Reconditionare romcraft 500

Creat de alexdaniell, Mai 08, 2018, 10:36:43 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

alexdaniell

Din pacate nu...eu abia am reusit sa obtin bucatiele astea...nici macar o bucata intreaga de podea. Dar incearca la Rompolimer. Am vazut ca au nidaplast care e acelasi lucru. Si nici scump nu e. Posibil sa fie chiar mai bun ca podeaua de avion...Podeaua are 10mm grosime. Am 4 bucati de 28cmx90cm armate pe lungime cu profil U de aluminiu care a intrat fest pe ele. Eu am 90kg, daca stau in picioare pe una (sprijinita fiind doar la capete), se lasa maxim 2cm. Daca stai lungit pe ele nu se lasa deloc. Cand ajung la barca fac poze cu podeaua.

Toate cele bune!

tox

Citat din: mariusm piesenoi111 din Mai 14, 2018, 09:38:17 PM
Salutare
Suna foarte bine.Ti-a mai rămas ceva podea din avionul ăla dezmembrat? 😀

Marius iti dau eu fosta structura de la romcraftul meu, aia pe care dormeam eu inca o mai am si este imbracata in epoxi. O ajustezi in pic si gata.
Imi cer scuze daca am poluat topicul colegului.

In legatura cu reparatia, am un prieten care a desfacut romcraftul 500 ca si tine, a curatat tot si a mai pus un strat de tesatura (cred ca era mai bine stratimat). Unde avea bucatelele alea de spuma a incercat sa compenseze diferenta aia de 1-2 cm din podea cu ceva material cauciucat si nu a mai pus spuma. asta ca sa evite viitoarele crapaturi ale gelcoatului (eu aveam o groaza). Rezervorul in fata nu il recomand, eu cand aveam greutate pe fata scadea flotabilitatea f mult( cum a spus si Vali), toata greutatea o distribuiam mai mult de la jumate spre pupa.

Spor la lucrare!

alexdaniell

Salut Tox,

Nici nu incape vorba de poluare. Bine ca poti ajuta un coleg.
M-am gandit si eu sa pun material cauciucat si tot caut in minte ceva care sa fie hidrofug si nici prea moale nici prea rigid.
La ideea cu rezervorul am renuntat din acelasi considerent - flotabilitatea in caz de Doamne-fereste. In plus am un furtun de 3m si pot sa-l mut spre prova.
O sa mearga incet lucrarea din lipsa de bani si timp. Dar va tin la curent cu tot ce fac.

O zi faina!

alexdaniell

mariusm piesenoi111

Cred că materialul ăla nici prea moale nici prea tare e ăla gen talpa de papuci de plaja dar cei mai duri și cu celula închisă.....sau mergi la Dinamo și furi puțin tartan de pe pista ...sau....mai urât:furi o bucată de protecție de pe jos de la locurile de joaca sau McD
Eu doar am exemplificat ..,sa nu încerci ce am zis 😀

alexdaniell

:)))).... nicidecum... ma gandeam sa lipesc niste bucati de polistiren extrudat de 20mm sau termoizolatie de tevi. Mai sunt si placile alea de se pun sub masina se spalat rufe ca sa absoarba zgomotul si vibratiile dar sunt scumpe.
Am tot timpul sa umblu prin magazine si sa caut ceva adecvat.
Vreau sa fac asa ceva:
https://www.flickr.com/photos/151925695@N08/40359546700/in/dateposted-public/

O sa iau 4 suporti de lanseta ca ala din imagine si vreau sa-i mut pe o parte sau alta in functie de necesitati. Sina vreau sa o montez pe exteriorul copastiei, chiar deasupra braului de acostare. In felul asta, de sina voi putea prinde si baloanele de acostare dar si alte chestii.
Asta e sina: https://www.flickr.com/photos/151925695@N08/27295023277/in/dateposted-public/
Trebuie sa sun sa aflu grosimea materialului, latime si inaltime. Se dau la bare de 3m si e 18 lei una. Nu stiu cat e transportul, dar o sa aflu si asta.

alexdaniell

drmarius

Salut. Suportii unde i-ai gasit?
Caut si eu 2 dar identici cu cei din poza care au inel la capat si nu curea de cauciuc.

alexdaniell

I-am gasit pe net. Nu am cumparat d-astia. Eu am unii de sarma :https://www.carpexperience.ro/suporturi-lansete/2187-suport-lanseta-pentru-barca.html
Si nici nu cred ca mai dau banii pe aia de plastic. Ii modific pe astia.

tox

bbl81

din cate vad eu, suportii astia au menghina prea mica pentru copastia de Romcraft.
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

alexdaniell

Am o lovitura in prova de reparat, o gaura in fund de astupat (eu am facut-o cu bormasina) si alte cateva gaurele mai mici de astupat. Apoi urmeaza inlocuirea lemnului oglinzii si inlocuirea lemnelor in care sunt prinsi tachetii.

alexdaniell

bbl81, ai dreptate. Eu i-am modificat ca sa-i pot prinde pe barca.

bbl81

si eu vreau sa comand suporti tot pt Romcraft, poti pune ceva poze cu ei modifcati?
"O zi proasta de pescuit este mai buna decat o zi buna la munca"

alexdaniell

Fac poze diseara si pun. Ideea e ca mi-a facut tata menghina pt ei mai mare. Atat. Dar fac poze si le pun aici.