Veste de salvare

Creat de BAICOIANU DRAGOS, Mai 14, 2018, 03:34:27 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

BAICOIANU DRAGOS

De unde pot sa cumpar veste de salvare pentru greutati intre 80 si 140 kg la un pret accesibil ?

Vali

Salut si bun venit.

In poza mea de profil se vede un tip de vesta care de noua a costat 40 de lei acum vreo 4 ani. Pe vremea aia se gaseau pe net, pe diverse anunturi, dar de atunci n-am mai vazut acest model. Mi-a placut ca are si flotabilitate suficienta, si e si adaptabila la diverse siluete, fiind prevazuta cu sireturi, si in fata, si pe lateral.

Din ce stiu are Yacht TNG un tip de vesta ieftina, vreo 55 de lei, dar are flotabilitate mai mica, si e din-aia care se trage pe cap si are materialul flotabil doar pe piept si la ceafa. Sper sa nu radeti de mine, dar eu prefer la o vesta si calitatile de protectie la curenti de aer, de tinut la sale etc.

Ar mai trebui intrebat la Marinescu Trading la Tulcea (fosta fabrica de conserve, unde e si Fan Curier). Stiu ca ei aveau veste ieftine si bune, dar nu mai stiu ce oferta au in prezent. Oricum, trebuie luate la rand magazinele de accesorii si intrebat pana gasiti ce vi se potriveste.

Mai demult stiu ca a scris Lacramioara pe forum cate ceva despre ce trebuie sa urmarim cand cumparam veste de salvare, ar trebui dat o cautare pe forum.
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

mariusm piesenoi111

Salutare
Cred că singurele capabile să susțină greutatea noastră(~140kg) sunt cele autogonflabile de la mărci consacrate.
Eu am bubuit una din greșeală și se face cat o minunata de salvare 😀