Se vinde un vis (la pachet)

Creat de siad, Mai 07, 2018, 11:46:03 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

siad

Din motive personale, cu greu m-am hotarat sa renunt la barcuta mea, tocmai cand ajunsesem in punctul de a nu mai avea nevoie de nimic la o iesire pe apa.

Barca Glastron, L 4.80m , l 2.0m, cabina cu 3 spatii de dormit, radio MP3 player cu USB si telecomanda, 2 boxe marine EVAL 120W, pompa de santina automata, lumini navigatie,filtru decantor cu pompa de amorsare incorporata, rezervor inox inboard 55l si indicator de nivel in bord, sonar Lowrance color, bimini-top inox si prelata de stationare.

Motor mercury 60HP injectie, fabricatie Belgia 2005, mansa Mercury cu alarma acustica in caz de avarie, vitezometru, turometru, hourmetru, trim electric, elice de 13 inch + elice de 15 inch de rezerva.

Peridoc cu sarcina utila de 750 Kg fabricatie 2015 inmatriculat RO, ITP valabil pana la sfarsitul anului.

Barca cu motorul sunt inmatriculate la capitania Calarasi (motorul in acte este de 40 HP). Se poate face transfer la orice capitanie din tara fara probleme.
NU se vand separat.

mariusm piesenoi111

Sper că motivele nu sunt triste cu vrei sa faci altceva cu banii.
Ceva poze cu cabina?
Și poate un preț cerut?
Mulțumesc mult și multa bafta la vanzare

siad

Nu sunt triste motivele.Vreau sa deschid o afacere ceva, ca viata de corporatist nu prea mi se potriveste.
Poze din cabia nu am momentan dar revin diseara cu ceva.
Pretul este de 7000 euro (exact cat m-a dus tot ansamblul+ce am mai bagat eu).
Dau si 2.5l de antivegetativa pe care nu am apucat sa-i folosesc.

siad