Recomandare cazare zona Murghiol

Creat de iulian_cioclin, Iulie 07, 2017, 08:55:45 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iulian_cioclin

Salutare,

In perioada 20-23 intentionez sa fac o iesire scurta in zona Murghiol/Dunavat. Caut o cazare decenta, cam 150 ron/camera ar fi ok.
     Avand in vedere ca vom avea si barca cu noi, ar trebui sa avem si un ponton unde vom putea lasa barca in siguranta peste noapte.
Vom fi 4 familii (8 adulti si 3 copii)

Aveti vreo recomandare in acest sens? Nu este obligatoriu zona Murghiol, dar ne trebuie o zona cat de cat in centrul deltei in care sa putem ajunge cu masinile.

Multumesc!

peb5

Daca te arenjeaza zona Mahmudia, iti recomand Casa Lida. Eu am fost multumit.
Lansarea la apa se face la liber, pe rampa pietruita, in asa zisul port.
Conditii decente de cazare, piscina pentru copii, dar fara mancare (nu se complica).
Are posibiliatea de gratar. Au un restaurant in zona unde se poate comanda la domiciliu.

mariusm piesenoi111

Din toata inima iti recomand pensiunea Nicu si Aneta.
Cea mai buna mancare din peste ,gazde minunate,mini piscina,ponton ptbarca si AC si tot ce vrei.
Iar micul dejun inclus e poezie
(PS daca mergi sa nu uiti sa incerci salata de icre)
150 ron camera :)

mariusm piesenoi111

LE e in Dunavatul de Jos dar trebuie rezervare ca e bataie pe locuri

iulian_cioclin

Multumesc frumos de raspunsuri. Doamnele (mai nerebdatoare) au facut rezervare in Dunavat la pensiunea Delta. Pe site este prezentata frumos si am gasit si perioada dorita de noi libera. 180 ron camera dubla cu mic dejun inclus, ponton, piscina, etc.. Intr-adevar este cam bataie pe locuri.

iulian_cioclin

De joi pana duminica voi fi in zona Murighiol, Dunavat. Vineri intentionez sa fac urmatoarea incursiune : Canalul Uzlina, lacul Uzlina, lacul Isac,   canalul Perivolovca si inapoi Dunavatul de jos. Sper sa imi permita cota Dunarii avand in vedere ca este destul de scazuta. Daca este careva prin zona... sunt usor recunoscut... barca AN bleumarin cu motor electric pe pupa :)

dan_rotaru

cred ca pe prova e motorul....ca sa nu existe confuzii.....:)))

dan_rotaru

Apropo de barcile lui Vali, ieri am facut o intoarcere din concediu, cu barca mea incarcata cu aproape 500 de kg, de la Sulina la Tulcea. Barca AN s-a strecurat printre Corsare, vapoare si slte salupe fara nicio greata, ca sa zic asa.
Asa ca, Iulian, Da-i bataie!

iulian_cioclin

Citat din: dan_rotaru din Iulie 18, 2017, 10:27:58 PM
cred ca pe prova e motorul....ca sa nu existe confuzii.....:)))

Da, Dane ai dreptate. Pe prova e motorul electric. Am facut scoala de navigatie degeaba :))))

Am auzit ca ai fost si tu prin Delta, ma bucur ca esti satisfacut de barcuta. Si eu abia astept sa o port pe ,,Valurile Dunarii''

radu andritoiu

Ia spune iulianeee,  ;)   electricul  il ai la babord sau la tribord?
so, keep floating for pleasure

miccoli86

Citat din: iulian_cioclin din Iulie 18, 2017, 11:01:37 PM
       Da, Dane ai dreptate. Pe prova e motorul electric. Am facut scoala de navigatie degeaba :))))

Am auzit ca ai fost si tu prin Delta, ma bucur ca esti satisfacut de barcuta. Si eu abia astept sa o port pe ,,Valurile Dunarii''
Grija mare doar la iesirea de pe canalul Murighiol spre Sf.Gheorghe..e colmatata gura aia..in rest e bine!poate ne intalnim..si eu pe 21 sunt la Murighiol 😉

ben17

Citat din: iulian_cioclin din Iulie 18, 2017, 10:17:28 PM
De joi pana duminica voi fi in zona Murighiol, Dunavat. Vineri intentionez sa fac urmatoarea incursiune : Canalul Uzlina, lacul Uzlina, lacul Isac,   canalul Perivolovca si inapoi Dunavatul de jos. Sper sa imi permita cota Dunarii avand in vedere ca este destul de scazuta. Daca este careva prin zona... sunt usor recunoscut... barca AN bleumarin cu motor electric pe pupa :)
La o cota de 71 la Tulcea,nivelul apei pe anumite canale este foarte scazut,dar cu asemenea barca nu cred ca vor fi probleme.Din lacul Isac se poate iesi in canalul Litcov,apoi la dreapta si prima la dreapta este canalul Perivolovca,asta pentru al strabate in intregime deoarece este foarte frumos.Zona Uzlina,Isac(canalele de acces) au fost decolmatate anul trecut.La iesire din Perivolovca in bucla de la km 54,daca o iei la drapta trebuie mare atentie deoarece bratul este mai bine de jumatate colmatat.Mai sigur o iei la stanga,pe la km 49 si intri pe bratul Sf.Gheorghe  la dreapta,pe canalul rectificat,spre Murighiol.Distractie placuta!

iulian_cioclin

La iesire din Perivolovca in bucla de la km 54,daca o iei la drapta trebuie mare atentie deoarece bratul este mai bine de jumatate colmatat.Mai sigur o iei la stanga,pe la km 49 si intri pe bratul Sf.Gheorghe  la dreapta,pe canalul rectificat,spre Murighiol.Distractie placuta!
[/quote]

Acum vreo 3 ani am iesit din Perivolovca in drepta cum zici tu si bineinteles ca mi-am luat-o. Apa avea 30 cm. Acum m-am invatat minte. Multumesc frumos!

teo pes

Ai de grija si pe lacuri..Uzlina.... au disparut semnele!
Viata i grea !!  Dar trece !!

Alex1958

Salut,
Intrarea pe lacul Uzlina din canalul Uzlina si chiar o portiune din canal s-au dragat asta toamna. D'aia au si disparut semnele.
Nu stiu daca s-au re-colmatat asa repede. In mai era bine dar si cota era mult mai mare. Lacurile sunt supra-inierbate. O varianta de ocolire a lacurilor (Uzlina si Isac) e canalul Filat.
Pe bucla, ca sa intri/iesi din Perivolovca, de la intersectia cu Canalul Dunavat si bratul dragat tine pe malul drept pana aproape de intrarea in Perivolovca. Si Perivolovca s-a dragat, dar am mai atins in plimbarea din mai...
Oricum mergi la plimbare asa ca poti merge cu prudenta mai ales in locurile care par dubioase...
Distractie placuta!