Ponton Galati

Creat de mugurescu, Iunie 15, 2018, 02:58:51 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

mugurescu

Salutare la toata lumea!
Am ajuns la concluzia ca anul acesta as vrea sa tin toata vara barca la apa / ponton, ca sa-mi fie mai usor cu plecatul la pescuit.
Ceva sugestii, eventual preturi pentru Galati?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

bradutzu

La Galati sunt cateva "marine"
1. Ieftin si fara probleme de securitate dar cu probleme de apa atunci cand scade: pe Siret - "la Chivu"
2. "Marina primariei" - pe faleza
3. Marina din capatul falezei dinspre "elice"
4. "la Dima" - sigura si poate cea mai placuta din punct de vedere a accesului si confortului

Cam astea le stiu eu in Galati si va invit sa completati lista daca mai sunt si altele!
Sa auzim numai de bine!

mugurescu

La care mai puteti aduga Club Nautic Monaco (unde am avut barca acum 2 ani) si Blue Danube.
Sunt din Galati si le cam stiu...
Intrebarea era adresata mai degraba referitor la preturi.
Multumesc ! :)

kama3

Subscriu "La Chivu". Anul asta s-ar putea sa nu mai fie probleme cu apa nic pe interiorul pontoanelor, au mutat pontoanele mai in larg.
La Monaco cred ca isi selecteaza elegant clientii. Am intrebat de preturi in 2013 si pentru o Laguna cereau 400de roni pe luna.
Unde e mai exact la Dima? Cumva in Docuri?

pava

La siret adica Chivu mai erau ceva probleme cu drumul de acces , noroi , mizerie . Nu stiu acum cum se prezinta . Bine ca au mutat pontoanele . Acum barca mea este la Blue Danube , costuri 1800 lei /an . Conditii destul de dificile in privinta accesului in barca , greu se intrat/iesit. Avantaje - aproape de casa , parcare .   

Intersect

Citat din: pava din Iunie 16, 2018, 11:52:32 AM
La siret adica Chivu mai erau ceva probleme cu drumul de acces , noroi , mizerie . Nu stiu acum cum se prezinta . Bine ca au mutat pontoanele . Acum barca mea este la Blue Danube , costuri 1800 lei /an . Conditii destul de dificile in privinta accesului in barca , greu se intrat/iesit. Avantaje - aproape de casa , parcare .

Salut,unde este Blue Danube? Au si scoala pentru permis?
Born to fish,forced to work!!!

mugurescu

Blue Danube este chiar in fata Ceronav. Am sunat ieri si nu mai au locuri.
Ceva preturi pentru "Chivu" ?

Intersect

Citat din: mugurescu din Iunie 16, 2018, 12:48:50 PM
Blue Danube este chiar in fata Ceronav. Am sunat ieri si nu mai au locuri.
Ceva preturi pentru "Chivu" ?

Cladirea veche unde este capitania? Sau cea noua mai jos de politia de frontiera? La Siret din cate stiam in jur de 150 la o barca de 450 cm.
Born to fish,forced to work!!!

mugurescu

In dreptul celei vechi, cu scuzele de rigoare...