pilotina cranchi-noua achizitie

Creat de dany, Septembrie 22, 2017, 07:28:58 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

radu andritoiu

iuliane, degeaba ai cel mai customizat antonov, sa nu uitam ca cel mai cel e al meu, daca nu stii sa profiti de el
nu viteza conteaza mai , senzatia, trairea face toti craitarii
senzatia de libertate, placerea de a vana cel mai mare val, momentul in care duci mansa la maxim, barca se infige in pieptul apei, pare sa se afunde cu botul sub val in golul creeat, pisicutei in incercarea de a se agata cu gherutele de ceva ii intra snuruletul intre frumoasele i bucu.. [ obrajori ], nurii i tresalta zgobii , fiind stropiti de apa imprastiata de prova barcii, ................................................,
intelegi mataluta, nu viteza conteaza
as avea ceva povesti in sensul asta de asta vara cu o pisi pescuita de pe plaja din sulina, in drum spre sf ghiorgh [ unde am mancat cea mai buna ciorba de peste cu gust de pui  ] , insa nu face obiectul forumului si iara arunca pater familias cu apa sfintita spre mine
so, keep floating for pleasure

iulian_cioclin

Citat din: radu andritoiu din Septembrie 22, 2017, 11:39:39 PM
iuliane, degeaba ai cel mai customizat antonov, sa nu uitam ca cel mai cel e al meu, daca nu stii sa profiti de el
nu viteza conteaza mai , senzatia, trairea face toti craitarii
senzatia de libertate, placerea de a vana cel mai mare val, momentul in care duci mansa la maxim, barca se infige in pieptul apei, pare sa se afunde cu botul sub val in golul creeat, pisicutei in incercarea de a se agata cu gherutele de ceva ii intra snuruletul intre frumoasele i bucu.. [ obrajori ], nurii i tresalta zgobii , fiind stropiti de apa imprastiata de prova barcii, ................................................,
intelegi mataluta, nu viteza conteaza
as avea ceva povesti in sensul asta de asta vara cu o pisi pescuita de pe plaja din sulina, in drum spre sf ghiorgh [ unde am mancat cea mai buna ciorba de peste cu gust de pui  ] , insa nu face obiectul forumului si iara arunca pater familias cu apa sfintita spre mine

Te-au zapacit rau coapsele alea de roscata. Au trezit testosteronul in tine.  Esti irecuperabil :)))

dany

Eu am rugat de ceva filme sau poze cu barcute asemanatoare si voi a-ti inceput film serial cu roscate ;D

radasous

Citat din: dany din Septembrie 23, 2017, 06:46:35 AM
Eu am rugat de ceva filme sau poze cu barcute asemanatoare si voi a-ti inceput film serial cu roscate ;D
Pai daca are banchete noi...pescuitul e boala grea  :o
Sa te bucuri de ea!
When people have trouble communicating, the least they can do is to shut up.
-- Tom Lehrer

radu andritoiu

radu andritoiu

radu andritoiu

radu andritoiu

radu andritoiu

radu andritoiu

Intersect

Citat din: dany din Septembrie 22, 2017, 07:28:58 AM
Salutari. Aseara am adus acasa barca din titlu.Sunt mandru de ea.Am ceva de munca la ea la interior,la paiol si montat utilitati,smecherii si alte alea,cum fac eu de obicei.Am vrut o barca de deplasament,comoda ,buna pt. pescuit si o am....Sunt super multumit.Se poate vedea pe probarca la barci ce necesita reparatii,postata de Alyon.Care din colegi este amabil sa bage linkul....''sar'mana!''.Poate ave-ti pe undeva detalii despre ea,sa mai citesc si eu.Multumesc!
unde gasesc chedere sa-mi montez geamurile pe care le voi face din policarbonat de 5mm?

Salut Dani,felicitari pentru achizitie o sa te bucuri de ea. Daca Vali trimite chederele o sa vb cu el sa ca sa trimit si eu o pompa de santina pentru barca ta. Cred ca o sa se potriveasca de minune . Sa o stapanesti sanatos.
Born to fish,forced to work!!!

ionitzady

Bv George , ai facut pe cineva fericit.

Vali

Citat din: radu andritoiu din Septembrie 22, 2017, 11:39:39 PM
... insa nu face obiectul forumului si iara arunca pater familias cu apa sfintita spre mine

Lasa nenea, nu te stresa, baga mare, ca doar ne place la toti sa mergem la filme din-astea :P.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Salut baieti!M-am trezit f.devreme sa plec la o pescuiala de duminica cu ''seven''si m-a bucurat mult oferta lui George caruia -i multumesc.Am ramas placut impresionat!Oricum cine nu-l cunoaste pe George are de pierdut...
Pe topicul meu se poate discuta orice,asta apropo de roscate :)Multumesc inca o data!

radu andritoiu

nici chiar asa, nu s chiar atata de irecuperabil, precum spune mister iulian