lampi peridoc submersibile

Creat de mikcutu, August 28, 2017, 10:52:13 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

mikcutu

Salut,

Poate sa imi spuna cineva de unde as putea cumpara lampi pentru peridoc submersibile, la un pret bun?

Merci,

kama3

Eu personal nu stiu sa existe asa ceva si nici nu vad utilitatea.
Exista lampi cu o oarecare rezistenta la apa, dar rezistenta la modul plouat si stropit. In momentul in care le bagi in apa ar trebui sa reziste si la presiunea exercitata de apa care isi face loc prin orice orificiu.
De ce nu adopti metoda clasica, aceea a luminilor prinse pe un suport detasabil?

crysty

Stiu ca singurele pretabile la submersibilitate sunt cele cu LED-uri. Nu stiu daca te-ar ajuta aspectul in special pe timp de zi. Noaptea poate ajuta prin luminarea pozitiei peridocului in apa si asta in special la scoatere din apa. 

mikcutu

peridocul meu nu are posibilitatea de a demonta bara cu lumini (sau cel putin nu se poate face asta usor).

cristi80

Încearcă aliexpres, au prețuri mai bune ca magazinele de la noi

junior9007

Eu am avut asa ceva la peridoc.Au fost Ok atata ca de la un timp incepusera sa se abureasca,dar nu au fost alte probleme cu ele.Le-am luat de la un magazin din zona str Drumul Sari(Bucuresti)si  au costat pana in 200 lei.Incerc sa-mi amintesc cum se cheama firma(mag)si scriu aici.

junior9007

Am gasit
https://www.google.ro/maps/place/Corex+Auto+Grup+Srl/@44.4216195,26.0592119,3a,75y,90t/data=!3m8!1e2!3m6!1sAF1QipP6rHP_W6SSXm2pDytEZxXAyAC2dTc1g6urqYc5!2e10!3e12!6shttps:%2F%2Flh5.googleusercontent.com%2Fp%2FAF1QipP6rHP_W6SSXm2pDytEZxXAyAC2dTc1g6urqYc5%3Dw156-h180-k-no!7i2939!8i3409!4m13!1m7!3m6!1s0x40b1ff7febcd0add:0xfcbab3785dcdf3a4!2sDrumul+S%C4%83rii+31,+Bucure%C8%99ti+061344!3b1!8m2!3d44.421268!4d26.0593049!3m4!1s0x0:0x3184ff53f95561ce!8m2!3d44.4216311!4d26.0592069?hl=ro
Daca se considera reclama,rog sa se stearga.

Dbr

Citat din: mikcutu din August 28, 2017, 11:35:20 AM
peridocul meu nu are posibilitatea de a demonta bara cu lumini (sau cel putin nu se poate face asta usor).
Cred ca mai simplu este sa se faca bara de lumini usor demontabila ca la orice peridoc. Lampile pot rezista dar conexiunile sunt greu de stapanit in privinta oxidarii.

Haiduc

@mikcutu Colegii au dreptate de ce nu faci in felul urmator:
In bara care o ai acum greu de demontat montezi niste suruburi de 8 mai lungi putin decat grosimea barii tale dupa care la strangi cu doua piulite pe interior pentru contra, faci rost de un glaf de aluminiu de la firmele de termopane pe care iti montezi stopurile si priza existenta. Strangerea glafului pe cele doua suruburi de 8 le faci cu piulite din alea fluture si pui o saiba din aia de tabla stil lindab cu garnitura de cauciuc si iti garantez ca in mers nu se desfac, eu asa am avut la peridocul vechi si asa l-am vandut fara sa fi avut probleme
Numai de bine sa auzim

peb5

Lămpi cu led se găsesc in târg la Vitan. Sunt 50 lei bucata. Eu am folosit si sunt ok. La montaj am folosit cauciuc natural.

mikcutu

Citat din: Haiduc din August 28, 2017, 09:34:22 PM
@mikcutu Colegii au dreptate de ce nu faci in felul urmator:
In bara care o ai acum greu de demontat montezi niste suruburi de 8 mai lungi putin decat grosimea barii tale dupa care la strangi cu doua piulite pe interior pentru contra, faci rost de un glaf de aluminiu de la firmele de termopane pe care iti montezi stopurile si priza existenta. Strangerea glafului pe cele doua suruburi de 8 le faci cu piulite din alea fluture si pui o saiba din aia de tabla stil lindab cu garnitura de cauciuc si iti garantez ca in mers nu se desfac, eu asa am avut la peridocul vechi si asa l-am vandut fara sa fi avut probleme
Numai de bine sa auzim

... nu inteleg cum le demontez cand bag peridocul in apa sau sunt submersibile?

mikcutu

Citat din: Dbr din August 28, 2017, 08:51:25 PM
Cred ca mai simplu este sa se faca bara de lumini usor demontabila ca la orice peridoc. Lampile pot rezista dar conexiunile sunt greu de stapanit in privinta oxidarii.

la solutia asta m-am gandit si eu doar ca nu prea stiu cum sa fac legaturile la priza. probabil va tebui sa pun tot o priza cu 7 pini, nu?

teo pes

Dai difuzoarele jos ,sprayat becuri si contacte cu vaselina marina care o folosesti la motorul de barca , gaura de 4mm jos (oricum au toate lampile ) , si scoti priza inainte de bagat in apa , o bagi dupa ce scoti si se scurge apa n 5 min !, de 15 ani asa fac si sincer am mai intrat si cu ele aprinse .... ;D mai bine de banii astia pui motorina si vii la apa ! ;D
Viata i grea !!  Dar trece !!

Haiduc

Citat din: mikcutu din August 28, 2017, 10:45:42 PM
... nu inteleg cum le demontez cand bag peridocul in apa sau sunt submersibile?

desfaci piulitele fluture si scoti profilul pe care ai montat lampile  decuplezi si priza si e gata de treaba

mikcutu

Citat din: Haiduc din August 29, 2017, 01:05:01 PM
desfaci piulitele fluture si scoti profilul pe care ai montat lampile  decuplezi si priza si e gata de treaba

Acum am inteles. singura problema este ca nu am o priza montata.
Poti sa imi dai un link catre o priza care pot sa o montez?

Merci,