Kolibrie

Creat de Dbr, Iunie 05, 2018, 07:57:32 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Dbr

Va salut,
Un mic velier interesant, la un pret mai mult decat decent. Toata arborada impecabila, tehnic si optic. Inclusiv peridoc dedicat, in stare foarte buna, cu sistem de franare proprie.
Totul la 1500 euro ( loco Heerenveen NL) sau 2250 adus in Ro( Bucuresti).
Detalii aici sau mp sau whats app, email, etc.
Stima tuturor.

pilu

ce dimensiuni are ,ceva poze duin cabina?

mariusm piesenoi111

Hai Bogdan
Fii mai generos cu pozele  :) :) :)

Dbr

http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=7638

Alte poze nu mai am. Doar sa il pun pe olandez sa faca, dar la cat timp are ala...slabe sperante.
Pozele de mai sus sunt facute de mine personal, deci am vazut barca si asigur pe cei interesati ca arata mai bine decat in foto. Ori ca am eu o slabicune pentru lemn, ori ca barca e atragatoare nu stiu exact ce este, dar pusa pe apa cred ca intoarce multe priviri. Poate si din cauza asta in Olanda Kolibrie e o barca foarte cautata si scumpa de fel. Olandezul a avut mai multe oferte de cumparare a barcii dar nu vrea sa o desparta de peridoc, acesta fiind dedicat barcii.
Stima tuturor.

Razvan Evergreen

Citat din: Dbr din Iunie 06, 2018, 08:12:29 AM
http://sailboatdata.com/viewrecord.asp?class_id=7638

Alte poze nu mai am. Doar sa il pun pe olandez sa faca, dar la cat timp are ala...slabe sperante.
Pozele de mai sus sunt facute de mine personal, deci am vazut barca si asigur pe cei interesati ca arata mai bine decat in foto. Ori ca am eu o slabicune pentru lemn, ori ca barca e atragatoare nu stiu exact ce este, dar pusa pe apa cred ca intoarce multe priviri. Poate si din cauza asta in Olanda Kolibrie e o barca foarte cautata si scumpa de fel. Olandezul a avut mai multe oferte de cumparare a barcii dar nu vrea sa o desparta de peridoc, acesta fiind dedicat barcii.
Stima tuturor.
E frumoasa cu draci pe ea!

Dbr

O va face surcele in doua zile. Eu sunt pe langa ea prin NL. Daca totusi exista doritori sa imi spuneti...

bluewave

ehee ...d-zeul barcilor o pune acum de ... gratar ... sper ca nu ai uitat micii in ro ....
"No Whistling on Board"

Dbr

E pacat de ea. Maine o taie....

bluewave

yo zic sa-l avertizezi cu taiatul asta ca nu e prea bine ... d-zeul asta al barcilor iese pe ape ? yo nu prea cred ... ca daca o face cred ca e urmarit de sufletul barcilor taiate si imediat e pocnit de "barja neagra" ...
cat despre mici, sa-i spui, daca nu stie, ca ei se savureaza nu se ...fumeaza ...
"No Whistling on Board"

Dbr

Barca e istorie deja...pacat de ea ca era tare frumoasa.