Dupa masini vine randul barcilor:inmatriculare la fratii bulgari pe termen nelim

Creat de mariusm piesenoi111, Noiembrie 01, 2017, 12:52:09 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mariusm piesenoi111

Salutare leganatilor
Asa cum spune si titlul am descoperit o firma care face inmatriculare barci in BG.
Chiar si cele cu hartii "incomplete"se pare ca le descurca ei cumva.
Pretul e 500€ pentru inmatriculare pe termen nelimitat.
Detalii pe privat

Intersect

Salut,pai nu prea este bine si asa ca Dunarea incepe sa se umple cu gunoaiele Europei (ma refer la barci) acum le inmatriculam in Bulgaria. Si furate sau hartii incomplete cum spui tu. Sa nu ne mai plangem ca ni se fura motoarele,barcile si ca autoritatile ne cauta si la hemoroizi cand ne opresc pe apa.
Din punctul meu de vedere este o mare greseala care trebuie stopata din fasa.
Born to fish,forced to work!!!

mariusm piesenoi111

Nu e vorba despre furate ci de acele barci vechi(am prieteni in situatia asta)care nu mai au sau nu au avut niciodata acte la copai.
Doar pentru ca sunt bulgari nu inseamna ca incurajeaza infractiunile.
Si nu e vorba de cazane....asa cum exista multe masini praf pe bulgaria asa exista si in RO doar ca mai.multe si mai.putin vizibile.....
Si....legat de corectitudine : e usor sa blamezi cand nu te lovesti de imbecilitatea unor autoritati.
Cazul meu dar auto: am vrut sa fac totul by the book si sa inmatriculez noua masina la noi.
Ma obisnuisem mental cu povara unui impozit de 5000+ anual dar nu a fost de ajuns.
Pt ca la RAR mi-au cerut cam 10000ron (kick back included)ca sa imi faca nush ce teste sa imi spuna ce scria clar in actele si testele din Germania si anume ca e euro5.
Asa ca am zis pas si cu un sfert din bani sunt perfect legal in BG....si impozitul va fii....surpriză:700ron.
Si voi plati cu drag.
Atat.

mariusm piesenoi111

L.E.
Nu vreau sa creez o disputa si nu am niciun interes aici.
Doar am vrut sa expun o alta variantă
Multumesc

mariusm piesenoi111

Se pare ca 4oo si ceva sunt taxele si restul comisionul lui.Se trimit actele se primesc actele.

Florio