Cum se naste o barca

Creat de Vali, Iulie 11, 2011, 08:53:56 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Vali

E varianta exclusiv de glisare (fara rocker pupa). Interiorul va ramane natur. Barca va sta la debarcader, fiind protejata de intemperii ori cu prelata etansa de stationare (cand va sta la ponton), ori cu cele 2 bimini, cand se va pleca la drum de ape.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

MBG

Arata super bine barca.
Bravo!
Evident ca asteptam sa o vedem si dupa ce iese de la coroitor.
Sa mearga "la promenda" sa ii admire lumea hainele :)
LIfe is to short to stay on the dock!

mircea

Va rog sa-mi spuneti  de unde ati cumparat capacele acelea albe prin care se face accesul la compartimentele de depozitare.
Multumesc.

Vali

Capacele sunt de la Osculati, sunt mai multi furnizori in Ro. Ramane sa ne spuna colegul Dragos (ziuamarinei) de unde le-a luat, sa vedem cand revine pe forum.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

ziuamarinei

Da capacele sunt de la Osculati, au fost comandate prin Plasma . Au ajuns in relativ repede. Inainte de a le comanda se poate consulta catalogul online de pe site-ul Osculati.

Vali

Pozele urmatoare sunt facute de alaltaieri, si din cauza activitatilor febrile, n-am mai apucat sa le postam. Nu-i nimic, le punem acum.

Se vad, in ordine:
- prelata de stationare la ponton
- bimini-ul etans (cortul) prova, in pozitie inchisa, respectiv deschisa
- bimini-ul de stationare pupa, impreuna cu cel prova
- iluminatul interior si cel extern, in zona lansetelor.

Toata lucrarea a fost gandita si facuta de colegul Dragos (ziuamarinei), cu ajutorul unui croitor de prelate. Rezultatul se vede in poze, iar proprietarul e foarte multumit, ceea ce e cel mai important.

cristiantutuianu

Salutare  Vali si ziuamarinei
Super tare idea biminitop&cort    jos palaria

ziuamarinei

Multumim pt aprecieri. Azi am iesit pe apa. Nu am de spus decat super barca , super  proiect. Multumiri publice lui Vali pentru rabdarea care a avut-o cu mine.

Vali

Si cateva poze de ieri, barca lui Dragos si barca lui Ionel, pe care am pus motorul de la Dany, plus comanda la distanta:

Moshu

Felicitari amandurora, Vali si Dragos/ziuamarinei, pentru realizare!
Barca arate super si e (si) pe gustul meu - Vali stie ;) - avand dotarile pe care mi le-as fi dorit si eu de la o astfel de barca daca nu ma opream, deocamdata, la Babutza mea :)...
I'll never ask for forgiveness, my sins are all I have ...

Vali

Citat din: ziuamarinei din Iulie 13, 2014, 09:25:07 PM
Multumiri publice lui Vali pentru rabdarea care a avut-o cu mine.

Mai bine zis multumiri publice in primul rand din partea mea, pentru toti baietii care au avut si au rabdare cu mine :) (se stiu ei). Tocmai faptul ca nu facem industrie, ci custom la cel mai detaliat nivel ne ajuta, si pe mine, si pe proprietar, sa alegem cele mai bune solutii, cu conditia sa nu ne grabim.
Pentru mine barca lui Dragos a fost un exercitiu interesant, si cea mai misto a fost discutia de la final:
Dragos: - Nu mai pot, m-a stors di vlaga barca asta, m-a epuizat psihic (Dragos a lucrat la partea de echipare)
Vali: - Gandesti-ti ca pi mimi cam asa ma stoarci di vlaga fiecare barca, si eu o fac de la inceput la sfarsit, nu doar echiparea :P.

Citat din: Moshu din Iulie 15, 2014, 08:01:47 AM
Barca arate super si e (si) pe gustul meu - Vali stie ;) - avand dotarile pe care mi le-as fi dorit si eu de la o astfel de barca daca nu ma opream, deocamdata, la Babutza mea :)...

Cam asa mi-am imaginat-o de la inceput, softtop vara si hardtop (cabina detasabila) in sezonul rece. Mai trebuie sa definitivez odata treaba cu hardtopul, sper sa-mi gasesc timp. Mai jos am atasat un grafic de viteze pe care mi l-a trimis Dragos pe mail:

ziuamarinei

Acum stau cumintica la ponton.

Mihaif99

Vali,

Arata supar cu soft-top. E foarte practica pentru campat in Delata. Inca de la inceput am zis ca ar merge super cu un soft-top.  Cred ca ma abonez la varianta cu hard-top :)

Spune-mi te rog. Amandoua barcile sunt varianta de glisare, pentru motoare mari, sau sunt varianta inaitiala, optimizata pentru consum mic ?

Vali

Barca lui Dragos - cea cu soft top - e de glisare, barca lui Ionel (cu volan) e varianta economica. Diferenta dintre ele e mica, doar forma pupei si dimensiunile oglinzii difera. Personal prefer varianta initiala (economica), cea cu care am batut Delta in 2012, cu tine si cu Tudor. Sper sa pun in curand si ceva desene, apoi modelul 1/1 al hard top-ului.

ionitzady

topicul ca de fiecare data a facut deliciul vizitei pe cap compas , o treaba buna se vede din poze .
   Cam cu ce viteza a mers cea cu motorul de la Dany?