pilotina cranchi-noua achizitie

Creat de dany, Septembrie 22, 2017, 07:28:58 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

dany

Salutari. Aseara am adus acasa barca din titlu.Sunt mandru de ea.Am ceva de munca la ea la interior,la paiol si montat utilitati,smecherii si alte alea,cum fac eu de obicei.Am vrut o barca de deplasament,comoda ,buna pt. pescuit si o am....Sunt super multumit.Se poate vedea pe probarca la barci ce necesita reparatii,postata de Alyon.Care din colegi este amabil sa bage linkul....''sar'mana!''.Poate ave-ti pe undeva detalii despre ea,sa mai citesc si eu.Multumesc!
unde gasesc chedere sa-mi montez geamurile pe care le voi face din policarbonat de 5mm?

dany

Multumesc ADI!!!
Barca are 5m ,nu 5,5m cat scrie in anunt.A fost reconditionata si vopsita opera vie[albastra].Am sa fac ceva poze cand o sa-mi permita timpul.Sunt prins cu altele acum.

radu andritoiu

so, keep floating for pleasure

cristeache

Bv, Dany.

Felicitari. Sa te plimbe mult si des.

P.S.

Ca sa intri in clubul pilotinelor, trebuie sa aduci un cv, sa platesti taxa de inscriere, sa suporti botezul si  toate astea la sediul central al clubului, adica in delta. ;)

P.P.S.

Asteptam invitatii la sarbatoarea de  lansare. Acceptam  si  meniuri vegane, din struguri, caise, prune, etc.

dany

Multumesc baieti! Misto meniu!sunt de acord ,daca -l serviti voi[beti],dat de mine bineinteles...

Vali

Am eu cheder, pacat ca n-am stiut ca ai nevoie cand ai fost pe aici. Sa vedem cum ti-l trimit. L-am primit la randul meu de la Adi- FRitz, caruia ii multumesc inca o data.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

dany

Daca poti sa-l trimiti prin curier ar fi super.Ti-am trimis deja adresa pe telefon.Multumesc mult.
ar fi cam 9metri.vorbim.

bbl81

"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dany

am una de la incarcare
ce parere ave-ti ....ca barca de pescuiala?

dany

Am inteles ca broscarul care a avut-o avea pe ea un 25 in 2 t si mergea pe mare cu ea'' fara greata''...Daca gasiti filmulete cu modelul asta de barca  ,bagati si voi sa -mi vad si eu viitorul  8) sau ???...
multumiri!

byteworks

Mie mi se pare mult, sau fara rost, 25 pe barca asta + ca ar trebui inmatriculata. Cred ca te descurci onorabil cu un 10 caiuti - as vrea si eu asa ceva daca as fi langa o apa mai mare si mai pitoreasca, cu un set bun de carti in cabina.
Poate ma plimbi si pe mine candva, cine stie?

dany

Da,ai dreptate in privinta cailor.Asa ma sfatuit si Vali ca nu ar trebui sa ma gandesc la mai mult.Incep sa regret faptul ca m-am despartit de un 10 cp exceptional acum ceva timp,cizma lunga,numai bun pt. mine   ...sau de un 5cp [yamaha] ,sa zicem ca si mot. de rezerva....ehe daca-r sti omul...Si da,as fi bucuros sa putem iesi odata impreuna fie ca jucam carti sau nu,...mai bine pescuim,ce zici?Nu mai sa fie si ea gata de drum!Salutari byteworks!

radu andritoiu

EU, sunt un adept al vitezei; castigi timp si benzina, unde mai pui ca scapi de plictis
20 cai minim
gandeste te ca voi stationaristii plecati cu mult calabalac, iar asta inseamna greutate
frumusica batranica
imi cam face si mie cu ochiul una, imaginara, ptr viitor
ma si vad pescuind la porcul baltilor cu 08 lansete, doua cu momite cu scopex, 2 cu capsuna, ... nu prea cred
insa , imi surade ideea unei astfel de pilotine , plutind in amurg , cu un pahar de vin rose si doua coapse de roscata   
offf pacatos s
cazanul cu smoala i ptr mini
so, keep floating for pleasure

iulian_cioclin

Citat din: radu andritoiu din Septembrie 22, 2017, 10:15:46 PM
EU, sunt un adept al vitezei; castigi timp si benzina, unde mai pui ca scapi de plictis
20 cai minim
gandeste te ca voi stationaristii plecati cu mult calabalac, iar asta inseamna greutate
frumusica batranica
imi cam face si mie cu ochiul una, imaginara, ptr viitor
ma si vad pescuind la porcul baltilor cu 08 lansete, doua cu momite cu scopex, 2 cu capsuna, ... nu prea cred
insa , imi surade ideea unei astfel de pilotine , plutind in amurg , cu un pahar de vin rose si doua coapse de roscata   
offf pacatos s
cazanul cu smoala i ptr mini

Radule, mai lasa bre viteza aia. Asta e barca de deplasament, merge f bine cu 10 max 20 cp.