AN 2.1

Creat de cristi80, August 07, 2017, 08:37:35 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

cristi80

Astăzi i-a venit rândul bărcii mele sa o prezint.
Barca scurta făcută de Vali,varianta de 4.30,avand ca motor un Yamaha de 25cai,2timpi.

drmarius

Felicitari. Din punctul meu de vedere ai cea mai reusita barca pentru 1 2 pescari.  ;D

Si eu vreau inca un motor ca al tau pentru iesirile mai lungi la pescuit. Sunt curios de performante fata de 13.5cp 2t.

cristiantutuianu

Sa o stapanesti sanatos !
Ce e frumos si lui Dumnezeu ii place !

cristi80

Citat din: drmarius din August 07, 2017, 10:00:39 AM
Felicitari. Din punctul meu de vedere ai cea mai reusita barca pentru 1 2 pescari.  ;D

Si eu vreau inca un motor ca al tau pentru iesirile mai lungi la pescuit. Sunt curios de performante fata de 13.5cp 2t.
Ca și performante am obținut 45 in aval și 40 amonte, cu 3 persoane in barca(cam 250 kg încărcătura ), dar am impresia ca după jumătatea accelerației, motorul se turează dar viteza nu mai creste. In schimb, ce mi-a plăcut foarte mult, după ieșirea in glisaj, am redus accelerația, undeva pe la 30% și aveam 30km/h in amonte.
Mulțumesc domnule Cristian

drmarius

Clar pentru 1 2 pescari de rapitor este combinatia perfecta.   :)

radu andritoiu

iti va aduce multa bucurie
sa o folosesti intens
so, keep floating for pleasure

alexdav

Sa o stapanesti sanatos.E superba.La asa ceva visez si eu dar mai e mult pana acolo.Deocamdata sunt la gonflabila si 5 cai.

teo pes

Sa te bucuri de ea fara evenimente  !!! ;)
Viata i grea !!  Dar trece !!

iulian_cioclin

Ma bucur mult pentri tine Cristi. Sa te poarte sanatos. Singur in barca cred ca atingi undeva la 50 +

cristi80

As face proba și cu o elice mai mare, nu pentru o viteza mai mare, ma gândesc ca nu este ok sa se tureze motorul fara creșterea vitezei.
Trebuie sa găsesc si poziția optima a trim-ului.
In alta ordine de idei, se lungește treaba cu înmatricularea periodicului, la Galati inginerul este in concediu, iar la Brăila mi-au cerut proiect făcut de un inginer și nu mi-au dat un contact al unuia(cam arogant domnul de la RAR Brăila)
https://youtu.be/aKVFBk1mDGU

radu andritoiu

ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssuper
so, keep floating for pleasure

kama3

S-o stapanesti sanatos.
Daca tot ai dat-o la apa ce-ti mai trebuie peridoc? Las-o la apa pana la toamna.
Si pana atunci vine si domnul inginer de la Galati din concediu si rezolvi problema loco.

cristi80

Nu știu unde sa o las, la Siret nu au locuri, pe faleza exclus, nu am nicio intrare pe la vreun ponton. Sunt deschis la propuneri :)

kama3

La Siret unde ai incercat?

cristi80

pe sub pod, pe langa baracile pescarilor, unde se infunda drumul, nu stiu cum se numeste.