seven -

Creat de dany, Iulie 08, 2017, 11:26:46 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

prezint seven-ul cum arata acum

dany

dany

cam murdarica,dupa pescuiala,la odihna

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

cristiantutuianu

Citat din: dany din Iulie 08, 2017, 11:26:46 AM
prezint seven-ul cum arata acum

Destul de târzie prezentarea . Îmi place ! Când vrei o transform în swamp boat .
Sa o stapanesti sănătos prietene !

acig

Super Dany!!!
Si acum asteptam sa vedem, capturi de exceptie pe care numai tu sti sa le ademenesti  ;)
,,Lumea este un loc periculos...   Nu atat din cauza celor care fac rau, cat mai ales a celor care privesc si-i lasa sa faca rau !" Albert Einsten

NessyRO

Dacă ai vrut un mini-tanc care să suporte stoic o groază de tăvăleală, ți-a ieșit. Felicitări!
Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world. - A. Einstein

dany

Multumesc de aprecieri!Barca a mai fost prezentata cand am iesit cu ea prima data .Am adaugat in prova barele de inox cu suportul pt. electric si ''antistropul''din policarbonat.I-si face treaba oarecum.Peridocul i-a adus un plus.

dany

Si astea fiind zise si aratate,adaugati la pachetul asta un motor electric baracuda 40 lb+baterie 100 a,un sonar lowrance  hook 4 chirp cu suport de prindere pe oglinda a sondei si suport reglabil pt.ecran.
Nu ma intrebati de ce,dar din pacate pt. mine trebuie s-o dau.M-as bucura nespus sa ajunga la un pasionat de spining sau clonc,pescar orisicum.Barca folosita de doi pescari este  asa cum am prezentat-o pe forum[seven].Pret 2400 e cu totul.Vede-ti la vanzari.Multumesc.