Cum se naste o barca

Creat de Vali, Iulie 11, 2011, 08:53:56 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Thor

Nu mai este o surpriza. Ne-am obisnuit ca firma Antonov sa ne arate barci de barci. Nu uit prima 4,30 m. când m-ai trimis la plimbare, pe forum, când am cerut amanunte despre ea. Atunci @Monica.Lidia a dezvaluit cate ceva: https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,1349.msg22858.html#msg22858
Te-ai plictisit de osanale si felicitari asa ca ma abtin desi chiar ar trebui sa spun ceva frumos.
Antonov 4,30 m. este numai pentru tine sau putem discuta  in particular?

cristiantutuianu

Sa o stapanesti sanatos!...  sa va bucurati de ea

radu andritoiu

Frumoasa barcuta, dar mai faina e a mea
O barca aduce atat de multa bucurie
Sa va bucurati de ea sanatosi

Haiduc

Frumoasa Valica
Sa o stapinesti sanatos era si timpul, acum sa ne vedem pe ape

Sa auzim numai de bine

Onisor Cristian

Bravo Vali, sper sa te bucuri de ea.  :)

iulian_cioclin

Citat din: Vali din Iulie 15, 2016, 10:51:39 PM

Din pacate n-am avut cum sa fac filme etc, dar in curand am sa deschid un topic despre  barca, strict dpdv al utilizatorului.

Vali, astept cu interes topicul mai sus mentionat!

Vali

Citat din: iulian_cioclin din August 21, 2016, 10:25:52 PM
Vali, astept cu interes topicul mai sus mentionat!

Asta dupa tura lunga de Delta de la inceputul lui septembrie ;).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Sosoktm

nu cumva....e noiembrie deja?

Vali

Ba da, am facut mai multe ture, si in septembrie, si in octombrie, si mai am cateva de facut si in noiembrie :P.
De povestit am povestit, pe alte topicuri, dar asa e cand intri rar pe forum ;). Oricum, tie mai bine decat sa-ti povestesc iti arat pe viu, asa ca ramane sa ne intalnim odata pe apa.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dan_rotaru

Dragi prieteni barcagii, va anunt cu placere va maestrul Vali Braconieru a mai finalizat o barca superba, cea mai frumoasa dintre toate, dintr-un motiv simplu: E A MEA!!!!!
Pun si niste poze, si ii multumesc lui Vali pentru barca, lui Dragos - ziua marinei ca m-a "adoptat" si ma initiaza pentru a deveni barcagiu de Dunare, ca sa zic asa, si lui Ionel, pentru sprijinul dat la finalizarea lucrarii.

dan_rotaru

iris

Frumoasa barca,se vede ca e lucrata ingrijit.
   Sa o stapanesti sanatos,sa te bucuri de ea!
     Buna treaba!

dan_rotaru

Haiduc

Sa te poarte cu drag si sa o stapanesti sanatos,acum nu mai ramane decat  sa vezi orizontul cat mai departe
Reusita poza "Cei trei muschetari" de la ziuamarinei poate te molipsesti si de cort ca si eu m am inspirat de scolo si sper sa il gasesc pe apa sa sarbatorim ca la Marca inregistrata
Numai de bine

drmarius

Felicitări. Este superba! Sunt foarte curios de motor. Si eu vânez un 20cp 2t Yamaha din ultima generație sa îl am ca rezerva. Poate ne intersectam intr o zi, cateva AN uri pe apa. :)