urmatoarea escala <TATARU>

Creat de dany, Septembrie 26, 2018, 05:36:09 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

dany

In noaptea asta plec spre tataru...Am vazut ca v-a fi ''cald'' ,mai ales noaptea...Mi-am luat  smokingul la mine.. :)...Poate o sa ma incalzeasca niscaiva capturi.....Sa ne ''auzim'' cu bine!

Danv

Sa ne transmiti noutati din zona pentru vineri vreau sa plec si eu.

costis68

Doamne ajută, vremuri bune. Da-mi vești!

dany

Sa vedem cu tehnologia daca v-a functiona acolo.Eu sunt pe orange si am inteles ca nu prea ar merge...

George563

Drumul ce leaga bacul de la tudor vladimirescu la chilia veche, este rau, dar se poate circula cu 50/60km/h. Dacă mergi cu 30/40 vei simti mai rau pietrele. Sunt două porțiuni pe câmp ce scurtează drumul in zona plaurul dar dacă a plouat este inaccesibil.

George563

Iar ca si semnal la telefon ti se va conecta pe ucraina. Dar se rezolva dacă intri pe setări și alegi vodafone sau telecom romania. In rest fir intins

dany

Am revenit acasa acum.Prima zi ,duminica si duminica spre luni :capturi de caras de pana la1.600bucata si un ciortan de 2kg...Luni ploaie ,dunarea in crestere ,capturi de platica si rosioara eliberate toate ;noaptea de luni spre marti nimic.Marti ceva maruntis eliberat,noaptea nimic...Dunarea a inceput iar sa scada....Telefoane de labacau si schimbare de plan:acasa!
Am ramas cu capturile din primele36 de ore,in jur de 12 kg..Indeajuns pt.mine!
Drumul este de belea,parcurs cu duba  in o ora si 50 minute pana la primul loc de pescuit de pe tataru .Am mers si pe drumul de pe dig in dreptul Plaurului pana la locul de pescuit.Peisaj frumos ,dar la adierile de vant se simteau din cand in cand mirosuri de hoit,posibil sursa hoituri de porci.Tantari  3 sau 4 bucati in trei nopti!10 grade noaptea e multumitor ...

Danv

Frumos caras,felicitari!Ce momeala ai folosit?Ai ceva informatii cum merge pe Chilia,sambata vreau sa plec si eu(cu barca) si nu sunt hotarat unde sa ma opresc?

dany

Luni au venit de pe chilia niste pescari ce cautau rame negre.Erau 4 insi ce pareau din aceiasi trupa ,dar informatiile erau diferite:unii ziceau ca nu trage,altii ca da...nu se vorbisera inainte ce sa raspunda in caz ca sunt intrebati......Asa ca nu stiu nimic de chilia.Am folosit ca momeala mamaliga pe  momitor si boabe de porumb cu fir de par pe carlig.La rama sau la vierme prindeam rosioara si platica.Am avut si pe rama neagra sau coropisnita la somn,dar nimic....nu era in zona,cred.Cand strangeam de pe balta a venit pol. de frontiera in control. Au vazut si verificat juvelnicele.Ne-am ''plans'' ca atat am reusit sa prindem in trei nopti si ne-au spus ca suntem campioni ,caci cei controlati anterior aveau numai rosioara si platica....asa o fi fost nu stiu.

Danv

Multumesc de informatii,cred ca o sa merg pe Chilia,canal 36 sau Sontea Lata,in functie de cote.Desi......pana sambata mai este timp sa ne sucim.