Am bere de dat

Creat de Crishunter, Iunie 17, 2018, 11:02:55 AM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Crishunter

Va salut, stiu ca astazi majoritatea sunteti pe apa dar eu acuma am prins ceva timp liber si m-am gandit sa fac apel la bunavointa voastra pentru a ma mai lumina putin. Despre ce este vorba , m-am inscris pe lista lui Vali si e clar ca am de asteptat dar pana atunci am rugamintea la cei care au deja barca de la Vali ( si vor si pot ) sa ma plimbe si pe mine putin pentru a vedea pe viu cu ce se mananca barca asta si sa-mi fac o idee la ce sa ma astept vis a vis de motorizare si amenajare interioara si ce alte idei mai pot imprumuta de la voi. Sunt foarte curios cum se comporta cu motoare de la 25 pana la 40 cp .Locatia mea este Bucuresti , iar benzina micii si berea bineinteles tot de la mine vor fi . Contactul meu Cristi Nitu 0745 344 440 sau crishunter965@yahoo.ro .

iulian_cioclin

Preferabil este sa gasesti pe cineva din zona ta. Eu sunt din Onesti, daca consideri ca te pot ajuta cu o plimbare pe barajele din zona, nu ar fi nici o problema

lipan

Și cam al câtelea ești pe listă?
Să vă țină Dumnezeu obiceiul!

Crishunter

Salut Iulian , daca ar fi fost Onesti_ul mai aproape as fi venit ca m-ai imbolnavit cu barca ta , ma gandesc foarte serios la o amenajare interioara foarte asemanatoare sau poate chiar identica.
Referitor la al cate-lea sunt pe lista , raspunsul este nu stiu si nici nu ma intereseaza , i-am promis lui Vali ca nu-l voi suna sa-l presez ci voi astepta tel de la el atunci cand va veni vremea . Oricum pana la anul in primavara nu am nici o speranta .

dorely

Exista o barca de la Vali nou nouta. Se poate da cu motor si peridoc pt cine e nerabdator.

Crishunter

Multumesc , nu sunt nerabdator , dupa cum am scris deja pana imi vine randul la Vali am cu ce sa ma plimb .

iulian_cioclin

Citat din: Crishunter din Iunie 18, 2018, 10:24:50 PM
Multumesc , nu sunt nerabdator , dupa cum am scris deja pana imi vine randul la Vali am cu ce sa ma plimb .

Poti detalia putin? Am um priteten dornic de o astfel de barca. Dar nu prea este dispus sa se astepte. Lasa-mi un nr de telefon

dorely