Dehler Varianta 65 - Van de Stadt

Creat de Dbr, Noiembrie 05, 2017, 08:11:59 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dbr

Satutare,
De vanzare un velier de foarte buna calitate , fabricat de Dehler - Germania pe un proiect Van de Stadt (Olanda). Barca a apartinut unui prieten olandez care stiindu-mi pasiunea pentru velierele de mici dimensiuni 20-24 ft , mi-a facut cu ceva timp in urma propunerea de vanzare. Pretul fiind foarte mare la acel moment, datorita motorului aproape nou, un Honda 5 Cai, 4 timpi, inca in garantie, avand si peridocul original, acela cu cavalet inclus, nu am putut spera la achizitia lui, deoarece pretul totaliza ca si pachet complet 3500 euro. Dar intre timp cineva a cumparat motorul si pretul barcii + peridoc a ajuns momentan la 2500 euro ( loco NL - Heerenveen) deci fara transportul pana in Ro. Barca am revazut-o si saptamana acesta live, si arata mai bine decat in foto. Un lucru extrem de important este faptul ca barca detine doua arborade complete( vele , catarg, manevre fixe si mobile). Daca vorbim doar de vele, barca detine momentan 6 x fok de diverse dimensiuni + 2 x randa, toate de foarte buna calitate si in stare excelenta.
Daca vorbim de peridoc, acesta este de asemenea in stare foarte buna de functionare, anvelope + frane ok, inmatriculat Germania, cu toate actele la zi. Deci peridocul( 1200 Mtma marca DEHLER) se poate inmatricula in Ro fara probleme. In rest, pozele vorbesc de la sine ...Despre interiorul barcii, aspect general, raport calitate/ pret/ producator/designer/dotari/performante consider ca este o ocazie buna de luat serios in considerare pentru cineva care isi doreste o asemenea barca, pentru inca multi ani de acum incolo.
Stima tuturor.

Razvan Evergreen

Citat din: Dbr din Noiembrie 05, 2017, 08:11:59 AM
Satutare,
De vanzare un velier de foarte buna calitate , fabricat de Dehler - Germania pe un proiect Van de Stadt (Olanda). Barca a apartinut unui prieten olandez care stiindu-mi pasiunea pentru velierele de mici dimensiuni 20-24 ft , mi-a facut cu ceva timp in urma propunerea de vanzare. Pretul fiind foarte mare la acel moment, datorita motorului aproape nou, un Honda 5 Cai, 4 timpi, inca in garantie, avand si peridocul original, acela cu cavalet inclus, nu am putut spera la achizitia lui, deoarece pretul totaliza ca si pachet complet 3500 euro. Dar intre timp cineva a cumparat motorul si pretul barcii + peridoc a ajuns momentan la 2500 euro ( loco NL - Heerenveen) deci fara transportul pana in Ro. Barca am revazut-o si saptamana acesta live, si arata mai bine decat in foto. Un lucru extrem de important este faptul ca barca detine doua arborade complete( vele , catarg, manevre fixe si mobile). Daca vorbim doar de vele, barca detine momentan 6 x fok de diverse dimensiuni + 2 x randa, toate de foarte buna calitate si in stare excelenta.
Daca vorbim de peridoc, acesta este de asemenea in stare foarte buna de functionare, anvelope + frane ok, inmatriculat Germania, cu toate actele la zi. Deci peridocul( 1200 Mtma marca DEHLER) se poate inmatricula in Ro fara probleme. In rest, pozele vorbesc de la sine ...Despre interiorul barcii, aspect general, raport calitate/ pret/ producator/designer/dotari/performante consider ca este o ocazie buna de luat serios in considerare pentru cineva care isi doreste o asemenea barca, pentru inca multi ani de acum incolo.
Stima tuturor.
Iata un velier exact ca al meu.
Il recomand pentru ture multe. Al meu este in Grecia si sunt mandru de el si cu el. Pe val se comporta excelent si e foarte usor de manevrat. Fratele meu a stat in Grecia 30 de zile in care si-a plimbat familia prin numeroasele plaje pustii din zona Vourvouru. In fine, povestile din plimbarile de anul asta intra in alt topic.
  De fapt vreau sa spun ca barca mea (si a fratelui meu) e tot un Dehler 65 exact ca cea din poze si a fost adusa tot de Dbr. Mai este si Ionut cu una asemanatoare. Hai, care  o iei pe asta si o punem de o regatta!

Dbr

Da Razvan, noi stim bine ce calitati au barcile lui Van de Stadt. Despre o regatta  :)va putea fi vorba in curand, deoarece mai exista si cea de la ,,Santierele navale Tubal'' inca la vanzare https://forum.capcompas.ro/index.php/topic,2297.0.html
Iar in completare mai vine si Dehler Dehlya mea si mai nou un open( mahon) Dehler 19 ft a lui Calin, pe care i-am adus-o acum cateva zile din NL. In curand povestea ei va fi si pe forum Capcompas...

bluewave

off t.....se pare ca se ingroasa gluma ... presimt ca o sa va certati pe "Performance Handicap Racing" ...
"No Whistling on Board"

Razvan Evergreen

Citat din: bluewave din Noiembrie 07, 2017, 11:05:19 PM
off t.....se pare ca se ingroasa gluma ... presimt ca o sa va certati pe "Performance Handicap Racing" ...
E, facem o liniuta. Din Sarti pana pe Athos ;)

bluewave

"No Whistling on Board"

Razvan Evergreen

bluewave

da, macar acum , pana nu asfalteaza astia ...
"No Whistling on Board"

Razvan Evergreen

Mai in gluma, mai inserios, dar mai mult mai in serios mi-ar placea sa vad 4-5 veliere Dehler cum pleaca de la Tanasos. Deci cine cumpara urmatorul Dehler Varianta, primeste gratis telefonul lui Tanasos. Vreau sa spun nr. de telefon. Daca vrea cineva gratis telefonul lui Tanasos, ce sa zic...

bluewave

frate eu nu ma bag la ""telefonul" lu Thanasos ... ca e "mare", nu telefonul ci ...omul ...
dar cred ca-l inmuiem cu niste palinca ...

p.s.
sa va povestesc o chestie apropos de o regata cu un singur "nume".
acum ceva timp "ani" s-a dat sfoara in tara pe fb. de o regata cu un brand de renume , eu am intrebat daca pot participa ( binenteles, "plutitoarea" mea ( cea din avatar ) era din aceeasi clasa ).
raspunsul a fost ...sec... nu scrie brand-ul pe ea , deci nu .
acum revenim la oile noastre ... sper ca ala acesta reunire sa nu primesc acelasi raspuns ...sec.
"No Whistling on Board"

Razvan Evergreen

Citat din: bluewave din Noiembrie 10, 2017, 04:02:02 PM
frate eu nu ma bag la ""telefonul" lu Thanasos ... ca e "mare", nu telefonul ci ...omul ...
dar cred ca-l inmuiem cu niste palinca ...

p.s.
sa va povestesc o chestie apropos de o regata cu un singur "nume".
acum ceva timp "ani" s-a dat sfoara in tara pe fb. de o regata cu un brand de renume , eu am intrebat daca pot participa ( binenteles, "plutitoarea" mea ( cea din avatar ) era din aceeasi clasa ).
raspunsul a fost ...sec... nu scrie brand-ul pe ea , deci nu .
acum revenim la oile noastre ... sper ca ala acesta regata sa nu primesc acelasi raspuns ...sec.

Noi organizam deci facem ce vrem!

Dbr

Il primim si pe Dan ca si a lui tot germana este...macar ca o cumetrie asa.