Policarbonat

Creat de stefand600, Februarie 01, 2018, 11:28:40 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

stefand600

Salut, Doresc sa cumpar o bucata policarbonat de 4-5 mm grosime pentru un parbriz. Dimensiuni 1400x650 mm.
Stefan D

siad

Nu stiu daca policarbonatul este materialul ideal pentru un parbriz, dar se poate gasi la orice magazin de materiale de constructii.
Pentru un parbriz ti-as recomanda asta:
https://www.dedeman.ro/ro/placa-plexiglas-incolor-2050-x-1015-x-4-mm/p/6033567

stefand600

Merci "siad". Plexiglasul nu este bun pentru suprafete curbe, este casant la lovire si incovoiere. Policarbonatul compact este ok nu se sparge nici daca dai cu ciocanul in el. Din pacate unde am gasit se vinde placa intreaga 1220x2500 si este 35 euro fara TVA mp.
Stefan D

teo pes

Are dreptate ! policarbonatul este mai elastic, si se mentine in timp, o singura problema este cu matuirea superficiala in timp !
Vorbim de policarbonatul compact .Tot Dedeman!si alte de specialitate si la pret mai mic!

!
Viata i grea !!  Dar trece !!

teo pes

Viata i grea !!  Dar trece !!

siad

Policarbonatul compact este mai bun intradevar daca vrei sa faci parbriz curbat, similar celor auto.
Eu am folosit plexi tocmai datorita pretului accesibil si l-am facut plat,si indoit la cald in unghi de 90, pe un cadru de inox.  ;)
Slabe sanse sa-mi sara o piatra in parbriz pe Dunare :D

stefand600

O piatra in nici un caz! dar un ciot de salcie cazuta in canalul "ocolitor al Fortunei" nu este exclus!
Stefan D