Al meu Luck'y 360 cu 20 cp

Creat de valyxman, Aprilie 14, 2018, 08:50:18 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

valyxman

Mai mult decât mulțumit!!!!

mariusm piesenoi111

Foarte tare
Sa te bucuri de ea cu sănătate!
Fir intins!

Vali

Se misca bine barcuta, dar ramane sa vezi cum se va comporta pe valurile de pe Dunare, cauzate ori de vant, ori de siajul celorlalti participanti la traficul naval.

Forma de barja a provei nu cred ca te va ajuta prea mult, dar poti combate impactul cu valurile printr-o viteza mica. Mai ales ca pe valuri mari orice barca, oricat de performanta, e recomandabil sa fie guvernata la viteza redusa.

Felicitari, sa te bucuri de ea, si sa ne pui pe forum povestiri si aventuri din iesirile pe ape :).
"Poate ca esenta vietii sta in dorinta de a atinge altceva decat ceea ce ti-a fost prescris" - Christian Tirtirau

valyxman

Mulțumesc mult pentru urări.
Probă de pe Snagov rămâne pe Snagov... Pe Dunăre nu intenționez să mă aventurez la modul asta ... Poate doar sa fie apa oglinda. Stabilitatea pe care am urmarit-o este prezentă și chiar excesiva. La valuri într-adevăr țopăie mai ales pt. eventualul pasager dar când se ia gazul stabilitatea compensează mult din efectul de bandaj dat mai ales de valuri laterale. Clar pe Dunăre o să îmi mai treacă entuziasmul că vorbim de alte valuri. După 30 mai revin clar cu noi info.. până atunci e de montat sonarul... Un Garmin cv 5. Apropo, unde să pun sonarul data fiind forma bărcii?

valyxman

O foto legat de stabilitate...

Alex1958

SALUT,
Eu as monta sonarul pe oglinda pupa cat mai la rasul chilei (ca sa nu poata fi agatat de vre-un obstacol) si cat mai lateral ca sa nu fie influentat de motor.
Ai grija cu suruburile sa nu-ti intre apa prin gauri. Poate ca lipirea unei placute cu suruburile integrate in ea nu e o idee rea- ca sa nu gauresti oglinda.
Sa stapanesti sanatos barcurta si sa-ti aduca bucurii!

bbl81

Citat din: valyxman din Mai 08, 2018, 08:24:48 AM
Mulțumesc mult pentru urări.
Probă de pe Snagov rămâne pe Snagov... Pe Dunăre nu intenționez să mă aventurez la modul asta ... Poate doar sa fie apa oglinda. Stabilitatea pe care am urmarit-o este prezentă și chiar excesiva. La valuri într-adevăr țopăie mai ales pt. eventualul pasager dar când se ia gazul stabilitatea compensează mult din efectul de bandaj dat mai ales de valuri laterale. Clar pe Dunăre o să îmi mai treacă entuziasmul că vorbim de alte valuri. După 30 mai revin clar cu noi info.. până atunci e de montat sonarul... Un Garmin cv 5. Apropo, unde să pun sonarul data fiind forma bărcii?

nu insuruba sonarul, lasa-l mobil, ca sa ai ceva mobilitate la el, in functie de fievare partida, pozitionare in barca, ..etc.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

valyxman

Deci suport exterior cu prindere de copastie ... Precum la gonflabile. Am înțeles corect?

bbl81

da. Sonda o pui pe unsuport, (cauta pe net'suport sonda sonar), se agata cu menghina pe copastie. dar si baza monitorului, nu o insuruba, ca poate vrei sa stai mai la pupa, sau mai la prova, si sa ai si acces la sonar.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

valyxman

Unitatea cu acranul vreau sa o prind cu o brida demontabila de mana curenta... Ceva cu șurub cu fluture tocmai sa fie mobil... Revin cu foto când e finala povestea...

dany

pt. ecran am folosit un brat ca de lampa de birou ,sa-l pot pune in  n pozitii si sa-l dau deoparte cand ma ridic de pe bancheta.sonda se prinde cu ajutorul unei menghine de copastie,e bine sa fie din inox si cu suprafetele de contact cu barca cu ceva cauciuc ca si protectie..Cum coboara bratul jos paralel cu oglinda la 25-30 cm ,poti pune pe brat  o piulita in care infiletezi un surub ca cel de menghina si prin infiletare tensionezi bratul si-l rigidizezi.Protejezi oglinda cu o mica garnitura de cauciuc...S-ar putea ca numai cu prinderea  in menghina bratul sa vibreze.