GPS/ antifurt barci-motoare

Creat de bbl81, Ianuarie 18, 2018, 11:17:38 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

bbl81

recent am afllat si eu despre GPSs si antifurt pentru barci/motoare.(nu prea tin pasul cu tehnologia)  :-)
deci, exista sisteme GPS care se monteaza pe motorul de barca. daca barca se misca 1 metru din pozitia ei pe orizontala, sau verticala....iti suna telefonul, te avertizeaza, poti chiar asculta ce se intampla in barca, o vezi pe unde 'se plimba' in timp real, si poti chiar opri motorul de la distanta, daca acesta este un caz de furt al barcii pe propriul motor.  tot acest sistem costa cam 600-1000 ron, din cate am investigat eu...

sper sa nu se considere reclama, asa ca nu postez adresa de net a firmei. pot sa trimit detalii doritorilor pe mp.

Numai Bine!
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

dan_rotaru

Trimite-mi mie, te rog. Si eu am studiat problema, dar o varianta in plus nu strica niciodata.

crysty

Si eu sut interesat, poti sa-mi trimiti si mie adresa?

Multumesc

Vali

Vedeti ca hotii de motoare s-au specializat inclusiv pe dezactivarea gps-ului atasat. Au un receptor care le arata unde e montat gps-ul, il dezactiveaza si salta motorul sau barca fara probleme. Pana ajunge proprietarul la fata locului, motorul a fost vandut  de 3 ori prin Ucraina...

Bineinteles ca nu toti hotii sunt asa modernizati, deci o protectie gps poate functiona la unii mai rudimentari. Cea mai buna protectie e sa-ti tii barca si motorul acasa, sub ochii tai, si pe balta sa stai pe barca sau langa ea.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

drmarius

Spot este o firma cu experienta mare in domeniu si fac produse dedicate:

https://www.findmespot.eu/en/index.php?cid=1700&action=showEntry&data=1547

Acum si un  traker de 200 lei cu un accumulator generos langa cred ca poate sa faca treaba buna.

Consumul difera mult in functie de semnal.

cristi80

eu am cumparat de pe aliexpress un ceas cu 3 g(sa mearga pe digi),ce are gps,ma anunta cand ceasul paraseste o zona, pot suna sa ascult ce se vorbeste in jurul lui. a costat 40$.
cred ca merge adaptat usor la un cost f mic

bbl81

fiecare isi cunoaste necesitatile cel mai bine. eu am aflat din greseala de acest gps, si mi se pare super folosirea lui. mie imi este frica si vara sa dorm in cort, pe mal, cu barca legata la apa. si majoritatea hotilor atat din case/masini, cat si din barci, sunt cioflengari. profesionistii nu se incurca cu gainarii dinastea, aia dau tunuri grele, masini scumpe, apartamente de bogatani, la care trebuie sa le invinga alarmele.

dan_rotaru

Citat din: Vali din Ianuarie 18, 2018, 01:31:23 PM
Vedeti ca hotii de motoare s-au specializat inclusiv pe dezactivarea gps-ului atasat. Au un receptor care le arata unde e montat gps-ul, il dezactiveaza si salta motorul sau barca fara probleme. Pana ajunge proprietarul la fata locului, motorul a fost vandut  de 3 ori prin Ucraina...

Bineinteles ca nu toti hotii sunt asa modernizati, deci o protectie gps poate functiona la unii mai rudimentari. Cea mai buna protectie e sa-ti tii barca si motorul acasa, sub ochii tai, si pe balta sa stai pe barca sau langa ea.
Asa este.Monitorizarea gps merge cel mai bine si cu o asigurare impotriva furtului. Chestia este ca toate societatile de asigurari (cel putin cele cu care am vorbit eu) cer acum monitorizare gps ca si conditie pentru emiterea unei polite.

Alex1958

Salut,
Mi-ai luminat un aspect la care ma gandesc de ceva vreme.
Voi deschide un topic nou -asigurare pentru accidente/furt la ambarcatiuni.

ion78

Citat din: bbl81 din Ianuarie 18, 2018, 11:17:38 AM
recent am afllat si eu despre GPSs si antifurt pentru barci/motoare.(nu prea tin pasul cu tehnologia)  :-)
deci, exista sisteme GPS care se monteaza pe motorul de barca. daca barca se misca 1 metru din pozitia ei pe orizontala, sau verticala....iti suna telefonul, te avertizeaza, poti chiar asculta ce se intampla in barca, o vezi pe unde 'se plimba' in timp real, si poti chiar opri motorul de la distanta, daca acesta este un caz de furt al barcii pe propriul motor.  tot acest sistem costa cam 600-1000 ron, din cate am investigat eu...

sper sa nu se considere reclama, asa ca nu postez adresa de net a firmei. pot sa trimit detalii doritorilor pe mp.

Numai Bine!

bbl81 fii bun si arunca-mi un PM cu adresa firmei.

Cu Stima,
Ion

bbl81

sofinel65

Daca sunt atat de multi doritori , pune o s o vedem toti .
O barcă este o gaură în apă, înconjurată de fibră de sticlă, în care arunci bani ...

bbl81

doar daca Vali spune ca este ok. altfel, eu am sa dau mesaje personale oricui doreste.

Vali

Orice e de interes comun se poate pune fara probleme pe forum.

Punctul 11 din regulamentul forumului se refera strict la entitatile care-si fac singure reclama.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

bbl81