Lotca Bratesul Galati versus Lotca Black Sea

Creat de capitanu, Martie 29, 2018, 11:09:47 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

capitanu

Salut dragi prieteni,
am cautat in ultima vreme referinte despre cele doua barci mentionate in titlu si am constatat ca mediul electronic este sarac in informatii. De aceea am deschis acest topic pentru a va ruga pe cei care ati avut, aveti, ati guvernat vreo data una dincele doua barci, sau si mai bine ambele, ori pur si simplu aveti cunostinte despre ele sa va expuneti parerile.
Va multumesc anticipat pentru sprijin.

Capitanu'

Alex1958

Capitane, ne intalnim si aici!
Lucratura a fost de calitate medie spre slaba la Bratesul, de acum 16 ani!

capitanu

Iti multumesc tare mult pentru parere. Astept cu sufletul la gura sa auzim si o parere despre Black Sea, daca ne vede cineva care a uitilizat lotca de la ei.

O zi minunata si plimbari frumoase in sezonul asta care este pe linie de start.

deltasub

Florio

Citat din: deltasub din Martie 30, 2018, 06:56:31 PM
Ca opțiune ar fi lotcile din Tutrakan:
http://lodkostroitel.com/category.php?id_category=32&id_lang=5

Chiar așa. Am văzut pe Dunăre modele foarte faine, fabricate de bulgari. E acea variantă de lotcă numită "Barcă de pescuit 6.5", care merită încercată.

Vali

Capitane, vezi ca are Adi Lazaroiu - Fritz - o lotca din-asta bulgareasca de 6 metri jumate. Daca o vezi si te dai cu ea, s-ar putea sa uiti de lotcile facute la noi ;).

Intr-o vreme Adi voia s-o vanda, nu stiu daca mai e de vanzare, ar trebui intrebat. Eu cred ca e cea mai buna alegere pentru ce faci tu.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

Florio

Citat din: Vali din Martie 30, 2018, 09:15:27 PM
Capitane, vezi ca are Adi Lazaroiu - Fritz - o lotca din-asta bulgareasca de 6 metri jumate. Daca o vezi si te dai cu ea, s-ar putea sa uiti de lotcile facute la noi ;).

Intr-o vreme Adi voia s-o vanda, nu stiu daca mai e de vanzare, ar trebui intrebat. Eu cred ca e cea mai buna alegere pentru ce faci tu.

Exact de asta mi-adusesem aminte, Vali. :)
Adi a avut-o la vânzare dintr-un concurs de împrejurări, dar după ce a ieșit puțin cu ea, datorită calităților ei nautice s-a răzgândit imediat și a decis s-o păstreze.

capitanu

Stiu barca lui Adi, mi-a spus atunci. Am fost  fraier ca nu am luat-o direct, insa fiecare cu concursul lui de imprejurari, sa zic. La momentul ala gandeam cu alte date ale problemei.

cristiv

Mai are cineva alt model de barca de la bulgari? Un model tare mi- a facut cu ochiul. http://lodkostroitel.com/product.php?id_product=87&id_lang=1

Mi se pare ca arata tare bine barcuta asta.

stefand600

Si mie mi-ar placea. 20 CP ar fi la limita pentru glisare cu 2 persoane, 30 CP ar fi ok. Atentie, pretul este fara TVA si  mai pune ceva si la transport.
Stefan D

cristiv

Oare au si transport in Romania? As scapa de o mare bataie de cap.

Da la pret cred ca e versiunea cheala si fara tva. Cu toate accesoriile cred ca se ajunge cu pretul mult mai sus.

stefand600

Banuiesc ca fiind in Balcani se poate negocia pretul cu transport in RO, eventual pana la Giurgiu. Oricum barca asta mi-o doresc si eu in detrimentul Romcraft si Black Sea. Ma gandesc deja cum ar fi aranjat spatiul interior.
Stefan D

cristiv

Fain. Sper ca o sa scri si aici pe forum pareri despre barca daca te hotarasti sa o iei.

bogdanbuciu

Capitane, are un pensionar o barca din asta bulgareasca de vanzare la Turnu Magurele. E cumparata de noua, pe comanda de la bulgari. Mi-a dat datele de contact ale fabricii daca vrei noua nouta. Cerea pe ea 4000RON cu tot cu motor mercuri de 6CP. Am facut si poze, dar s-au dus d***u cand am resetat telefonul. Fiind in varsta mi-a lasat impresia ca era bucuros sa renunte la grija ei pe o suma si mai mica.
De ce oamenii îşi pierd timpul cu lucruri care nu le folosesc după moarte?

Fritz

E buna barca ! Am si eu una. Am cumparat-o pentru un vecin. Nu a avut bani s-o ia de la mine . Am pus-o la vanzare. Bine ca nu s-a vandut !!! E tanc ! Acum e la vecinul in grija. E pe apa. Ma dau cu ea cand vreau. Au pus in ea un taur de vreo 600 de kg si 4 oameni ...nici unul sub 90 ... Au trecut Dunarea fara probleme la rame.  Merita banii ! E modelul asta :

http://lodkostroitel.com/product.php?id_product=95
A mea e cea alba din poza.