vede Dunarea albastra, eu zic sa nu-l cumperi 8)

Scuze, nu m-am putut abtine. La sonare sunt praf, am montat sonda si cablurile, am tras electricele, am rupt suportul si sonarul a ramas nou in cutie .... :-X

crysty

Intre cele doua sonare eu as prefer Lowrance. Daca are si kitul Total Scan care poate insemna inca o sonda (transducer) este si mai ok. Pana acum am folosit 2 Garmin-uri iar acum folosesc un Lowrance. E adevarat ca alta clasa dar face toti banii. Cel mai bine ar fi sa incerci sa vezi la treaba ambele sonare prin Delta si apoi iti poti face singur o idee care te avantajeaza mai bine. Asta inainte de a scoate banii din buzunar. 

mariusm piesenoi111

Salutare
Eu al Lowrance cu total scan si toate halea.
Avem o relatie inegala deocamdata ....trebuie sa egalizam IQ-urile prin scaderea IQ-ului lui.
Foarte ok
Doua poze....una cu un mustacios la montura si a doua in viteza.....la Oltenita

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

pauli

aveti idee daca sonarul/GPS din link pe care vreau sa-l cumpar din State poate fi folosit pe la noi? sau trebuie sa fie neaparat luat de prin Europa? http://www.cabelas.com/product/Lowrance-reg-Hook-Mid-High-DownScan-Sonar-GPS-Combo/2185973.uts

iulian_cioclin

Sonarul din link Hook 5 este un sonar super ok. Ai traditionalul 2 d, Down imaging si GPS. Asta daca nu ti neaparat sa ai un sonar cu structure scan. Am auzit fel de fel de povesti, ca la sonarele din state nu merge GPS-ul, totodata am un amic care si-a comandat din state un elite 7 si ii merge perfect Gps-ul.

La 339 e nu se merita sa il iei din state. Uite aici: http://catfish-fishing-shop.com/index.php?route=product/product&path=59_63_72&product_id=333

Trimite si in Romania prin posta Atlasib si este cu 10 e mai scump decat al tau. 2 ani garantie

mariusm piesenoi111

Vanzatorul este Zoran....un roman minunat cu apucaturi de neamț corect :)

stefand600

Eu, am avut unul cumparat din SUA si evea temperatura in fahrenhait si adancimea in picioare. Cu adancimea poti trai dar cu temperatura in fahrenheit nu m-am putut obisnui. Partea proasta era ca nu se putea resofta.
Stefan D

12iuli34

Eu am lowrance elite 4 adus din state, merge bine,iar unitățile de masura se pot seta și în metric și grade celsius.

iulian_cioclin

Citat din: 12iuli34 din Octombrie 03, 2017, 12:26:29 PM
Eu am lowrance elite 4 adus din state, merge bine,iar unitățile de masura se pot seta și în metric și grade celsius.

Exact cum spuneam, sunt cazuri si  cazuri. Nu toate sonarele din State au sistemul metric

pauli

multumesc Iulian_Cioclin.  Inteleg ca este un sonar basic (nu ma pricep foarte tare). Pentru mine e important sa arate corect adancimea (am o barca pe care vreau s o mut in Grecia unde nu sunt familiarizat cu locurile) si mai importanta este functia de GPS pe care inteleg ca o are. Nu-mi e clar daca are si transducerul inclus. Sper sa nu coste mult transportul din Germania, il contactez maine

Alex1958

Salut,
Operez un HUMMINBIRD 899ci HD SI Combo luat din USA. A costat cu mult mai putin decat acelas model aici.
Farenheit, picioarele si MPH nu sunt o problema exista mici soft-ulete de transformare.
Problema mea este cu Navionics...

pauli

La ce te referi Alex cand spui ca problema e cu Navionics?

Alex1958

La cei 200 Euroi pe care-i cer baietii pe harti. Nu am gasit crack-uri sau n-am cautat unde trebuie....