Achizitie Barca Delta

Creat de lazarvlad, Noiembrie 10, 2017, 08:54:16 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

junior9007

Salutare colegi (de forum)Vreau sa va  anunt pe aceasta cale  ca sunt de curand proaspat membru  al constelatiei AN.-prin noua mea achizitie AN510.A durat ceva timp ,dar a meritat cu prisosinta.Ieri duminica, s-a udat pt prima data,botezul a avut loc la Oltenita.Nu prea ma pricep la metafore,dar ca o foarte scurta prima concluzie legata de barca ar fi:Totul Este La Superlativ.Barca face pereche cu un motor Yamaha25 cp 2t,2persoane in barca(170 kg)+bagaje(cca 80 kg ),viteza 39-40 km/h amonte,a fost ceva SF pentru asteptarile mele.Stabilitate,manevrabilitate de neinchipuit-la modul pozitiv.Trebuie sa spun ca am avut anterior barci,in ordine:pneumatica Barka 310 cu chila gonflabila.lotca fibra 17 crevace,Pescarus fibra 4.3 m,Temerar fibra 5.7 m si Joker Boat 4m pneumatica hipalon chila rigida.Nu ma asteptam sincer sa fiu atat de placut surprins de ultima achizitie-AN510,cu toate ca am citit cam tot ce se poate citi despre ea.Multumesc mult  mesterului faurar(marangoz parca se cheama)pe scurt Vali,sa-i dea Dumnezeu sanatate si putere de munca pentru a  mai putea face multi oameni fericiti asemeni mie.

Danv

bobinuta

Salutare!
Sa o stapanesti si s-o plimbi sanatos pe toate apele in care vei dori, sa-ti aduca bucurie si daca esti si pescar, cat mai multe si faine capturi !

Si eu tintesc spre barca AN (chiar daca am in vedere si un velier), asadar te rog sa postezi niste poze, sa vedem si noi minunea ta de barca! Pune si tu detalii despre peridoc - vezi ca mai suntem si altii interesati de asta (eu, Zodiac si sunt sigur ca si altii), arata-ne detalii ale barcii:  daca poti, pe mine m-ar interesa o poza pe dedesubt, arata-ne cum e interiorul si zona de pupa.

Bafta si multam anticipat!
Cezar
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

junior9007

Multumesc pentru urari.Din motive subiective nu am putut fotografia/filma lansarea la apa a lui Circe(asa se intituleaza ;)),dar promit ca voi reveni cu poze cu proxima ocazie.Cat despre barca ,configuratia este una clasica avand 3 chesoane(prova,pupa,central),motorul cu comanda la eche.Asa am vrut-o,asa s-a executat,eu fiind un impatimit al pescuitului.Despre peridoc am modelul acesta http://remorciusoare.ro/index.php?route=product/product&product_id=138
cumparat de la respectiva firma.Personal sunt multumit de el,rolele ma ajuta f.mult la lansare/scoatere barca din apa,cu toate ca parerile sunt impartite intre  sistemul cu role si cel cu sine.Parerea mea este ca ambele prezinta in aceeasi masura avantaje siu dezavantaje.Inca o data multumesc tuturor celor ce au impartasit ,aici pe forum ,gratuit,informatii si pareri pertinente, la subiect,care informatii m-au influentat sa iau cea mai buna decizie in achizitia modelului de barca.Spor.

Intersect

Citat din: bobinuta din Octombrie 30, 2018, 07:05:30 AM
Salutare!
Sa o stapanesti si s-o plimbi sanatos pe toate apele in care vei dori, sa-ti aduca bucurie si daca esti si pescar, cat mai multe si faine capturi !

Si eu tintesc spre barca AN (chiar daca am in vedere si un velier), asadar te rog sa postezi niste poze, sa vedem si noi minunea ta de barca! Pune si tu detalii despre peridoc - vezi ca mai suntem si altii interesati de asta (eu, Zodiac si sunt sigur ca si altii), arata-ne detalii ale barcii:  daca poti, pe mine m-ar interesa o poza pe dedesubt, arata-ne cum e interiorul si zona de pupa.

Bafta si multam anticipat!
Cezar
@Dorely știu că are un AN cu motor Suzuki 20 și o vinde, vb cu el.
Born to fish,forced to work!!!