muzica

Creat de monica.lidia, Aprilie 21, 2011, 10:17:41 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

cosmin91

cand vine vorba de muzica buna in ziua de azi in romania nu prea se mai face, radiou si tv-u nu scoate prin boxe decat indobitocire in masa asupra pustanilor si celor care se viseaza "gangsteri" si manelisti despre care nu vreau sa vorbesc ca nu am ce.
undergroundu romanesc vine cu mesaj puternic si educativ, pustanii ca si mine incep sa deschida ochi asupra lucrurilor importante in viata lor si societate, nu ca la radio unde invatam despre "tate buci si cluburi".
cand vine vorba de muzica buna in general sunt foarte multi artisti pe multe genuri muzicale care produc muzica buna sau artisti ce s-au stins din viata si muzica lor este inca in picioare, ascult si eu alt genuri muzicale si apreciez foarte mult un artist bun, dar in romania nu apreciez decar undergroundu si muzica populara veche in rest nimic.

Cedry2k - Rugaciune

Dragonu - Muzica Naste Monstrii

Mihaif99

Mihaif99

Nu e muzica, dar e din Galati...     ;D

World's Strongest Kids

Mihaif99

Mihaif99

modi

Citat din: Florio din Octombrie 29, 2013, 03:23:11 PM
Hohoho... trebuie sa ascult un Marcel Budala cu ocazia asta ! :)

;D ;D ;D ;D ;D
Nicio problema , fratele "nostrul" ! Poftim , poftim ! :

Marcel Budala - Hora de la crama

Marcel Budala - Ca la Breaza

(iar cad in butoiu' cu amintiri ..... Vezi tu , sunt deja amintiri .... "pavloviene" . Acordurile astea se ravarsau peste satul din Baragan prin valatucii inabusitori de aer fierbinte ai verii . Nu cred ca mi-au placut vreodata . Dar le asociez neconditionat cu mirosuri , imagini , trairi , senzatii , etc ......  :'( )

pelicanul

Citat din: modi din Octombrie 29, 2013, 07:18:01 PM

;D ;D ;D ;D ;D

(iar cad in butoiu' cu amintiri ..... Vezi tu , sunt deja amintiri .... "pavloviene" . Acordurile astea se ravarsau peste satul din Baragan prin valatucii inabusitori de aer fierbinte ai verii . Nu cred ca mi-au placut vreodata . Dar le asociez neconditionat cu mirosuri , imagini , trairi , senzatii , etc ......  :'( )
Cum sa nu -ti placa? Tipu' e chiar meserias!

pelicanul

Daca ati dat-o pe lautari, am si eu citiva preferati, intr-o ordine complet aleatoare:

"Tiens, poupee, moi pas vole"
....................
"Comment vous avez fait ca ?"....
"Avec la main ..."  :)
din filmul "Le Concert", de vazut, foarte tare:

Caliu din Clejani (Anghel Gheorghe) chants pour Mélanie Laurent - Le concert

Atentie la "baiatu' cu fluieru' ":

Taraf de Haidouks LIVE la Radio Guerrilla

Atentie la fazele si replicile tambalagiului:

Tudor Gheorghe-Marine la nunta ta

Unde e pomana mare, alearga popa mai tare,
Unde e colacii mici, nu se duce nici sa-l pici ... :)

Atentie la atza:

Taraf de Haidouks live at Union Chapel

pelicanul

Am citit pe undeva ca Anghel Gheorghe (Caliu din Clejani) a cintat o bucata "buna" din Concertul pentru vioara si orchestra de Ceaikovski (din filmul Le Concert) doar dupa ureche si doar dupa o singura auditie de pe CD.

modi

Florio

Citat din: modi din Octombrie 29, 2013, 07:18:01 PM

;D ;D ;D ;D ;D

Cat se poate de real. Nici mie nu-mi placea muzica populara, iar de cea de carciuma nici nu mai vorbesc.
Dar acum orice acorduri de acest gen ma trimit intr-o lume pe care am cunoscut-o si care imi lipseste. Ma surprind zambind nostalgic :).
  In plus de asta, apropiindu-ma eu acum usor de maturitate (intr-o zi promit sa ma si maturizez daca e musai ! ) am inceput sa sesizez valoarea muzicii populare si a celei lautaresti autentice.   

modi

Citat din: Florio din Octombrie 30, 2013, 07:00:29 AM

In plus de asta,  am inceput sa sesizez valoarea muzicii populare

;D ;D ;D Buna dimineata , lume !   ;) ;) ;)
Luati d-aici niscaiva "picaturi de ochi" !

Pindu Dunarea Mea by Tany Video Production

modi

Noaptea "violin - must watch" prieteni !

........................................

Samvel Yervinian , apreciat de unii critici ca fiind " cel mai virtuos violonist in viata" , intr-un solo fulminant din Concert Event al lui Yanni ( dpmdv este Tata Concertelor Tuturor Timpurilor si-a Intregii Muzici a Umanitatii ! )

Yanni Best Violin Player EVERbest violin solo

Cait Lin , cea care-a dat noi sensuri coverurilor multor piese celebre , interpreteaza magistral Pirates of the Caribbean intr-un cadru "electric" , futurist , incitant .

Cait Lin - The Black Pearl | Pirates of the Caribbean (remix)

Edvin Marton , face un duet neobisnuit cu nu mai putin talentatul patinator Evgeni Plushenko . Cei doi ne aduc Tosca cum nu stiam ca ar putea fi posibil

Evgeni Plushenko Edvin Marton Tosca Fantasy MV(Clean)

Lindsey Stirling , cu o creatie proprie , o interpretare performanta , .... dar si cu un scenariu coregrafic cel putin amuzant

Shadows - Lindsey Stirling (Original Song)

David Garrett , rockerul violonist , rebelul dar rasfatatul occidentului , aduce o varianta suava celebrei Nothing Else Matters

Nothing Else Matters (David Garrett)

Vanessa Mae , fasneata talentata de origine asiatica ne aduce Toccata Fugue in maniera-i proprie

Vanessa Mae -- Toccata Fugue

home made

.....si pentru nebuni ca noi,
https://www.youtube.com/watch?v=-EE1xk54ZhM

violoncelul.............,unor pescari le place asa ceva,din aia care purtau plete cindva!:).

Mihaif99

Ha hahah IRIS 
Nu credeam sa dau peste piesa asta. Aveam 14 ani... aaaahh ce vremuri.
Am vazut un super-meteorit la Navadari in anul Acela  :)

In concert:
Iris - Valuri (live)
In studio:
Iris - Valuri