Cumpar motor 5CP 2T

Creat de bobinuta, Iunie 29, 2018, 02:37:28 PM

« precedentul - următorul »

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

bobinuta

Buna ziua,
As vrea sa va solicit sprijinul pentru a gasi un motor de 5CP 2 timpi cu cizma scurta (ptr barca gonflabila), in stare buna de functionare. Caut sa economisesc spatiu de transport in masina si inteleg ca cele in 2T sunt mai usoare si ceva mai mici ca dimensiuni.

Sunt la inceput de drum in legatura cu barcile, prezent de curand pe forum. Vreau sa cumpar o barca gonflabila si deocamdata, nu imi permit sa investesc prea mult, asadar caut sa evit complicatiile generate de utilizarea unui motor mai puternic. Am inteles ca motoarele in 2 timpi existente pe la noi sunt in general destul de uzate, dar sper sa existe si proprietari seriosi, oferte fara defecte ascunse si pentru care sa pot gasi piesele de schimb si consumabilele necesare.

Nu sunt genul "cusurgiu" dar nici nu doresc sa fiu tepuit, asadar rog si ofer seriozitate.
Daca exista cineva care imi poate oferi un motor OK, il rog fie sa posteze un raspuns sau PM aici pe forum, fie sa-mi trimita un E-mail la adresa bobinuta@yahoo.com .

Cu multumiri,
Bob
Toate cele bune !
Cezar

#Canal Youtube

dany

Salut.Vezi ca am pe probarca anunt cu barca zodiac 2,85m si motor 5cp 2t.Sunt din bacau .tel 0746246216.Dany