Cadru fixare lansete

Creat de noris, Iunie 27, 2017, 03:19:07 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

noris

Am incercat sa-mi fac un suport de lansete pentru barcuta mea (Rigiflex CAP400).
Doream sa fie ieftin, sa nu fie nevoie de gauri suplimentare si sa scot lansetele (maxim patru) cat mai mult in afara barcii.
Cam asta mi-a iesit.

radu andritoiu

ultima poza s ar putea numi " tunurile din navarone
so, keep floating for pleasure

as69

Si eu doresc sa  reusesc sa imi fac ceva asemanator ,,dar imi e frica ca nu o sa tina lansetele ,adica nu stiu cum pot sa prind teapan suportul de barca,,am un lotus.

valyxman

Daca ai doua manere tapene  (gen mana curenta) prinse pe copastie (sper ca ma axprim corect) pe sub care bagi o scandura lata cat sunt de late manerele. de acea scandura poti prine cati suporti vrei. mai ieftin si aficient nu ai cum.... plus ca o sa ai landseta mai la indemana pentru intepare ...

Haiduc

Eu in loc de scandura am pus profil de aluminiu de la pragurile usilor termopan este mai bun decat scandura pentru ca atunci cand ai 4-5 lansete nu flambeaza fata de scandura si il montezi/demontezi foarte usor

drmarius

Sănătos suport Noris!

Mihai ai facut misto suportul. Dar pe paiol ai pus mocheta? Nu este greu cu noroiul?

Eu car tot echipamentul pentru pescuit in cutii de plastic. Sunt practice si nu fug prin barca. Pe ele montez la exterior 2 suporti si pe marginea superioara daca este nevoie inca 1 2 suporti detasabili. O sa revin cu poze.

radu andritoiu

nu are mocheta
a furat  covorul persan din casa, urmeaza trei mileuri
si un portelen, cel cu pescarul
ca oricum nu se da cu barca, asta ca sa invart cutitul
delta?

Haiduc

Acolo pe jos e sacul de dormit ca eu mai dorm si in barca in garaj cand pretenii aia care se stiu ei nu dau nume zic ca merg si dupa ...asta asa ca sa ma simt bine spre deosebire de ei care inopteaza pe mal,si pe paiol am linoleu sa nu imi murdareasca barca astia neaveniti cu cizmili lor de noroi😃 Si il spal foarte repede in balta fata de moketa care trebuie sa o pui undeva sa o usuci, si nu ti se mai agata acele monturilor de perii moketei
Da vine ia si plecarea....zic si eu asa ca opinia publica

noris

radu andritoiu

mihaita te dadusi de gol, te izgoneste nevasta din casa si dormi in garaj
si mai scrie pe barca ta haiduc ::)
ar trebui sa scrie iepurila
in caz ca barca ta face cunostiinta cu cizmele mele noroioase, asa cum urcam noi in barcile noastre, ti am asigurat un preinfarct
mai era unul prin zona la fel cam ca tine  ;D

drmarius

Citat din: noris din Iunie 27, 2017, 08:43:54 PM
Pentru mine AMR 11 zile.

Esti norocos, 11 zile. La mine AMR 13  ;D

bbl81

Citat din: drmarius din Iunie 27, 2017, 07:53:31 PM
Sănătos suport Noris!

Mihai ai facut misto suportul. Dar pe paiol ai pus mocheta? Nu este greu cu noroiul?

Eu car tot echipamentul pentru pescuit in cutii de plastic. Sunt practice si nu fug prin barca. Pe ele montez la exterior 2 suporti si pe marginea superioara daca este nevoie inca 1 2 suporti detasabili. O sa revin cu poze.

pai si cadrul cum l-ai prins pe barca? pui si o poza de acolo te rog?
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

noris

Eu am prins cadrul cu cate un surub M12 la fiecare picior. Gaurile prin care trec suruburile prin copastie erau deja din fabricatie.

teo pes

Citat din: noris din Iunie 29, 2017, 08:46:32 AM
Eu am prins cadrul cu cate un surub M12 la fiecare picior. Gaurile prin care trec suruburile prin copastie erau deja din fabricatie.
Ori pui cate o ancora spre fata ori legi lansetele!! un 6kg in sus il pliaza instantaneu !! ;) 8),asa de curiozitata ai si tras de el ca pestele ...la unghi cu un cantar!!? ;)
Viata i grea !!  Dar trece !!

Haiduc

Nu il pliaza nea Teo ca este prins contra pe barca la cum stau lansetele
Vezi utima poza are suruburile in lung nu in lat ca sa vina gramada